Marta зеленый нефрит MT-1945 [13/35] Recipes
![Marta MT-1945 [13/35] Recipes](/views2/1214882/page13/bgd.png)
13
Cauliflower
Boil till it becomes soft
Hard
6-16
Potato
Slice it . boil for about 8-10min
Crispy
8-30
Onion
Slice it into thin round pieces
Crispy
8-14
Carrot
Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces .
Crispy
8-14
Cucumber
Peel it and slice into round pieces(12mm thickness)
Hard
6-18
Sweet pepper
Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the
heart
Crispy
4-14
Piquant pepper
No need to cut it
Hard
8-14
Parsley
Put the leafs into sections
Crispy
2-10
Tomato
Peel it. Cut it into pieces or into round pieces.
Hard
8-24
Rhubarb
Peel it and slice it into pieces(3mm thickness)
Loss of humidity in a
vegetable
8-38
Beetroot
Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to
round pieces.
Crispy
8-26
Celery
Slice it into pieces(6mm thickness)
Crispy
6-14
Spring onion
Shred it
Crispy
6-10
Asparagus
Slice it into pieces(2.5mm thickness)
Crispy
6-14
Garlic
Peel it and slice into round pieces
Crispy
6-16
Spinach
Boil till it becomes fade
Crispy
6-16
NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table.
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better.
RECIPES
BEEF JERKY
Ingredients:
Beef – 500g.
Soy sauce – 100ml.
Spicy tomato sauce – 20g.
Seasonings
Rinse meat. Trim all visible fat from meat. Slice into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with beef strips. Cover and refrigerate 6 - 8 hours or overnight. Then drain
off all excess marinade. Spread beef strips on every food tray and cover with the dehydrator‟s lid. Set temperature to 75°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.
Use as many food trays as necessary.
FISH JERKY
Ingredients:
Cod fillet – 500g.
Lemon juice – 50ml.
Salt – 50g.
Ground black pepper
Содержание
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ mt 1945 1
- Сушилка для продуктов electric food dryer 1
- Меры безопасности 3
- Использование прибора 4
- Перед первым использованием 4
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 5
- Рецепты 7
- Технические характеристики 9
- Хранение 9
- Чистка и уход 9
- Before first use 10
- Eng user manual important safeguards 10
- Using the appliance 11
- Recipes 13
- Cleaning and maintenance 15
- Specification 15
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 15
- Очищення і догляд 16
- Перед першим використанням 16
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 17
- Технічні характеристики 17
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 18
- Алғашқы пайдалану алдында 18
- Тазалау және кҥту 18
- Техникалық сипаттамалары 18
- Перад першым выкарыстаннем 19
- Тэхнічныя характарыстыкі 19
- Чыстка і догляд 19
- Deu bedienungsanleitung sicherheitsmassnahmen 20
- Ita manuale d uso precauzioni 21
- Reinigung und pflege 21
- Technische charakteristiken 21
- Vor der ersten anwendung 21
- Caratteristiche tecniche 22
- Esp manual de instrucciones medidas de seguridad 22
- Prima del primo utilizzo 22
- Pulizia e manutenzione 22
- Antes del primer uso 23
- Características técnicas 23
- Limpieza y cuidado 23
- Avant la première utilisation 24
- Fra notice d utilisation recommandations de sécurité 24
- Caracteristiques techniques 25
- Fabriqué en chine 25
- Nettoyage et entretien 25
- Prt manual de instruções medidas necessárias para a segurança 25
- Antes de utilizar pela primeira vez 26
- Especificações 26
- Est kasutusjuhend ohutusnõuded 26
- Limpeza e manutenção 26
- Enne esmast kasutamist 27
- Puhastamine ja hooldus 27
- Tehnilised andmed 27
- Ltu naudojimo instrukcija saugos priemonės 28
- Prień naudodami pirmą kartą 28
- Valymas ir prieņiūra 28
- Lva lietońanas instrukcija drońības pasākumi 29
- Techniniai duomenys 29
- Fin käyttöohje turvatoimet 30
- Pirms pirmās lietońanas 30
- Tehniskie parametri 30
- Tīrīńana un apkope 30
- Ennen laitteen ensimmäistä käyttöä 31
- Puhdistus ja huolto 31
- Tekniset tiedot 31
- ןושאר שומיש ינפל 32
- תוארוה הלעפה isr 32
- תוחיטב 32
- Pol instrukcja obsługi środki bezpieczeństwa 33
- הקוזחתו יוקינ 33
- םיינכט םינייפוא 33
- Charakterystyki techniczne 34
- Czyszczenie i obsługa 34
- Przed pierwszym użyciem 34
- Uzb foydalanish bo yicha yo riqnoma ehtiyotkorlik choralari 34
- Dastlabki foydalanishdan avval 35
- Texnik xususiyatlari 35
- Tozalash va qarov 35
Похожие устройства
- Marta зеленый нефрит MT-1948з Инструкция к товару
- Marta зеленый нефрит MT-1953з Инструкция к товару
- Brayer 1902BR 250 Вт 5 поддонов размер 32x32 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1902 Инструкция по эксплуатации
- Brayer 1903BR 250 Вт 5 поддонов размер 32x32 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1903 Инструкция по эксплуатации
- Brayer 1904BR 550 Вт 10 поддонов размер 23,5x36 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1904 Инструкция по эксплуатации
- Centek 270 Вт, 5 поддонов, электронное управление, таймер 72 ч, автоотключение CT-1650 Инструкция по эксплуатации
- Centek белый, объем 5 л, 270 Вт, 5 поддонов, механическое управление CT-1659 White Инструкция
- Centek черный, объем 4 л, 270 Вт, 5 поддонов, механическое управление CT-1658 Инструкция по эксплуатации
- Centek черный, объем 5 л, 270 Вт, 5 поддонов, механическое управление CT-1659 Black Инструкция
- ECON ECO-3010FD Инструкция
- BQ 86202110 Инструкция по эксплуатации
- BQ 86202119 Инструкция по эксплуатации
- JVC JK-FD752 Инструкция к товару
- JVC JK-FD753 Инструкция к товару
- JVC JK-FD800 Инструкция к товару
- JVC JK-FD801 Инструкция к товару
- JVC JK-FD802 Инструкция к товару
- Kitfort 300х320 мм КТ-1906 Инструкция по эксплуатации
- Kitfort белый КТ-1961-2 1961
- Kitfort черный КТ-1961-1 1961