Magio MG-212 [7/20] Страница 7
![Magio MG-212 [7/20] Страница 7](/views2/1131773/page7/bg7.png)
блендера.
ЧИЩЕННЯ ТА ДОГЛЯД
- Перед чищенням відключіть прилад від
мережі.
- Протріть зовнішню поверхню вологою
тканиною. Для видалення забруднень
використовуйте м'які чистильні засоби,
не використовуйте металеві щітки та
абразивні миючі засоби.
- Встановіть на місце чашу блендера і
наповніть її теплою водою з
нейтральним миючим засобом.
Закрийте чашу блендера кришкою.
Увімкніть блендер на 20 сек.,
натиснувши на кнопку «PULSE», при
необхідності повторіть процедуру, після
чого промийте чашу блендера теплою
водою.
ЗБЕРІГАННЯ
- Зберігайте прилад в сухому
прохолодному місці.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Об`єм основної чаши: 1,4 л
Об`єм чаши блендера: 1,2 л
Напруга живлення: 220~240 В 50/60Гц
Максимальна потужність: 600 Вт
Содержание
- Страница 1 1
- Страница 2 2
- A b c e d 3
- Страница 3 3
- Страница 4 4
- Страница 5 5
- Страница 6 6
- Страница 7 7
- Страница 8 8
- A b c e d 9
- Страница 9 9
- Страница 10 10
- Страница 11 11
- Страница 12 12
- Страница 13 13
- Страница 14 14
- A b c e d 15
- Страница 15 15
- Страница 16 16
- Страница 17 17
- Страница 18 18
- Страница 19 19
- Страница 20 20
Похожие устройства
- Magio MG-213 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-214 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-215 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-233 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-234 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-235 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-236 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-237 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-238 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-260 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-261 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-390 Книга рецептов
- Magio MG-390 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-391 Книга рецептов
- Magio MG-391 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-270 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-271 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-272 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-273 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-362N Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения