Siemens iQ700 BF634LGS1 [75/84] Час достигання
![Siemens iQ700 BF634LGS1 [75/84] Час достигання](/views2/1156859/page75/bg4b.png)
Содержание
- Микроволновая печь p.1
- Мікрохвильова піч p.1
- Микротолқынды пеш p.1
- Микротолк ынды пеш p.1
- М1крохвильова п ч p.1
- Register your product online p.1
- Mikro dalga p.1
- Bf634lg bf634rg p.1
- Охрана окружающей среды 7 p.3
- Q базовые установки 16 p.3
- Управление бытовым прибором 10 p.3
- Cлyжбa cepвиca 19 p.3
- Причины повреждений 7 p.3
- Оглавление p.3
- Микроволны 11 p.3
- Знакомство с прибором 8 p.3
- Ене p.3
- Важные правила техники безопасности 4 p.3
- Ru правила пользования p.3
- P программы 13 p.3
- O таймер 13 p.3
- K перед первым использованием 10 p.3
- J протестировано для вас в нашей кухне студии 20 p.3
- E контрольные блюда 24 p.3
- Что делать в случае неисправности 18 p.3
- D очистка 17 p.3
- Общая информация p.4
- Применение по назначению p.4
- Предупреждение p.4
- Опасность ошпаривания p.4
- Опасность ожога p.4
- Опасность возгорания p.4
- И важные правила техники p.4
- Важные правила техники безопасности p.4
- Безопасности p.4
- Опасность удара током p.5
- Опасность травмирования p.5
- Опасность связанная с магнитным полем p.5
- Опасность возгорания p.5
- Опасность взрыва p.5
- Микроволновая печь p.5
- Предупреждение p.5
- Предупреждение p.6
- Опасность удара током p.6
- Опасность травмирования p.6
- Опасность ошпаривания p.6
- Опасность ожога p.6
- Высокая опасность для здоровья p.6
- Причины повреждений охрана окружающей среды p.7
- Причины повреждений p.7
- Правильная утилизация упаковки p.7
- Охрана окружающей среды p.7
- Внимание p.7
- Элементы управления p.8
- Панель управления p.8
- Знакомство с прибором p.8
- Дисплей p.8
- Функции рабочей камеры p.9
- Меню режимы работы p.9
- Дополнительная информация p.9
- Эксплуатация p.10
- Управление бытовым p.10
- Прибором p.10
- Перед первым p.10
- Первый ввод в эксплуатацию p.10
- Использованием p.10
- Включение и выключение прибора p.10
- Установка режима работы p.11
- Посуда p.11
- Икроволны p.11
- Установка мощности микроволн p.12
- Мощность микроволн p.12
- Программы p.13
- Установка таймера p.13
- Установка программы p.13
- Таймер p.13
- Указания к программам p.14
- Время выдержки p.14
- Таблица программ p.15
- Список установок p.16
- Отключение электроэнергии p.16
- Изменение установок p.16
- Изменение времени суток p.16
- Базовые установки p.16
- Чистящее средство p.17
- Очистка p.17
- Неисправности p.18
- И что делать в случае p.18
- Sслужба сервиса p.19
- Технические данные p.19
- Номер е и номер fd p.19
- А а i p.19
- Размораживание p.20
- Протестировано для вас в нашей кухне студии p.20
- Размораживание и разогревание или доведение замороженных полуфабрикатов до готовности p.21
- Разогревание p.22
- Рекомендации по использованию микроволновой печи p.23
- Доведение до готовности p.23
- Размораживание только с микроволнами p.24
- Приготовление только с микроволнами p.24
- И контрольные блюда p.24
- Igindekiler p.25
- Ónemli güvenlik uyanlan p.26
- Amacma uygun kullamm p.26
- Cihazm yüzeyi zarar görebilir mikrodalga enerjisi disari çikabilir cihazi düzenli olarak temizleyiniz ve gida maddesi kahntilarim derhal çikartmiz pisirme alamni kapak contasim kapagi ve kapak yuvasim daima temiz tutunuz p.28
- Çevre kurallarma uygun sekilde imha edilmesi p.28
- Çevre koruma p.28
- Z yari ciddi saglik sorunlan tehlikesi temizligin eksik yapilmasi durumunda p.28
- Nedeniyle mikrodalga enerjisi disari çikabilir pisirme alam kapisi veya kapi contasi hasarli ise cihazi kesinlikle çalistirmaymiz müsteri hizmetlerini arayimz p.28
- Mikrodalga enerjisi disari çikar gövde kapagini kesinlikle çikartmaymiz bakim ve onarim isleri için müsteri hizmetlerini arayimz p.28
- Hasarli pisirme alam kapisi veya kapi contasi p.28
- Hasar nedenleri p.28
- Gövde kapagi olmayan cihazlarda p.28
- Kumanda elemanlari p.29
- Kumanda bolumii p.29
- Cihazi taniyimz p.29
- Diger bilgiler p.30
- Çalisma modu menüsü p.30
- Pisirme alam fonksiyonu p.30
- Cihazm açilmasi ve kapatilmasi p.31
- Cihazin kullanilmasi p.31
- S ilk kullanimdan önce p.31
- Ilk isletime alma p.31
- Qalisma modunun ayarlanmasi p.32
- Qalisma p.32
- Ii mikrodalga p.32
- Mikrodalgamn ayarlanmasi p.33
- Mikrodalga güçleri p.33
- Çalar saat p.34
- Programm ayarlanmasi p.34
- Programlar p.34
- Alarmin ayarlanmasi p.34
- Programlarla ilgili uyarilar p.35
- Program tablosu p.35
- Dinlenme süresi p.35
- Ayarlarm degistirilmesi p.36
- Ayariar listesi p.36
- Temel ayariar p.36
- Saatin degistirilmesi p.36
- Elektrik kesintisi p.36
- Temizlik malzemeleri p.37
- Tem zleme p.37
- Ariza halinde ne yapmali p.38
- Yetkili servisin gagrilmasi p.39
- Teknik ozellikler p.39
- E numarasi ve fd numarasi p.39
- Sizin için kendi mutfagimizda test edilmistir p.40
- Buz çôzme p.40
- Derin dondurulmus yiyeceklerin gözülmesi isitilmasi veya pisirilmesi p.41
- Isitma p.42
- Pisirme p.43
- Mikrodalga finnla ilgili ipuçlari p.43
- Sadece mikrodalga firm ile buz çôzme p.44
- Test yemekleri p.44
- Sadece mikrodalga ile pisirme p.44
- Мазмуны p.45
- Ене p.45
- Туралы нускаулар p.46
- Икаутаздш техникасы p.46
- Белпленген турде колдану p.46
- Коршаган ортаны к о pray p.48
- Закымдардыц себептер p.48
- Пернелер мен сенсорлы ерктер p.49
- Курылгымен танысу p.49
- Баскару элементтер p.49
- Баскару панел p.49
- Айналма реттепш p.49
- Nicipy камерасын жарыктандыру p.50
- Ecikti автоматты турде ашу жуйес p.50
- Салкын ауа желдетюш p.50
- Пайдалану турлер мез р p.50
- Куй жолаты p.50
- Косымша мэл меттер p.50
- Дисплей p.50
- Дамыту сызыты p.50
- Nicipy камерасынын функциялары p.50
- Пайдалану p.51
- Кунд реттеу p.51
- Жумысты бастау p.51
- Жумыс терт б н токтату p.51
- Б1р1нш1 пайдаланудан алдын p.51
- Аспапты косу мен еш ру p.51
- Аспапты косу p.51
- Алгашкы рет ске косу p.51
- Kip жу ыш машинаны стету p.51
- Электрбуйымды еиярщ з p.51
- Уакытын реттеу p.51
- Т лд1 тацдау p.51
- Ыдысты тексеру p.52
- Ыдыс p.52
- Сэйкес емес ыдыстар p.52
- Сэй ыдыстар p.52
- Микро толкынды пеш p.52
- Жумыс тур н реттеу p.52
- Шагын толкынды пеш орнату p.53
- Шагын толкын куаттары p.53
- Узактыгын езгерту p.53
- Мерз м етт p.53
- Кыска толкындар куатын езгерту p.53
- Багдарламаны реттеу p.54
- Багдарламалар p.54
- Ояткышты орнату p.54
- Оятк ыш p.54
- Кур ш p.55
- Кекежстер p.55
- Картой p.55
- Багдарламалык кесте p.55
- Багдарламалар учли нускаулар p.55
- Ysinic p.55
- Электр куаты ж ок p.56
- Уакытын езгерту p.56
- Параметрлерд езгерту p.56
- Параметрлер p.56
- Непзп орнату жуйес p.56
- Tísímí p.56
- Жаракат алу кауп бар p.57
- Куй к алу кауп бар p.57
- Ток соту каут бар p.57
- Тазалацыз p.57
- Тазалау куралы p.57
- Ток со у кауп бар p.58
- Кателштер не стеу керек p.58
- Акаулыктар кестес p.58
- Техникалык деректер p.59
- Сервислк кызмет керсету p.59
- Жм нем1р1 мен зауыт нем р p.59
- Куй п калу кау б1 p.60
- Ер ту p.60
- Б13 с13 учли асханада сынактар етюздш p.60
- Ерггу ысыту немесе катты тоцазытылган тагамдарды п с ру p.61
- Кыздыру p.62
- Куй к алу кауп бар p.62
- П1су p.63
- Шагын толкын уш н кецестер p.63
- Соло шагын толкындык пеште epitíh 3 p.64
- Соло шагын толкындар аркылы эз рлеу p.64
- Йбакылауга арналган тагам p.64
- Змют p.65
- Призначенням p.66
- Иважлив настанови з p.66
- Використання за p.66
- Безпеки p.66
- Причини несправностей p.68
- Захист навколишнього середовища p.68
- Панель управлння p.69
- Знайомство з приладом p.69
- Елементи управлння p.69
- Меню режим в роботи p.70
- Дисплей p.70
- Функцн робочот камери p.70
- Подальше нформац я p.70
- Перед першим p.71
- Управл ння приладу p.71
- Ув мкнення вимкнення приладу p.71
- Перша експлуатац я p.71
- Використанням p.71
- Посуд p.72
- Налаштування режиму роботи p.72
- И режим мжрохвиль p.72
- Експлуатащя p.72
- Потужнють м крохвиль p.73
- Налаштування режиму мжрохвиль p.73
- Программ p.74
- Налаштування таймера p.74
- Налаштування програми p.74
- Таймер p.74
- Час достигання p.75
- Таблиця програм p.75
- Вказ вки до програм p.75
- Перел к налаштувань p.76
- Основы установки p.76
- Зм на поточного часу p.76
- Зм на налаштувань p.76
- Вимкнення електропостачання p.76
- Очищения p.77
- Засоби для чищения p.77
- Ощо робити у випадку p.78
- Несправност p.78
- Техычы характеристики p.79
- Служба сервюу p.79
- Е номер та го номер дата виробництва p.79
- Розморожування p.80
- Перев1рено для вас у наш й кул нарн1й студн p.80
- Розморожування роз гр вання або приготування продуктов глибокот заморозки p.81
- Розгр вання p.81
- Приготування p.82
- Розморожування лише з режимом мжрохвиль p.83
- Поради щодо режиму мжрохвиль p.83
- Йтестов страви p.83
- Готування лише з режимом м1крохвиль p.83
- Llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll p.84
Похожие устройства
-
Siemens iQ700 BF634LGS1Руководство по эксплуатации -
Siemens iQ700 BF634LGW1Руководство по эксплуатации -
Siemens HF15G560Инструкция по эксплуатации -
Siemens HF 25G560Инструкция по эксплуатации -
Siemens iQ700 BF634LGW1Инструкция по эксплуатации -
Siemens HF 25G5L2Инструкция по эксплуатации -
Siemens HF 25M5L2Инструкция по эксплуатации -
Siemens HF 25M560Инструкция по эксплуатации -
Siemens HF 25M6L2Инструкция по эксплуатации -
Midea TG925B8D-WHРуководство по эксплуатации -
Midea AG925BVWРуководство по эксплуатации -
Bosch Serie | 8 BFL634GB1Руководство по эксплуатации
Программ ик Вказ вки до програм Ц лу птицю клад ть на посуд спочатку грудкою птицю частками шк ркою донизу Ставте страву у холодну робочу камеру Виймпъ продукт з упаковки та зважте Якщо Ви не можете ввести точно ваги округлив п в сторону зб льшення чи зменшення Застосовуйте для програм лише придатний для роботи у м крохвильов й п чц посуд наприклад з скла або керамжи Для цього дотримуйтесь вказ вок щодо посуду в таблиц програм Таблицю з придатними продуктами вщповщним д апазоном ваги та необхщним посудом Ви знайдете в додатку до вказ вок Налаштовувати вагу поза межами д апазону ваги неможливо При готуванн багатьох страв через деякий час Ви почуете звуковий сигнал Перевернпъ продукт або перем шайте його Розморожування Заморожуйте продукти при температур 18 С попередньо подшивши Тх на порцн та розпод ливши р вном рним якомога плоск шим шаром Вкладайте заморожен продукти на плаский посуд наприклад скляну або порцелянову тар лку П сля розморожування залиш ть страву всередин на 15 90 хвилин для повного вир внювання температури Розморожуйте хл б лише в необх дн й к лькост В н швидко черств е При розморожуванн м яса або птиц утворюеться р дина При кожному перевертанн зливайте Т в жодному раз не використовуйте воду повторно та не допускайте щоб вона потрапляла на нш продукти П сля перевертання виймайте т шматочки як вже розморозилися Овоч Св ж овоч пор жте на крупн р вн частини На кожн 100 д додайте по одн й столов й ложц води Заморожен овоч пщходять лише бланшован сир овоч Овоч глибокого замороження з вершковим соусом не придатн Додати 1 3 столов ложки води До шпинату та червонокачанноТ капусти воду не додавайте Страви з картопл Варена картопля пор жте на крупн р вн частини На кожн 100 д додайте 2 ст л води перем шайте Картопля в мундир обер ть картоплю однакового розм ру Помийте Т та проткн ть шк рку Поклад ть вологу картоплю у посуд та не заливайте водою Рис Не використовуйте для вар ння рис лущений або в пакетиках Води до рису додавайте у 2 2 5 рази б льше н ж к льк сть рису Час достигання Деяк страви повинн п сля завершения програми достигати до вир внювання температури або доходити в робоч й камер Отрава Час достигання Овоч прибл 5 хв Страви з картопл прибл 5 хв Воду яка витекла п д час готування злийте Рис Прибл 5 10 хв I Таблиця програм Придатн продукти Д апазон ваги кд Посуд Хл б Хл б ц лий круглий або довгий хл б скибочками здобний пир г пир г з др жджового т ста фруктовий пир г пир г без глазур вершив або желатину 0 20 1 50 кд Плаский вщкритий посуд Дно робочоТ камери М ясо Печеня пласк шматки м яса фарш курча пулярка качка 0 20 2 00 кд Плаский вщкритий посуд Дно робочоТ камери Риба Ц ла риба рибне ф ле рибн котлети 0 10 1 00 кд Плаский вщкритий посуд Дно робочоТ камери Св ж овоч Цв тна капуста брокол морква кольраб цибуля зелена паприка цук н 0 15 1 00 кд Закритий посуд Дно робочоТ камери Заморожен овоч Цв тна капуста брокол морква кольраб червонокачанна капуста шпинат 0 15 1 00 кд Закритий посуд Дно робочоТ камери Страви з картопл Варена картопля картопля в мундир частини картопл однакового розм ру 0 20 1 00 кд Закритий посуд Дно робочоТ камери Рис Рис довгозернистий рис 0 05 0 30 кд Високий закритий посуд Дно робочоТ камери Програма Розморожування Приготування Слщкуйте за сигналом перевертання Слщкуйте за сигналом перем шування 75