Vitesse VS-400 [6/10] Seafood
![Vitesse VS-400 [6/10] Seafood](/views2/1212034/page6/bg6.png)
Содержание
Похожие устройства
- Vitesse VS-277 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-2600 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-2279 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-147 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-330 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-966 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-686 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-252 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-810 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-3006 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-691 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-311 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-664 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-584 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-528 Инструкция по эксплуатации
- Galaxy GL0703 Руководство по эксплуатации
- Vitesse VS-2913 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-514 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-290 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-166 Инструкция по эксплуатации
www vitesse ru n _____________ МШам SEAFOOD GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO LIME 2 halibut steaks 1 tbsp freshly chopped cilantro 2 tbsp lime juice 1 clove garlic chopped 1 tsp olive oil pepper to taste Mix all the ingredients except the halibut in a bowl Using a fork pierce the fish a few times on both sides careful not to break the fish Coat halibut steaks with lime juice marinade and store with the marinade in refrigerator for 6 hours Do not exceed 24 hours Spray or brush lower rack with non stick cooking oil Place fish steaks onto the rack into the Turbo Oven Reserve the remaining marinade for later use Set temperature to 450 F and cook for 7 10 minutes or until fish flakes easily with a fork Occasionally brush remaining marinade onto fish while grilling Sprinklewith pepperand serve УВАЖАЕМЫЕ ПОКУПАТЕЛИ ВЫ ПРИНЯЛИ БЛЕСТЯЩЕЕ РЕШЕНИЕ Фирма Vitesse Nouveau предлагает Вам гамму эксклюзивных высококачественных приборов для несомненно роскошного и здорового образа жизни РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ И РЕЦЕПТЫ Прежде чем начать пользоваться прибором внимательно прочитайте руководство по эксплуатации и сохраните руководство в качестве справочного материала Температурный переключатель GRILLED SHRIMP1 2 lbs jumbo shrimp 1 4 cup vegetable oil 2 tbsp fresh lemon juice 1 4 cup freshly chopped parsley 3 cloves garlic minced 1 tsp dried basil 1 tsp dry mustard 1 tsp salt Place shrimp in a glass bowl Stir remaining ingredients together pour over shrimp Cover and refrigerate for 3 to 4 hours Spray or brush lower rack with non stick cooking oil Place shrimp onto the rack into the Turbo Oven Set the temperature to 450 F Grill shrimp for 5 10 minutes or until skin turns pink and opacity disappears Occasionally brush shrimp with remaining marinade while grilling Переключатель таймера Ручка крышки Щипцы ухваты х Жаропрочная стеклянная крышка одставка в виде сковородки Кольцом BUTTERED CITRUS LOBSTER TAILS 6 6 oz fresh lobster tails 1 4 cup water 2 tbsp butter 1 1 2 tsp lemon juice 1 4 tsp finely shredded orange peel dash of salt dash of ground ginger dash of paprika Make sure the tops of each lobster tail has a slit through the center to allow the meat to break through Spread the tail open in a butterfly fashion Position tails onto lower rack inside the Turbo Oven Meanwhile combine lemon juice salt ginger butter orange peel and paprika together in small saucepan over low heat until mixture is melted and mixed well Drizzle mixture over lobster tails Set temperature to 450 F and cook for 10 12 minutes or until lobster meat turns completely white and the shell is a solid red color Р 9 Ручка базы Низкая и высокая подставки одставка в виде сковородки одставка для жарки Жаропрочная стеклянная чаша Р 10 База Конвекционный вентилятор