Schaub Lorenz SLB EX 6620 Бежевый [17/46] Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cook...
![Schaub Lorenz SLB EW6620 [17/46] Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it](/views2/1307709/page17/bg11.png)
17
Multi Functional Cooking: Suitable for baking and roasting. Lower and
upper heaters operate as well as quick transmission of heat via air ow.
Suitable for cooking requiring single tray and intense heat.
COOKING RECOMMENDATIONS
You can nd in the following table the information of food types which
we tested and identied their cooking values in our labs. Cooking times
can vary depending on the network voltage, quality of material to be
cooked, quantity and temperature. Dishes to cook by using these values
might not appeal to your taste. You can set various values for obtaining
different tastes and results appealing to your taste by making tests.
WARNING: Oven must be preheated for 7-10 minutes before placing the
food in it.
COOKING TABLE
Food
Cooking
Function
Cooking
Temperature (°C)
Cooking
Rack
Cooking
Time (min.)
Cake Static / Static+Fan 170-180 2-3 35-45
Small Cake Static / Turbo+Fan 170-180 2 25-30
Pie Static / Static+Fan 180-200 2 35-45
Pastry Static 180-190 2 20-25
Cookie Static 170-180 2 20-25
Apple Pie Static / Turbo+Fan 180-190 1 50-70
Sponge cake Static 200/150* 2 20-25
Pizza Static Fan 180-200 3 20-30
Lasagne Static 180-200 2-3 25-40
Meringue Static 100 2 50
Grilled Chicken** Grill+Fan 200-220 3 25-35
Grilled Fish** Grill+Fan 200-220 3 25-35
Calf Steak** Grill+Fan Max 4 15-20
Grilled Meatball** Grill+Fan Max 4 20-25
* Do not preheat. First half of cooking time is recommended to be at
200°C de while the other half at 150°C.
** Food must be turned after half of the cooking time.
GB
Содержание
- Figure 3 11
- Figure 4 12
- Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it 17
- Cooking table 17
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c 17
- Food must be turned after half of the cooking time 17
- Multi functional cooking suitable for baking and roasting lower and upper heaters operate as well as quick transmission of heat via air flow suitable for cooking requiring single tray and intense heat 17
- Cleaning and mounting oven door 20
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back 20
- Accessories optional 22
- Описание прибора 29
- Рис 3 34
- Рис 4 35
- Без предварительного нагрева первая половина времени приготовления при температуре 200 c остальное время 150 c в середине продолжительности приготовления необходимо перевернуть продукты 40
- Мульти функциональная готовка подходит для приготовления и жарки пищи в печи помимо быстрого распространения жара посредством потока воздуха также работают и верхней и нижний нагревательные элементы подходит для приготовления блюд на одном подносе требующих интенсивного нагрева рекомендации по приготовлению информация о различных продуктах которые мы протестировали в наших лабораториях и установили значения для их приготовления приведена в таблицах ниже время приготовления может меняться в зависимости от напряжения сети особенностей количества и температуры продуктов блюда приготовленные с применением предоставленных значений могут не подойти вам по вкусу вы можете определить новые значения экспериментируя и находя более подходящие для вас предупреждение перед размещением продуктов в печь ее следует предварительно нагреть в течение 7 10 минут таблица приготовления 40
- Для установки дверцы на место выполняйте действия описанные для снятия в обратном порядке 43
- Чистка и установка дверцы 43
- Аксессуары выборочно 45
Похожие устройства
- Timberk SWH RS1 50 VH Ecoss Белый Инструкция по эксплуатации
- Dometic Cool-Ice WCI-70 9600000505 Серый Инструкция по эксплуатации
- Delta Для систем бесперебойного питания 40 Ач Прямая полярность Инструкция по эксплуатации
- Candy CBT 6240 X Нержавеющая сталь Инструкция по эксплуатации
- Dometic Cool-Ice WCI-55 9600000504 Серый Инструкция по эксплуатации
- Dometic Cool-Ice WCI-110 9103501130 Серый Инструкция по эксплуатации
- Saturn ST-EC 1070 Grey Серый Руководство пользователя
- Scarlett SC-AH986M17 Белый, фиолетовый Инструкция по эксплуатации
- Polaris PUH 5405D ЧЕРНЫЙ Инструкция по эксплуатации
- Babyliss Fun Style 2020CE Белый, сиреневый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD WE5600 Нержавеющая сталь Инструкция по эксплуатации
- Bosch Serie 2 PBH6B5B60 Серебристый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz TE6500 Серебристый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD WS6800 Черный Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GX6010 Бежевый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD TW6600 Белый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EL6353 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD WW6800 Белый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD WE6800 Нержавеющая сталь Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLD DY6810 Черный Инструкция по эксплуатации