Schaub Lorenz SLUS335G2 — правила заморозки и хранения продуктов: советы и рекомендации [31/40]
![Schaub Lorenz SLUS335G2 Ярко-салатовый [31/40] Dairy products](/views2/1270608/page31/bg1f.png)
EN - 29 -
* It should not be frozen with its shells. The white and yolk of the egg should be frozen
separately or as having been well mixed.
The taste of some spices found in cooked dishes (anise, basilica, watercress, vinegar,
assorted spices, ginger, garlic, onion, mustard, thyme, marjoram, black pepper, etc.)
changes and they assume a strong taste when they are stored for a long period. Therefore,
the frozen food should be added little amount of spices or the desired spice should be
added after the food has been thawed.
The storage period of food is dependent on the oil used. The suitable oils are margarine,
calf fat, olive oil and butter and the unsuitable oils are peanut oil and pig fat.
The food in liquid form should be frozen in plastic cups and the other food should be
frozen in plastic folios or bags.
Storage Duration
(months)
Thawing period at
room temperature
(hours)
Thawing duration in
the oven (minutes)
Bread 4-6 2-3
4-5 (220-225 °C)
Biscuits 3-6 1-1,5
5-8 (190-200 °C)
Pie 1-3 2-3
5-10 (200-225 °C)
Tart 1-1,5 3-4
5-8 (190-200 °C)
Filo Pastry 2-3 1-1,5
5-8 (190-200 °C)
Pizza 2-3 2-4
15-20 (200 °C)
Preparation
Storage
Duration
(months)
In its own package 2-3
In the form of slices 6-8
In its own package 6
Egg White 10-12
30 gr of it Equals to
one egg yolk.
Egg mixture
(White-Yolk)
It is mixed very well, a pinch
of salt or sugar is added to
prevent it from getting too
thick.
10
50 gr of it Equals to
one egg yolk.
Egg Yolk
It is mixed very well, a pinch
of salt or sugar is added to
prevent it from getting too
thick.
8-10
2 gr of it Equals to
one egg yolk.
Egg*
In a closed cup
Storage Conditions
Only homogeneous ones
They may be left in their
original packages for
short time storage. They
should also be wrapped
in plastic folio for long
term storage.
Dairy Products
and Pastries
Packaged
(Homogenised)
Milk
Cheese (except
white cheese)
Butter, Margarine
Содержание
- No frost p.1
- Очистка и обслуживание 13 p.3
- Информация об использовании холодильника 6 p.3
- Части и компоненты холодильника 18 p.3
- Перед использованием холодильника 2 p.3
- Доставка и изменение места установки 14 p.3
- Содержание p.3
- Размещение продуктов 8 p.3
- Перед обращением в сервисную службу 15 p.3
- Предупреждения общего характера p.4
- Старые и вышедшие из строя холодильники p.6
- Рекомендации p.6
- Установка и включение p.7
- Регулирование температуры p.8
- Информация по технологии no frosт p.8
- Перед началом работы холодильника p.8
- Информация об использовании холодильника часть 2 p.8
- Советы по регулированию температуры p.9
- Отделения морозильника p.10
- Размещение продуктов часть 3 p.10
- Отделения холодильника p.10
- Размораживание p.15
- Очистка и обслуживание часть 4 p.15
- Перевешивание дверцы p.16
- Замена лампочки в холодильнике p.16
- Доставка и изменение места установки часть 5 p.16
- Перед обращением в сервисную службу часть 6 p.17
- Указания по энергосбережению p.19
- Части и компоненты холодильника deo 7 p.20
- The parts of the appliance and the compartments 5 p.21
- Shipment and repositioning 32 p.21
- Placing the food 25 p.21
- Cleaning and maintenance 30 p.21
- Before using your fridge 20 p.21
- Before calling service 32 p.21
- Usage information 24 p.21
- General warnings p.22
- Safety warnings p.24
- Old and out of order fridges p.24
- Installing and operating your fridge p.25
- Before using your fridge p.25
- Warnings for temperature settings p.26
- Temperature settings p.26
- Information on no frost technology p.26
- Chapter 2 usage information p.26
- Cooked food in every shelf p.27
- Chapter 3 placing the food p.27
- By the manufacturer in the special door shelf p.27
- Butter margarine 1 week in the special door shelf p.27
- Bottled products milk and yoghurt p.27
- A meat box on the glass shelf p.27
- Wrapped in anything p.27
- The period recommended p.27
- Fruits and vegetables 1 week in the vegetable holder without being p.27
- Fresh cheese 3 4 days in the special door shelf p.27
- Food storage duration location where it will be placed in the p.27
- Fish and meat 2 3 days wrapped in plastic folio or bag or within p.27
- Egg 1 month in the egg holder shelf p.27
- Cooling compartment p.27
- The deep freeze compartment p.28
- Filo pastry 2 3 1 1 5 5 8 190 200 c p.31
- Dairy products p.31
- Cheese except white cheese p.31
- Butter margarine p.31
- Bread 4 6 2 3 4 5 220 225 c p.31
- Biscuits 3 6 1 1 5 5 8 190 200 c p.31
- Thawing period at room temperature p.31
- And pastries p.31
- Thawing duration in the oven minutes p.31
- Tart 1 1 5 3 4 5 8 190 200 c p.31
- Storage duration p.31
- Pizza 2 3 2 4 15 20 200 c p.31
- Pie 1 3 2 3 5 10 200 225 c p.31
- Packaged p.31
- Months p.31
- In a closed cup p.31
- Homogenised p.31
- Chapter 4 cleaning and maintenance p.32
- Replacing the bulb p.33
- Defrosting p.33
- Repositioning the door p.34
- Chapter 6 before calling service p.34
- Chapter 5 shipment and repositioning p.34
- Tips for saving energytips for saving energy p.36
- The parts of the appliance and the p.37
- Compartments p.37
- Chapter 8 p.37
Похожие устройства
-
Schaub Lorenz SLU S262W4MРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S341X4EРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S185DY1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S185DL1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU S435X3EРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU C200D0GРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLU C200D0WРуководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 185 DR1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 185 DV1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 310 C1Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 335 S2Руководство по эксплуатации -
Schaub Lorenz SLUS 335 X4EРуководство по эксплуатации
Узнайте, как правильно замораживать и хранить продукты, включая яйца и молочные изделия. Советы по использованию специй и выбору масел для хранения.