Schaub Lorenz SLUS335G2 Инструкция по эксплуатации онлайн [30/40] 226614
![Schaub Lorenz SLUS335G2 Инструкция по эксплуатации онлайн [30/40] 226614](/views2/1270608/page30/bg1e.png)
EN - 28 -
Vegetables and
Fruits
Preparation
Storage
Duration
(months)
Thawing period at
room temperature
(hours)
Cauliflower
Remove the leaves, divide
the core into parts and keep
it waiting in water containing
a little amount of lemon
10-12
It may be used in frozen
form
Green Beans,
French Beans
Wash them and cut into
small pieces.
10-13
It may be used in frozen
form
Peas Shell and wash them 12
It may be used in frozen
form
Mushrooms and
Asparagus
Wash them and cut into
small pieces
6-9
It may be used in frozen
form
Cabbage In a cleaned fashion 6-8 2
Eggplant
Cut it into pieces of 2cm
after washing it
10-12
Separate plates from
each other
Corn
Clean it and pack it with its
cob or in grains
12
It may be used in frozen
form
Carrot
Clean them and cut into
slices
12
It may be used in frozen
form
Pepper
Remove the stem, divide it
into two and separate the
seeds
8-10
It may be used in frozen
form
Spinach Washed 6-9 2
Apple and Pear Slice it by peeling its rind 8-10 (In freezer) 5
Apricot and Peach
Divide it into half and remove
the seeds
4-6 (In freezer) 4
Strawberry and
Raspberry
Wash and clean them 8-12 2
Cooked fruits
Inside a cup with addition of
10% of sugar
12 4
Plums, Cherries,
Sour Cherries
Wash them and remove the
stems
8-12 5-7
Содержание
- No frost p.1
- Очистка и обслуживание 13 p.3
- Части и компоненты холодильника 18 p.3
- Информация об использовании холодильника 6 p.3
- Перед использованием холодильника 2 p.3
- Доставка и изменение места установки 14 p.3
- Содержание p.3
- Размещение продуктов 8 p.3
- Перед обращением в сервисную службу 15 p.3
- Предупреждения общего характера p.4
- Старые и вышедшие из строя холодильники p.6
- Рекомендации p.6
- Установка и включение p.7
- Регулирование температуры p.8
- Информация по технологии no frosт p.8
- Перед началом работы холодильника p.8
- Информация об использовании холодильника часть 2 p.8
- Советы по регулированию температуры p.9
- Отделения морозильника p.10
- Размещение продуктов часть 3 p.10
- Отделения холодильника p.10
- Размораживание p.15
- Очистка и обслуживание часть 4 p.15
- Перевешивание дверцы p.16
- Замена лампочки в холодильнике p.16
- Доставка и изменение места установки часть 5 p.16
- Перед обращением в сервисную службу часть 6 p.17
- Указания по энергосбережению p.19
- Части и компоненты холодильника deo 7 p.20
- Usage information 24 p.21
- The parts of the appliance and the compartments 5 p.21
- Shipment and repositioning 32 p.21
- Placing the food 25 p.21
- Cleaning and maintenance 30 p.21
- Before using your fridge 20 p.21
- Before calling service 32 p.21
- General warnings p.22
- Safety warnings p.24
- Old and out of order fridges p.24
- Installing and operating your fridge p.25
- Before using your fridge p.25
- Warnings for temperature settings p.26
- Temperature settings p.26
- Information on no frost technology p.26
- Chapter 2 usage information p.26
- Fruits and vegetables 1 week in the vegetable holder without being p.27
- Fresh cheese 3 4 days in the special door shelf p.27
- Food storage duration location where it will be placed in the p.27
- Fish and meat 2 3 days wrapped in plastic folio or bag or within p.27
- Egg 1 month in the egg holder shelf p.27
- Cooling compartment p.27
- Cooked food in every shelf p.27
- Chapter 3 placing the food p.27
- By the manufacturer in the special door shelf p.27
- Butter margarine 1 week in the special door shelf p.27
- Bottled products milk and yoghurt p.27
- A meat box on the glass shelf p.27
- Wrapped in anything p.27
- The period recommended p.27
- The deep freeze compartment p.28
- Pizza 2 3 2 4 15 20 200 c p.31
- Pie 1 3 2 3 5 10 200 225 c p.31
- Packaged p.31
- Months p.31
- In a closed cup p.31
- Homogenised p.31
- Filo pastry 2 3 1 1 5 5 8 190 200 c p.31
- Dairy products p.31
- Cheese except white cheese p.31
- Butter margarine p.31
- Bread 4 6 2 3 4 5 220 225 c p.31
- Biscuits 3 6 1 1 5 5 8 190 200 c p.31
- Thawing period at room temperature p.31
- And pastries p.31
- Thawing duration in the oven minutes p.31
- Tart 1 1 5 3 4 5 8 190 200 c p.31
- Storage duration p.31
- Chapter 4 cleaning and maintenance p.32
- Replacing the bulb p.33
- Defrosting p.33
- Repositioning the door p.34
- Chapter 6 before calling service p.34
- Chapter 5 shipment and repositioning p.34
- Tips for saving energytips for saving energy p.36
- The parts of the appliance and the p.37
- Compartments p.37
- Chapter 8 p.37
Похожие устройства
-
Schaub Lorenz SLU S262W4MРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S341X4EРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S185DY1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S185DL1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S435X3EРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU C200D0GРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU C200D0WРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 185 DR1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 185 DV1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 310 C1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 335 S2Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 335 X4EРуководство по эксплуатации