Saturn ST-EC0123 Руководство пользователя онлайн [6/29] 178633
![Saturn ST-EC0123 Руководство пользователя онлайн [6/29] 178633](/views2/1215055/page6/bg6.png)
10
The
dough
rises too
much
and spills
over the
baking
pan
too much
yeast
6
too much
milk af-
fects the
fermen-
tation of
the yeast
1/2
The
bread
goes
down in
the mid-
dle
The
dough
volume is
larger
than the
pan and
the bread
goes
down.
1/6
The fer-
menta-
tion is
too short
or too
fast ow-
ing to
the ex-
cessive
tempera-
ture of
the water
or the
baking
chamber
or to the
excessive
moist-
ness
1/3/8
Heavy,
lumpy
structure
too much
flour or
not
enough
liquid
1/2/7
not
enough
yeast or
sugar
1/2
too much
fruit,
whole-
meal or
of one of
the other
ingredi-
ents
2
old or
stale
flour,
warm
liquids
make the
dough
rise too
quickly
and loaf
fall in
5
before
baking
no salt or
not
enough
sugar
1/2
too much
liquid
7
The
bread is
not
baked in
the cen-
ter
too much
or not
enough
liquid
1/2/7
recipes
with
moist
ingredi-
ents, e.g.
yogurt
2/7
Open or
coarse
structure
or too
many
holes
too much
water
7/8
no salt 2
great
humidity,
water too
hot
1/3
Mush-
room-
like, un-
baked
surface
bread
volume
too big
for the
pan
6/9
too much
flour,
especial-
ly for
white
bread
6
too much
yeast or
not
enough
salt
9
too much
sugar
1/2
sweet
ingredi-
ents be-
sides the
sugar
1/7
The slic-
es are
uneven
or there
are
clumps in
bread
not
cooled
enough
(the va-
por has
8
11
the mid-
dle
not es-
caped)
Flour
deposits
on the
bread
crust
the flour
was not
worked
well on
the sides
during
the
kneading
10
1.Measure the ingredients correctly.
2.Adjust the ingredient doses and check
that all the ingredients have been added.
3.Use another liquid or leave it to cool at
room temperature.
4.Add the ingredients specified in the rec-
ipe in the right order, make a small ditch
in the middle of the flour and put in the
crumbled yeast or the dry yeast, avoid
letting the yeast and the liquid come into
direct contact.
5.Use only fresh and correctly stored in-
gredients.
6.Reduce the total amount of the ingredi-
ents, do not use more than the specified
mount of flour. Reduce all the ingredients
by 1/3.
7.Correct the amount of liquid if ingredi-
ents containing water are used, the dose
of the liquid to be added must be duly
reduced.
8.Take the bread out of the pan immedi-
ately after baking and leave it on the grid
to cool for at least 15 minutes before cut-
ting it.
9.Reduce the amount of yeast or of all the
ingredient doses by 1/4.
10.Never grease the pan!
Specification
Power: 850 W
Working voltage: 220-230 V
Working frequency: 50 Hz
Rated current: 3.86 A
Set
Bread maker
..........
1pc
Instruction manual with
warranty book . .....1pc
Cooking book ........1 pc
Package ................1pc
ENVIRONMENT FRIENDLY DISPOS-
AL
Please remember to re-
spect the local regulations:
hand in the non-working
electrical equipment to an
appropriate waste disposal
center.
The manufacturer reserves the right
to change the specification and de-
sign of goods.
RU
ХЛЕБОПЕЧЬ
Уважаемый покупатель!
Поздравляем Вас с приобретением
изделия торговой марки «Saturn».
Уверены, что наши изделия будут
верными и надежными помощни-
ками в Вашем домашнем хозяй-
стве.
Не подвергайте устройство резким
перепадам температур. Резкая
смена температуры (например,
внесение устройства с мороза в
теплое помещение) может вы-
звать конденсацию влаги внутри
устройства и нарушить его рабо-
тоспособность при включении.
Устройство должно отстояться в
теплом помещении не менее 1,5
часов.
Ввод устройства в эксплуатацию
после транспортировки произво-
дить не ранее, чем через 1,5 часа
после внесения его в помещение.
ОСНОВНЫЕ МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖ-
НОСТИ:
При использовании электроприборов
необходимо соблюдать основные меры
предосторожности:
1. Внимательно прочитайте данную
инструкцию.
2. Убедитесь, что технические харак-
теристики вашей сети совпадают с
указанными производителем.
3. Не используйте хлебопечку с по-
врежденным шнуром питания или се-
тевой вилкой, а также при обнаруже-
нии неполадок или повреждений
устройства. Обратитесь в ближайший
авторизированный сервисный центр
для осмотра и ремонта.
4. Не касайтесь горячей поверхности
устройства.
Содержание
- St ec0123 1
- Dry ing redients 4
- Wate r or liquid 4
- Yeast or soda 4
- International manufacturer s warranty 16
- Mezinárodní záruka 16
- Международные гарантийные обязательства 16
- Міжнародні гарантійні зобов я зання 16
- Всі умови гарантії відповідають закону про захист прав споживачів і регулюються законодавством країни у якій придбано виріб гарантія і безкоштовний ремонт надаються в будь якій країні у яку виріб постача ється компанією saturn home appliances чи її уповноваженим представником і де ніякі обмеження по імпорту чи інші правові положення не перешкоджають на данню гарантійного обслуговування і безкоштовного ремонту випадки на які гарантія і безкоштовний ремонт не поширюються 1 гарантійний талон заповнений неправильно 2 виріб вийшов з ладу через недотримання покупцем правил експлуата ції зазначених в інструкції 3 виріб використовувався в професійних комерційних чи промислових цілях крім спеціально призначених для цих моделей про що зазначене в інструкції 4 виріб має зовнішні механічні чи ушкодження викликані влученням всередину рідини пилу комах і інших сторонніх предметів 5 виріб має ушкодження викликані недотриманням правил живлення від батарей мережі чи акумуляторів 6 виріб піддавався розк 23
- Міжнародні гарантійні зобов язання гарантія на виріб надається на термін 2 роки чи більше у випадку якщо законом про захист прав споживачів країни в якій був придбаний виріб передбачений більший мінімальний термін гарантії 23
- Bez předložení tohoto listu při jeho nesprávném vyplnění porušení plomb výrobce jsou li na výrobku a také v případech které jsou uvedené v záručním listě nároky se nepřijímají a záruční oprava se neprovádí záruční list je platný jenom jako originál s razítkem obchodní organizace podpisem prodaváče termínem prodeje a podpisem zákazníka 27
- Failing the presentation of this coupon in case of its improper filling in infringement of factory seals if any and also in cases indicated in the warranty obligations the claims are not accepted and no warranty service and free of charge repair is made the warranty coupon is valid only in the original copy with the stamp of trading organiza tion signature of the seller date of sale and signature of the buyer 27
- Při koupi výrobku žádejte o jeho vyzkoušení ve vaší přítomnosti přesvědčte se že vám prodaný výrobek je dobře fungující a kompletní a že záruční list je vyplněn správně 27
- Tento záruční list potvrzuje že na vámi koupeném výrobku nejsou žádné vady a zajišťuje bezplatnou opravu nefungujícího přístroje z viny výrobce během celé záruční doby 27
- This warranty coupon confirms the absence of any defects in the product you purchased and provides for free of charge repair of the product failed through the fault of the manu facturer throughout the period of warranty service and free of charge repair 27
- Warranty coupon 27
- When purchasing the product please require its checking before you be sure that the goods sold to you are functional and complete and that the warranty coupon is filled in correctly 27
- Záruční list 27
Похожие устройства
- Saturn ST-EC0124 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0125 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0127 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0128 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0129 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0130 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0140 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0141 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0143 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0146 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0148 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0154 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0157 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0180 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0181 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0186 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0188 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC0189 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC1028 Руководство пользователя
- Saturn ST-EC1070 Руководство пользователя