Vitesse VS-519 Инструкция по эксплуатации онлайн [4/16] 356691
![Vitesse VS-519 Инструкция по эксплуатации онлайн [4/16] 356691](/views2/1424568/page4/bg4.png)
P/5 P/6
Operation Instruction
1. Operation for Multi-Cooker (For Cooking Rice)
(1). Take proper volume of rice with the measuring cup
a. Take proper volume of rice with the measuring cup, and wash the
rice with other container to avoid
damage the non-stick coating of the
pot.
b. The total volume of the equipped
measuring cup is 180ml.
c. Put the cleaned rice into the inner pot
(2).Add suitable volume of the water and put the inner pot into the body of
the appliance.
a. Add suitable volume of water in according to different type of rice
and personal taste, too much water may cause spill out, and too
little water may result in raw cooking.
b. Normal proportion of water and rice is recommended to be 1:1.
c. Put the rice evenly onto the bottom of the pot, and clean the outside
of the inner pot and the heating disk with dry cloth, then put the pot
into the body of the appliance. Turn the pot left and right for several
times to make sure that the pot is well
contacted with the heating disk.
d. Close the cover, until a sound is
heard.
(3).Operation
a. Connect the power cord, and Press
the “Function” key to choose “Pilaf”.
b. The Cooking will start automatically.
c. When the cooking procedure is finished and the appliance will
automatically switch to the warming program and the Keep Warm
button will be automatically light on.
Tip: The rice maybe soft and tasteful if the rice is rinsed within 30
minutes after the appliance switch to warming program.
2. Operation for Buckwheat Function:
A. Press “Function” and choose the “Buckwheat” with the function words
and the default time on the LED flashing.
3. Operation for Porridge cooking
(1). Take suitable volume of ingredients with the equipped measuring cup
or soup material.
(2). Add suitable volume of water into the pot and put the pot into the body
of the appliance .The proper water volume depends on the volume of
ingredients material or personal taste
(3). Press “Function” to choose “Porridge” with the corresponding light.
The default time is 50 minutes.
(4). The Porridge may become paste or burnt after long time of keeping
warm, therefore, keep warm function for Porridge is not suggested to
be more than 8 hours.
4. Operation for Cake Cooking:
(1). Put the prepared material for cake into the pot (no more than 250g),
(for ingredient of cake, please refer to the cake making instruction
marked on the material of cake)
(2). Close the cover and connect the power cord, the appliance enter into
stand-by.
A. Press “Function” and choose the “Cake” with the function words
and the default time on the LED flashing.
B. The default time is set to be as 40 mins
(3). When the cooking is finished, and the cake should be taken out timely.
5. Operation for Stew:
A. Press “Function” and choose the “Stew” with the function words and
the default time on the LED flashing.
B. The default time is set to be as 60 mins
6. Operation for Steaming:
A. This unit comes with a unique steamer, which can be useful at many a
times. Press “Function” and choose the “Steaming” with the function
words and the default time on the LED flashing.
B. The default time is set to be as 10 mins
www.vitesse.ru
Содержание
- Multi cooker мультиварка 1
- Vitesse france s a r l витессе франция 91 руе де фоборг сант хонор париж 75008 франция сделано в китае 1
- Vs 519 1
- Www vitesse ru 1
- Запрещается подключать к одной розетке другие приборы кроме этого одновременно 7
- Меры безопасности и предосторожности 7
- Общие указания по безопасности 7
- Размещайте прибор на ровную сухую устойчивую поверхность вдали от источников тепла 7
- Аксессуары 8
- Схема прибора 8
- Устройство прибора 8
- Гречка 10
- Использование прибора 10
- Описание функций 10
- Подготовка к работе 10
- Варка на пару 11
- Выпечка 11
- Молочная каша 11
- Тушение 11
- Меры предосторожности при использовании кастрюли 12
- Отсрочка старта 12
- Подогрев 12
- Чистка и уход 12
- Борщ 13
- Первые блюда 13
- Рецепты для мультиварки 13
- Технические характеристики 13
- Щи из квашеной капусты 13
- Ингредиенты мясо курицы 400 г лук репчатый 1 шт морковь 1 шт лапша яичная 80 г зелень вода 1 3 л соль перец 14
- Приготовление 1 обжарьте на режиме плов лук и морковь 10 минут 2 затем положите мясо и обжарите с двух сторон 3 добавьте воду лапшу посолите добавьте специи 4 включите режим гречка на 60 минут 5 после окончания процесса приготовления дайте супу настояться 6 подавайте посыпав зеленью 14
- Рассольник 14
- Суп лапша 14
- Вторые блюда 15
- Курица в кисло сладком соусе 15
- Курица запеченная в сметане 15
- Мясо тушеное с фасолью 15
- Тушеная телапия 15
- Выпечка 16
- Голубцы 16
- Каши 16
- Творожный пирог 16
- Шарлотка 16
Похожие устройства
- Vitesse VS-3012 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-511 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-3019 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-526 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-510 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-512 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-426 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BFH 01 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BFH 02 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-1,0 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-1,5 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-2,0 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-3,0 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-4,5 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIH-Т-6,0 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-424 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-425 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-423 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-422 Инструкция по эксплуатации
- Ballu Bali BIH-L-2.0 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения