Liberton LMG 206 S Инструкция по эксплуатации онлайн [32/37] 62438

ПРИГОТУВАННЯ КЕББЕ РЕЦЕПТ Фарш Баранина Оливкова ошя Цибуля др бно нарвана Спецп Сшь Борошно 100г 1 1 ст ложки 1 1 ст ложки за смаком за смаком 1 1 ст ложки Пропустить баранину через м ясорубку 1 2 рази Пщсмажте цибулю до золотаво скоринки та додайте баранину а також спецп с1ль 1 борошно НАЧИНКА КЕББЕ Нежирне м ясо 450г Борошно 150 200г Спецп за смаком Мускатний гор х др бно 1 нарваний за смаком Мелений червоний перець за смаком Перець Пропустпъ м ясо через м ясорубку три рази та переминайте вс нгредаенти у мишц При бшынш кшькосп м яса та меншому додаванш борошна начинка кеббе мае крашу консистенцпо та смак Три рази пропустпъ сумгш через м ясорубку 32

Скачать