Hilton DG 2351 Инструкция по эксплуатации онлайн [17/22] 315698
Содержание
- Hilton л 1
- Пароварка hilton dg 2351 1
- Меры предосторожности 2
- Сохраните эти инструкции 2
- Работа 3
- Время пропаривания 4
- Диаграмма пропаривания и рецепты 4
- Предупреждение 4
- Уход и техническое обслуживание 6
- Внимание 7
- Вы можете сохранять окружающую среду пожалуйста не забывайте о правилах безопасности отправляйте не работающее электрооборудование в центры переработки 7
- Утилизация изделия 7
- Застереження 8
- Збережпъ ц1 шструюдп 8
- Робота 9
- Час пропарювання 10
- Догляд i техн1чне обслуговування 12
- Увага 12
- Ви можете зберегти навколишне середовище будь ласка не забувайте про правила безпеки вщправляйте не працюючи електрообладнання в центри переробки 13
- Утил1зац1я вироба 13
- Saftey information 14
- Save these instructions 14
- Before the first use 15
- Flavor screen tips 15
- How to use 15
- Operation 15
- Warning 15
- Steaming time 16
- Care and maintenace 18
- Caution 18
- Environment friendly disposal 19
- You can help protect the environment please remember to respect the local regulations hand in the non working electrical equipments to an appropriate waste disposal center 19
- Cepeichi центри 20
- Гарантшний талон 22
Похожие устройства
- Hilton DG 2349 РР Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-901 Инструкция по эксплуатации
- Hilton DG 2349 РС Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-915 Инструкция по эксплуатации
- Hilton HGS 2862 Инструкция по эксплуатации
- Hilton HGS 2863 Инструкция по эксплуатации
- Hilton HGS 2864 Инструкция по эксплуатации
- Hilton HGS 2865 Инструкция по эксплуатации
- Hilton DR 2932 Инструкция по эксплуатации
- Hilton DR 2933 Инструкция по эксплуатации
- Hilton DR 2936 Инструкция по эксплуатации
- Hilton DR 2937 Инструкция по эксплуатации
- Maxcan MH-602BRC Инструкция по эксплуатации
- Hilton HC 2369 Инструкция по эксплуатации
- Maxcan MH-602WRC Инструкция по эксплуатации
- Maxcan MH-509B Инструкция по эксплуатации
- Maxcan MH-509W Инструкция по эксплуатации
- Hilton BS 3124 Инструкция по эксплуатации
- Maxcan MH-406 Инструкция по эксплуатации
- Hilton BS 3125 Инструкция по эксплуатации
ENGLISH TYPE VEGETABLE Asparagus Artichokes Beans Beetroot Broccoli Bok Choy Brussels Sprouts Cabbage Celery Carrots Cauliflower Com whole Eggplant Mushrooms Onions Parsnips Peas Capsicums Potatoes Sweet Potato Spinach Squash Turnips All frozen Vegetables WEIGHT MEASUREMENT 500g 500g 250g 500g 500g 500g 500g 500g 250g 500g 500g 500g 500g 500g 250g 250g 500g 500g 500g 500g 250g 500g 500g 500g TIME TO COOK Minutes 15 16 40 18 30 15 20 15 20 25 15 10 20 20 20 15 6 8 10 10 10 15 35 35 10 15 20 25 30 MEAT AND POULTRY 1 Steaming has the advantage of allowing all the fat to drip away during cooking Due to the gentle heat only choose tender lean cuts of meat and trim off all fat Meat suitable for grilling is ideal for steaming 2 Serve steaming meat andpoultry with flavorsome sauces or marinade before steaming 3 Thoroughly cook all foods before serving Pierce with a knife or skewer to check that the center is cooked and juices run clear 4 Sausage must be completely cooked before steaming 5 Use fresh herbs while steaming to add flavor TYPE VEGETABLE WEIGHT MEASUREMENT 150g Chicken 300g Pork 200g Beef 150g TIME TO COOK Minutes 12 15 30 35 5 10 8 10