Hansa FCEW 51001010 [47/68] Utilizare
![Hansa FCEW 53013030 [47/68] Utilizare](/views2/1004357/page47/bg2f.png)
47
Lumina cuptor separata
Prin setarea butonului in aceasta
pozitie, lumina din interiorul cuptorului
este pornita. Utilizati, de exemplu,
cand doriti sa curatati interiorul
cuptorului.
Elementul de incalzire superior
si cel inferior sunt pornite
Termostatul permite utilizatorului sa
seteze temperatura la o valoare cu-
prinsa 50°C si 250°C. Utilizati pentru coacere.
Elementul de incalzire inferior
pornit. Atunci cand butonul este se-
tat pe aceasta pozitie, cuptorul este
incalzit cu ajutorul elementului de
incalzire inferior. Acesta esteutilizat
de exemplu pentru coacere nala de jos.
UTILIZARE
Functiile cuptorului si utilizarea
acestuia
Cuptorul poate incalzit utilizand elementul
de incalzire inferior si cel superior si gratarul
(daca exista). Cuptorul este controlat cu
ajutorul unui buton, ce este utilizat ca si co-
mutator integrat impreuna cu butonul pentru
reglarea temperaturii.
Cuptor cu convectie naturala
(conventional)
Atentie!
In cazul modelelor ce nu au gratar,
pozitia nu se aa pe buton.
Pozitii posibile ale butoanelor
Gratarul pornit
Atunci cand butonul este setat
pe aceasta pozitie permite
rumenirea alimentelor pe gratar
sau pe rotisor.
Elementul de incalzire supe-
rior pornit
Atunci cand butonul este setat
pe aceasta pozitie, cuptorul este
incalzit cu ajutorul elementului
de incalzire superior. Acesta este utilizat de
exemplu pentru coacere nala de su.
Pornirea si oprirea cuptorului
Pentru a porni cuptorul trebuie sa:
● setati conditiile de functionare pentru cup-
tor, temperatura si modul de incalzire.
● Setati butonul pe pozitia dorita rotindu-l
spre dreapta.
Pornirea cuptorului este indicata de doua
semnale luminoase, galben si rosu. Culoa-
rea galbena aprinsa semnica faptul ca este
pornit cuptorul. Daca lumina rosie se stinge,
inseamna ca s-a atins temperatura setata.
Daca in reteta se precizeaza faptul ca ali-
mentele trebuie sa e introduse in cuptorul
incalzit, acest lucru trebuie sa e realizat
inainte ca lumina rosie sa se stinga prima
oara. Atunci cand coaceti, lumina rosie se
va aprinde si se va stinge temporar (pentru a
mentine temperatura din interiorul cuptorului).
Semnalul galben se poate aprinde atunci
cand butonul se aa in pozitia “iluminare
interior cuptor”.
Oprirea cuptorului – pentru a opri cuptorul, se-
tati butonul in pozitia “0”, rotind spre dreapta.
Lumina se va stinge.
Содержание
- Rus инструкция по эксплутации ro manual de utilizare 9 1
- Содержание 3
- Указания по технике безопасности 4
- Как экономить электроэнергию 5
- Описание устройства 7
- Описание устройства 8
- Описание устройства 9
- Монтаж 10
- Кабеля 11
- Монтаж 11
- Подключение плиты к электропроводке 11
- Рекомендуемый тип 11
- Соединительного 11
- Схема возможных подключений внимание напряжение нагревательных элементов 230 в 11
- Перед первым включением плиты 12
- Эксплуатация 12
- Неправильно правильно неправильно 13
- Управление работой варочной поверхности 13
- Эксплуатация 13
- Функции духовки и ее обслужива ние 14
- Эксплуатация 14
- Эксплуатация 15
- Духовка с принудительной кон векцией 16
- Эксплуатация 16
- Духовка с принудительной кон векцией с конвекцией и коль цевым нагревателем 17
- Эксплуатация 17
- Эксплуатация 18
- Эксплуатация 19
- Эксплуатация 20
- Эксплуатация 21
- Обслуживание и уход 22
- Духовки 23
- Замена лампочки освещения 23
- Обслуживание и уход 23
- Обслуживание и уход 24
- Обслуживание и уход 25
- В каждой аварийной ситуации следует выключить рабочие узлы плиты отсоединить электропитание вызвать мастера некоторые мелкие дефекты пользователь может исправить сам следуя указаниям 26
- В таблице прежде чем обращаться в сервисный центр просмотрите таблицу 26
- Поведение в аварийных ситуациях 26
- Выпечка 27
- Приготовление пищи в духовке практические советы 27
- Вид выпечки 28
- Конвекция конвекция 28
- Приготовление пищи в духовке практические советы 28
- Таблица 1 пироги 28
- Функция духовки нагреватель верхний нижний 28
- В духовке готовится мясо порциями более 1 кг порции вес которых меньше рекомендуется готовить на газовых горелках плиты 29
- В духовке при использовании функции пирог необходим предвари тельный нагрев камеры рекомендуется готовить на газовых конфорках плиты 29
- Вид выпечки температура 29
- Внимание 29
- Время выпчеки 29
- Выпечка в духовке практические советы 29
- Для приготовления рекомендуется применять жаропрочную посуду с ручками не поддающимися воздействию высокой температуры 29
- Мин 29
- Минимум один раз на этапе полуготовности нужно перевернуть мясо на другую сторону в процессе выпечки время от времени поливать мясо выделяющимся соком или горячей соленой водой поливать мясо холодной водой не рекомендуется 29
- Поджаривание мяса 29
- При приготовлении пищи на решетке или вертеле на самом низком уровне нужно разместить поддон с небольшим количеством воды 29
- Таблица 1a пироги функции духовк пирог верхний и нижний нагреватели конвекция 29
- Tемпература c 30
- Внимание на этапе полуготовности мясо перевернуть мясо хорошо готовить в жаропрочной посуде 30
- Время в мин 30
- Мясо 30
- Приготовление в духовке практические советы 30
- Снизу 30
- Таблица 2 приготовление мяса 30
- Термооборот термооборот 30
- Указанные в таблице значения относятся к продуктам весом 1 кг в случае если порция больше на каждый следующий килограмм нужно прибавить еще 30 40 минут 30
- Уровень 30
- Функция духовки верхний и нижний нагреватели 30
- Tемпература c время мин 31
- Мясо температура c время приготовле ния 31
- Приготовление в духовке практические советы 31
- Продукт 31
- Таблица 3 усиленный гриль 31
- Таблица 4 гриль 31
- Функции духовки гриль 31
- Функции духовки гриль верхний нагреватели усиленный гриль 31
- В процессе выпечки переворачивать мясо и поливать соусом или горячей соленой водой 32
- Вес кг мясо 32
- Внимание выпечку для данной функции рекомендуется производить при закрытой двер це духовки рекомендуется для больших порций мяса 32
- Внимание параметры приведенные в таблицах являются справочными и могут изме няться в зависимости от ваших кулинарных пристрастий и опыта 32
- Время мин 32
- Приготовление в духовке практические советы 32
- Таблица 5 вентилятор с печкой 32
- Температура 32
- Функции духовки усиленный гриль конвекция 32
- Технические данные 33
- Cuprins 36
- Instructiuni de siguranta 37
- Cum sa economisiti energie 38
- Descrierea aparatului 40
- Descrierea aparatului 41
- Descrierea aparatului 42
- Instalare 43
- Cablul de conectare 44
- Conexiuni electrice 44
- Diagrama de conectare atentie voltaj al elementelor de preparare 230v 44
- Instalare 44
- Tip recomandat pentru 44
- Inainte de prima utilizare 45
- Utilizare 45
- Controlarea zonelor de preparare de pe plita ceramica 46
- Gresit corect gresit 46
- Utilizare 46
- Functiile cuptorului si utilizarea acestuia 47
- Utilizare 47
- Utilizare 48
- Cuptor cu circulare automata a ae rului functionare cu ventilator 49
- Utilizare 49
- Cuptor cu circulare automata a aerului include un ventilator si un element de incalzire cu ventilator ultra 50
- Utilizare 50
- Utilizare 51
- Utilizare 52
- Utilizare 53
- Utilizare 54
- Utilizare 55
- Curatare si intretinere 56
- Inlocuirea becului cuptorului 56
- Curatare si intretinere 57
- Curatare si intretinere 58
- Cum se procedeaza in caz de urgenta 59
- In caz de urgenta trebuie sa opriti toate unitatile de functionare ale aragazului scoateti stecherul cablului de alimentare din priza apelati la un centru de service autorizat unele erori minore pot fi rezolvate prin verificarea instructiunilor oferite in tabelul de mai 59
- Jos inainte de a apela la un centru de service autorizat verificati urmatoarele puncte din tabel 59
- Coacere 60
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 60
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior 61
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 61
- Tabelul 1 prajituri 61
- Tipul de prajitura 61
- Ventilator ultra ventilator ultra 61
- Atentie atunci cand utilizati functia prajitura a cuptorului este nevoie sa incalziti in prealabil cuptorul este recomandat al treilea nivel de jos pentru coacere 62
- Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar va recomandam sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa 62
- Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare nu turnati apa rece pe carne 62
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 62
- Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul cu gaz 62
- Rumenirea carnii 62
- Tabelul 1a prajituri functiile cuptorului prajituri element de incalzire superior si inferior ventilator 62
- Timp preparare 62
- Tip preparare temperatura 62
- Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor cu manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate 62
- Atentie la jumatatea timpului de preparare carnea trebuie sa fie intoarsa este recomandabil sa preparati carnea in recipiente termorezistente 63
- Cantitatile prezentate in tabel se refera la o portie de 1 kg daca portia este mai mare se adauga cate 30 40 minute pentru fiecare kilogram suplimentar 63
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior ventilator ultra 63
- In minute 63
- Nivel de jos 63
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 63
- Tabelul 2 prepararea carnii in cuptor 63
- Temperatura c 63
- Tipul de carne 63
- Functiile cuptorului gratar 64
- Functiile cuptorului gratar element de incalzire superior gratar combinat 64
- Pe gratar 64
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 64
- Tabelul 3 gratar rotisor 64
- Tabelul 4 gratar 64
- Temperatura 64
- Timp de preparare 64
- Timp de preparare pe gratar minute 64
- Tip aliment 64
- Tipul de carne temperatura 64
- Atentie valorile oferite in tabelele 2 5 sunt aproximative si pot fi modificate in functie de experienta si de preferintele dumneavoastra 65
- Greutate tip de carne 65
- In timpul prepararii trebuie sa intoarceti carnea si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare 65
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 65
- Tabelul 5 gratar cu ventilator 65
- Temperatura 65
- Timp pre parare minute 65
- Date tehnice 66
- Fise tehnice 67
- Marca hansa 67
Похожие устройства
- BBK DVP158SI Инструкция по эксплуатации
- Miele G 1232 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCEB 51001010 Инструкция по эксплуатации
- BBK DVP254SI Инструкция по эксплуатации
- Bosch KGN39VL10R Инструкция по эксплуатации
- Samsung S843 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic RP-HTF295E-K Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCEW 51001011 Инструкция по эксплуатации
- BBK DVP256SI Инструкция по эксплуатации
- Bosch KGV36VW22R Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TX-R37LZ85 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCEX 53011010 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic RP-HTF600E-S Инструкция по эксплуатации
- Bosch KGN36VL11R Инструкция по эксплуатации
- Nikon Coolpix 3200 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCEW 53013030 Инструкция по эксплуатации
- Bosch KAN 58A55 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic ES 8162 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCEW 57032030 Инструкция по эксплуатации
- Bosch KGN36S55RU Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения