Korting KNFC 62010 B [41/51] Food storage
![Korting KNFC 62010 B [41/51] Food storage](/views2/2030769/page41/bg29.png)
EN - 40
for a longer time.
• Maxi Fresh Preserver must be cleaned
once in a year. The lter should be waited
for 2 hours at 65°C in a oven.
• To clean the lter, please remove the
back cover of the lter box by pulling it in
the direction of the arrow.
• The lter should not be washed with
water or any detergent.
Maxi Fresh Preserver
(In some models)
(The images are representative)
4 FOOD STORAGE
4.1 Refrigerator Compartment
For normal operating conditions, set the
temperature of the cooler compartment to
+4 or +6
o
C.
• To reduce humidity and avoid the
consequent formation of frost, always
store liquids in sealed containers in the
refrigerator. Frost tends to concentrate in
the coldest parts of the evaporating liquid
and, in time, your appliance will require
more frequent defrosting.
• Cooked dishes must remain covered
when they are kept in the fridge.Do
not place warm foods in fridge.Place
them when they are cool, otherwise the
temperature/humidity inside the fridge will
increases, reducing the fridge’s eciency.
• Make sure no items are in direct contact
with the rear wall of the appliance as
frost will develop and packaging will stick
to it. Do not open the refrigerator door
frequently.
• We recommend that meat and clean sh
are loosely wrapped and stored on the
glass shelf just above the vegetable bin
where the air is cooler, as this provides
the best storage conditions.
• Store loose fruit and vegetable items in
the crisper containers.
• Storing fruit and vegetables separately
helps prevent ethylene-sensitive
vegetables (green leaves, broccoli,
carrot, etc.) being aected by ethylene-
releaser fruits (banana, peach, apricot,
g etc.).
• Do not put wet vegetables into the
refrigerator.
• Storage time for all food products
depends on the initial quality of the food
and an uninterrupted refrigeration cycle
before refrigerator storage.
• Water leaking from meat may
contaminate other products in the
refrigerator. You should package meat
products and clean any leakages on the
shelves.
• Do not put food in front of the air ow
passage.
• Consume packaged foods before the
recommended expiry date.
Do not allow food to come into contact with
the temperature sensor, which is located
in the refrigerator compartment, in order
to keep the refrigerator compartment at
optimum temperature.
• For normal working conditions, it will
be sucient to adjust the temperature
setting of your refrigerator to +4 °C.
• The temperature of the fridge
compartment should be in the range
of 0-8 °C, fresh foods below 0 °C are
iced and rotted, bacterial load increases
above 8 °C, and spoils.
• Do not put hot food in the refrigerator
immediately, wait for the temperature
to pass outside. Hot foods increase the
degree of your refrigerator and cause
food poisoning and unnecessary spoiling
of the food.
Содержание
- Knf 1857 n 1
- Knfc 62010 b 1
- Детали и камеры вашего прибора 3
- Информация по применению 3
- Обслуживания 3
- Правила техники безопасности 3
- Прежде 3
- Размещение продуктов в устройство 3
- Рекомендации по энергосбережению 3
- Содержание 3
- Транспортировка и перестановка 3
- Чем звонить в службу послепродажного 3
- Чистка и уход 3
- Вашего прибора 11
- Детали и устройство 11
- Информация по применению 12
- Размещение продуктов в устройство 18
- Достижения равновесия дверца легко откроется для достижения максимальной производительности морозильной камеры используйте стеклянные полки в верхней и средней части камеры 21
- Ниже приведены предложения по наиболее эффективному размещению и хранению продуктов в морозильной камере 21
- Перестановка 23
- Транспортировка и 23
- Чистка и уход 23
- Звонить в службу послепродажного обслуживания 24
- Прежде чем 24
- Рекомендации по энергосбережению 26
- Thank you for choosing this product this user manual contains important information on safety and instructions intended to assist you in the operation and maintenance of your appliance please take the time to read this user manual before using your appliance and keep this book for future reference 27
- Before calling after sales service 45 28
- Cleaning and maintenance 4 28
- Contents 28
- Description of the appliance 4 28
- Food storage 0 28
- Safety instructions 8 28
- Shipment and repositioning 4 28
- Tips for saving energy 6 28
- Using the appliance 4 28
- Appliance 35
- Description of the 35
- Using the appliance 35
- Food storage 41
- The freezer volume stated on the label is the volume without baskets covers and so on do not refreeze thawed food it may pose a danger to your health and cause problems such as food poisoning note if you attempt to open the freezer door immediately after closing it you will find that it will not open easily this is normal once equilibrium has been reached the door will open easily to use the maximum capacity of the freezer compartment use the glass shelves for the upper and middle section and use the lower basket for the bottom section 43
- The table below is a quick guide to show you the most efficient way to store the major food groups in your freezer compartment 43
- Cleaning and 45
- Maintenance 45
- Repositioning 45
- Shipment and 45
- Before calling after 46
- Sales service 46
- Tips for saving energy 47
- Информация от производителя 48
- Сервисная поддержка 49
- Вырезать по пунктиру 50
- Дата установки мастер 50
- Для установки подключения техники мы рекомендуем обращаться в авторизованные сервисные центры вы можете воспользоваться услугами любых других квалифицированных специалистов или выполнить это самостоятельно воспользовавшись рекомендациями инструкции по эксплуатации однако изготовитель продавец не несет ответственности за возникшие дефекты в следствие не правильной установки 50
- Организация установщик работу принял подпись заказчика 50
- Перед установкой и использованием изделия обязательно внимательно прочтите инструк цию по эксплуатации 50
- Сведения об установке прибора заполняется только для приборов подлежащих установке 50
- Специалисты осуществляющие подключение установку делают отметку в соответствующем раз деле гарантийного талона 50
- Фирма производитель оставляет за собой право без предварительного предупреждения вносить изменения в конструкцию дизайн комплектацию или технологию изготовления без смены основ ных характеристик изделия 50
Похожие устройства
- Korting KNFC 62029 XN Руководство по эксплуатации
- Korting KNFC 61868 GN Руководство по эксплуатации
- Korting KNFC 62029 W Руководство по эксплуатации
- Caso VR 194 Руководство по эксплуатации
- Grundig DSB 995 Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1058 розовый опал Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1437 синий сапфир Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1058 темный топаз Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1437 белый жемчуг Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1058 красный коралл Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1437 темный топаз Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1428 черный гранит Инструкция по эксплуатации
- Lumme LU-1058 фиолетовый чароит Руководство по эксплуатации
- Canyon TDS12 Руководство по эксплуатации
- Canyon TDS15 Руководство по эксплуатации
- Яндекс YNDX-00017 DEMO Руководство по эксплуатации
- Tecno SPARK Go 3/64GB Blue Руководство по эксплуатации
- Dareu A730 Yellow Руководство по эксплуатации
- Dareu A730 White Руководство по эксплуатации
- Dareu A98 Pro Industrial-Grey Руководство по эксплуатации