Beko 7751388313 [20/60] General information on baking roasting and grilling
Содержание
- User manual 1
- Руководство пользователя 1
- Arçelik a s 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüce lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- For safety and environment 4 3
- General information 9 3
- How to operate the oven 20 3
- Important instructions and warnings 3
- Installation 12 3
- Maintenance and care 24 3
- Preparation 19 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting_____________ 26 3
- Environment 4
- Q important instructions and warnings for safety and 4
- General information 9
- Overview 9
- Package contents_________________ 10
- Injector table 11
- Not exac 11
- Technical specifications 11
- Before installation 12
- J installation 12
- Installation and connection 15
- Gas conversion 16
- Future transportation 18
- Initial use 19
- Q preparation 19
- Tips for saving energy 19
- General information on baking roasting and grilling 20
- How to operate the oven 20
- How to use the gas oven 20
- 170 200 230 260 21
- Baking and roasting without fan 21
- Cooking 21
- Cooking times table 21
- Determine for how long the alarm will sound 21
- Different from the arrangement on your product oven lamp 21
- He timings in this chart are meant as a guide 21
- J 8 lb 21
- Maximum load capacity of oven tray 4 kg 21
- Operating modes the order of operating modes shown here may be 21
- Sickness type and your own preference of 21
- St rack of the oven is the bottom rack 21
- Stand dishes on a baking sheet to prevent spillages onto oven base and help keep oven clean 21
- Switch off the gas oven 1 turn gas oven control knob to off position top gas level temperature chart witout fan__________ gas level 1 2 3 4 5 21
- Temperature in c 21
- The alarm clock has no influence on the functions of the oven it is only used as a warning for example this is useful when you want to turn food in the oven at a certain point of time alarm clock will give a signal once the time you set is over setting the alarm clock 1 turn the time adjustment knob clockwise to 21
- The cooking time and the alarm will sound alarm clock does not turn off the oven _________ 21
- The knob will turn counterclockwise at the end of 21
- The oven is not heated only the oven lamp is turned on possibly the external cooling fan will also operate to avoid heating of the compartments other functions are for cooking select suitable temperature for your food 21
- Turn the function knob counter clockwise to off position to turn off the oven 21
- Turnspit 21
- Turnspit are in operation it is suitable making rotisserie with pieces of meat 21
- Using the clock as an alarm 21
- W timings may vary due to temperature of food 21
- How to operate the gas grill 22
- Cooking times table 23
- Grilling with gas grill 23
- He timings in this chart are meant as a guide 23
- Imings may vary due to temperature of food iickness type and your own preference of ooking 23
- St rack of the oven is the bottom rack 23
- Cleaning the control panel 24
- Cleaning the oven 24
- General information 24
- Maintenance and care 24
- Removing the oven door 24
- Replacing the oven lamp 25
- Q troubleshooting 26
- С ен 28
- Важные инструкции и 29
- З ии 29
- Общие сведения 12 29
- Подготовка к эксплуатации 23 29
- Поиск и устранение неисправностей 29
- Правила эксплуатации духовки 24 29
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 29
- Содержание 29
- Установка 15 29
- Цуход и техническое обслуживание 29
- О важные инструкции и предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 30
- Утилизация упаковочных материалов 37
- Обзор 38
- Общие сведения 38
- Содержание упаковки 39
- Технические характеристики 40
- Характеристики горелок 40
- До начала установки 41
- Ц установка 41
- Установка и подключение 44
- Переход на другой вид газа 46
- Для будущей транспортировки 48
- Подготовка к эксплуатации 49
- Рекомендации по экономии электроэнергии 49
- Духовки правила эксплуатации газовой 50
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 50
- Правила эксплуатации духовки 50
- V считать справочными они могут изменяться в зависимости от температуры 52
- Вертелом 52
- Включение гриля розжиг газового гриля выполняется автоматически при повороте регулятора горелки гриля 1 откройте дверцу духовки 2 прижмите ручку и поверните ее по часовой 52
- Включены нагреватель вертел подходит для обжаривания на вертеле кусочков мяса 52
- Время приготовления блюд 52
- Выпечка и жарение без вентилятора 52
- Г й полкой духового шкафа является i 1нижняя полка 52
- Гриль включается регулятором гриля при повороте в положение выключено вверх подача газа прекращается когда используется гриль дверца духовки должна быть открыта 52
- Значения времени в этой таблице следует 52
- Максимальная нагрузка на противень 4 кг 52
- Можно разжечь с помощью зажигалки или спичек 52
- Правила эксплуатации газового гриля 52
- Предупреждение горячие поверхности могут причинить ожоги не разрешайте детям приближаться к духовому шкафу дверца духовки слегка наклонена если открыта полностью поэтому возможные брызги на вас не попадут 52
- При этом вспыхивает искра и газ зажигается 4 не отпускайте ручку еще 3 5 секунд 5 проверьте горит ли горелка гриля 6 при отсутствии электричества горелку гриля 52
- Продуктов толщины вида и ваших кулинарных предпочтений 52
- Стрелке в положение гриль 52
- Чтобы брызги на попадали на под духовки и не пачкали духовку ставьте блюдо на противень для выпечки 52
- Общие сведения 54
- Снятие дверцы духового шкафа 54
- Ц уход и техническое обслуживание 54
- Чистка духовки 54
- Чистка панели управления 54
- Замена лампочки освещения духового шкафа_________________ 55
- Q поиск и устранение неисправностей 56
Похожие устройства
- Beko 7316210001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7317110001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7315710001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7311910001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7317210001 Инструкция по эксплуатации
- Beko RCNK296K00W Белый Инструкция по эксплуатации
- Beko 7316910001 Инструкция по эксплуатации
- Beko RCNK356K00S Серебристый Инструкция пользователя
- Beko 7317310001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7312010001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7312110001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7317610001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7316010001 Инструкция по эксплуатации
- Beko 7316110001 Инструкция по эксплуатации
- Beko BU1200HCA Белый Инструкция по эксплуатации
- Beko 7316710001 Инструкция по эксплуатации
- Gorenje RK6191BW Инструкция по эксплуатации
- Digion PTS636BSW Инструкция по эксплуатации
- Digion PTS3346BCB Инструкция по эксплуатации
- Melitta CaffeO F55/0-102 Черный Инструкция по эксплуатации
How to operate the oven General information on baking roasting and grilling B B WARNING Hot surfaces cause burns Product may be hot when it is in use Never touch the hot burners inner sections of the oven heaters and etc Keep children away Always use heat resistant oven gloves when putting in or removing dishes into from the hot oven DANGER Be careful when opening the oven door as steam may escape Exiting steam can scald your hands face and or eyes Tips for baking Use non sticky coated appropriate metal plates or aluminum vessels or heat resistant silicone moulds Make best use of the space on the rack Place the baking mould in the middle of the shelf Select the correct rack position before turning the oven or grill on Do not change the rack position when the oven is hot Keep the oven door closed Tips for roasting Treating whole chicken turkey and large piece of meat with dressings such as lemon juice and black pepper before cooking will increase the cooking performance It takes about 15 to 30 minutes longer to roast meat with bones when compared to roasting the same size of meat without bones Each centimeter of meat thickness requires approximately 4 to 5 minutes of cooking time Let meat rest in the oven for about 10 minutes after the cooking time is over The juice is better distributed all over the roast and does not run out when the meat is cut Fish should be placed on the middle or lower rack in a heat resistant plate Tips for grilling When meat fish and poultry are grilled they quickly get brown have a nice crust and do not get dry Flat pieces meat skewers and sausages are particularly suited for grilling as are vegetables with high water content such as tomatoes and onions 20 EN Distribute the pieces to be grilled on the wire shelf or in the baking tray with wire shelf in such a way that the space covered does not exceed the size of the heater Slide the wire shelf or baking tray with grill into the desired level in the oven If you are grilling on the wire shelf slide the baking tray to the lower rack to collect fats Add some water in the tray for easy cleaning Foods that are not suitable for grilling carry the risk of fire Only grill food which is suitable for intensive grilling heat Do not place the food too far in the back of the grill This is the hottest area and fatty food may catch fire How to use the gas oven The gas oven is operated by the gas oven control knob In off position top the gas supply is Off Switch on the gas oven The gas oven is automatically ignited by means of the gas oven control knob 1 Keep gas oven control knob pressed and turn it counterclockwise An ignition spark is generated and the gas is ignited 2 Keep the gas oven control knob pressed for another 3 to 5 seconds 3 Be sure that gas has ignited and flame is present 4 Select the desired baking power gas mark 5 If there is no electricity ignite the gas with the gas lighter from the ignition control hole DANGER There is the risk of gas compression and explosion Do not attempt to ignite the gas more that 15 seconds If the burner is not ignited within 15 seconds turn off the knob and wait for 1 minute Ventilate the room before reattempting to ignite the burner There is the risk of gas compression and explosion