Haier HHK-Y64TJVB Руководство по эксплуатации онлайн [8/54] 894557
![Haier HHK-Y64TJVB Руководство по эксплуатации онлайн [8/54] 894557](/views2/2133843/page8/bg8.png)
8
Выбор кухонной посуды
• Применяйте только такую кухонную посуду, основание которой
пригодно для индукционного приготовления пищи. На упаковке или
дне такой посуды изображен символ индукции.
• Вы можете проверить свою кухонную посуду на
совместимость с индукционной плитой при помощи
магнитного теста. Поднесите магнит к дну емкости.
Если он притягивается, то емкость пригодна для
индукции.
• Если у вас нет магнита:
1. Налейте в емкость, которую вы хотите проверить, немного воды.
2. Если на дисплее не мигает и вода нагревается, значит, емкость подходит
для индукционной варочной панели.
• Не подходит кухонная посуда, выполненная из следующих материалов:
чистая нержавеющая сталь, алюминий или медь без магнитного основания,
стекло, дерево, фарфор, керамика и глина.
Не используйте кухонную посуду с зазубренным или искривленным дном.
8
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is
suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used a
t
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Убедитесь, что дно емкости гладкое, основание плотно прилегает к стеклу
и его размер совпадает с размером зоны приготовления пищи. Используйте
посуду, диаметр дна которой совпадает по размеру с графическим очертанием
выбранной зоны приготовления пищи. При применении более широкой кастрюли
или сковороды энергия будет использоваться с максимальной эффективностью.
При использовании посуды меньшего размера эффективность может быть ниже
ожидаемой. Емкость всегда следует располагать по центру зоны приготовления
пищи.
8
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is
suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used a
t
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Посуду всегда следует поднимать с керамической варочной панели, а не
перемещать по ней, так как стекло может поцарапаться.
8
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is
suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used a
t
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
m
8
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is
suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used a
t
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Похожие устройства
- Benq 27"/IPS/1920x1080/144Гц/черный (EX2710) Руководство по эксплуатации
- Oasis PF-190 Pro Руководство по эксплуатации
- Oasis PF-150 Eco Руководство по эксплуатации
- Oasis ZS-30L (J) Руководство по эксплуатации
- Oasis TG-20E Руководство по эксплуатации
- Oasis VC-170/60 Pro Руководство по эксплуатации
- Ujin Pulse (M-10000-0) Руководство по эксплуатации
- Rombica MySound WH-5 Black Руководство по эксплуатации
- Rombica MySound WH-5 White Руководство по эксплуатации
- Rombica Ray Mini Black (MPR-M200) Руководство по эксплуатации
- Oasis RK-82/1100 Руководство по эксплуатации
- Rombica Ray Element (MPR-L360) Руководство по эксплуатации
- Schones Feuer 3D FireLine 600 Руководство по эксплуатации
- Kitfort КТ-5180-1 Руководство по эксплуатации
- Kitfort КТ-5180-2 Руководство по эксплуатации
- Kitfort КТ-5180-3 Руководство по эксплуатации
- Galaxy Line GL4904 Руководство по эксплуатации
- ASANO 24"/IPS/1920x1080/60Гц/черный (MTD 23A) Руководство по эксплуатации
- AM.PM M8FWPC0800WM Руководство по эксплуатации
- AM.PM M8FWPC0600WM Руководство по эксплуатации