Schaub Lorenz SLB EX6620 Инструкция по эксплуатации онлайн [21/46] 262934
![Schaub Lorenz SLB EE6630 Нержавеющая сталь Инструкция по эксплуатации онлайн [21/46] 302308](/views2/1307709/page21/bg15.png)
21
MAINTENANCE AND CLEANING
1. Remove the power plug from electrical socket.
2. Do not clean inner parts, panel, trays and other parts of the
product with hard tools such as bristle brush, wire wool or knife. Do not
use abrasive, scratching materials or detergent.
3. Rinse after wiping the parts at inner parts of the product with soapy
cloth, then dry thoroughly with a soft cloth.
4. Clean glass surfaces with special glass cleaning material.
5. Do not clean your product with steam cleaners.
6. Never use combustibles like acid, thinner and gas while cleaning your
product.
7. Do not wash any part of the product in dishwasher.
8. "Use potassium stearate (soft soap) for dirt and stains.
You can perform cleaning with a soft textured cloth not to scratch
surfaces according to the gures below.
STEAM CLEANING*
It enables cleaning the soils softened
thanks to the steam to be generated in
the oven.
1.Remove all the accessories in the
oven.
2.Pour a half litre of water into the tray
and Place the tray at the bottom of the
boiler.
3. Set the switch to the steam cleaning
mode.
4.Set the thermostat to 70° C degrees
and operate the oven for 30 minutes.
5. After operating the oven for 30 minutes, open the oven door and
wipe the inner surfaces with a wet cloth.
6. Use dish-washing liquid, warm water and a soft cloth for stubborn
dirt, then dry off the area you have just cleaned with a dry cloth.
Figure 18
GB
Содержание
- Figure 3 11
- Figure 4 12
- Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it 17
- Cooking table 17
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c 17
- Food must be turned after half of the cooking time 17
- Multi functional cooking suitable for baking and roasting lower and upper heaters operate as well as quick transmission of heat via air flow suitable for cooking requiring single tray and intense heat 17
- Cleaning and mounting oven door 20
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back 20
- Accessories optional 22
- Описание прибора 29
- Рис 3 34
- Рис 4 35
- Без предварительного нагрева первая половина времени приготовления при температуре 200 c остальное время 150 c в середине продолжительности приготовления необходимо перевернуть продукты 40
- Мульти функциональная готовка подходит для приготовления и жарки пищи в печи помимо быстрого распространения жара посредством потока воздуха также работают и верхней и нижний нагревательные элементы подходит для приготовления блюд на одном подносе требующих интенсивного нагрева рекомендации по приготовлению информация о различных продуктах которые мы протестировали в наших лабораториях и установили значения для их приготовления приведена в таблицах ниже время приготовления может меняться в зависимости от напряжения сети особенностей количества и температуры продуктов блюда приготовленные с применением предоставленных значений могут не подойти вам по вкусу вы можете определить новые значения экспериментируя и находя более подходящие для вас предупреждение перед размещением продуктов в печь ее следует предварительно нагреть в течение 7 10 минут таблица приготовления 40
- Для установки дверцы на место выполняйте действия описанные для снятия в обратном порядке 43
- Чистка и установка дверцы 43
- Аксессуары выборочно 45
Похожие устройства
- Schaub Lorenz SLB EW6620 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB ES6620 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EB4610 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE4630 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EY4630 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB ES4610 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EW4610 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE4620 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE4610 Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Champion 193" (490 см) настенно-потолочный моторизированный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia GoldView 120" (305 см) настенно-потолочный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia GoldView 106" (269 см) настенно-потолочный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia GoldView 134" (340 см) настенно-потолочный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Economy 88" (224 см) настенно-потолочный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Apollo 110" (279 см) на штативе Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Apollo 131" (333 см) на штативе Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Apollo 82" (208 см) на штативе Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Champion 130" (330 см) настенно-потолочный моторизированный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Champion 116" (295 см) настенно-потолочный моторизированный Инструкция по эксплуатации
- Screenmedia Champion 96" (244 см) настенно-потолочный моторизированный Инструкция по эксплуатации