Schaub Lorenz SLB EE4410 [20/46] Cleaning and mounting oven door
![Schaub Lorenz SLB EE4630 [20/46] Cleaning and mounting oven door](/views2/1307721/page20/bg14.png)
20
CLEANING AND MOUNTING OVEN DOOR
Reversely perform respectively what you did while opening door to
reinstall oven door back.
Figure 13
Figure 13.1 Figure 13.2 Figure 14.1 Figure 14.2
Figure 14
Open the door fully
by pulling the oven
door toward
yourself. Then
perform unlock
operation by
pulling the hinge
lock upwards with
the aid of
screwdriver as
indicated in
Figure 13.1.
Set the hinge lock
to the widest angle
as in Figure 13.2.
Adjust both hinges
connecting oven
door to the oven to
the same position.
Later, close the
opened oven door
so that it will be
in a position to
contact with
hinge lock as in
Figure 14.1.
For easier removal
of oven door, when
it comes close to
closed position,
hold the cover
with two hands as
in Figure 14.2
and pull upwards.
GB
Содержание
- Introducing the appliance 6
- Figure 3 11
- Figure 4 12
- Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it 17
- Cooking table 17
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c 17
- Food must be turned after half of the cooking time 17
- Cleaning and mounting oven door 20
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back 20
- Accessories optional 22
- Описание прибора 29
- Рис 3 34
- Рис 4 35
- Без предварительного нагрева первая половина времени приготовления при температуре 200 c остальное время 150 c в середине продолжительности приготовления необходимо перевернуть продукты 40
- Рекомендации по приготовлению информация о различных продуктах которые мы протестировали в наших лабораториях и установили значения для их приготовления приведена в таблицах ниже время приготовления может меняться в зависимости от напряжения сети особенностей количества и температуры продуктов блюда приготовленные с применением предоставленных значений могут не подойти вам по вкусу вы можете определить новые значения экспериментируя и находя более подходящие для вас предупреждение перед размещением продуктов в печь ее следует предварительно нагреть в течение 7 10 минут таблица приготовления 40
- Для установки дверцы на место выполняйте действия описанные для снятия в обратном порядке 43
- Чистка и установка дверцы 43
- Аксессуары выборочно 45
Похожие устройства
- Schaub Lorenz SLD WE6600 Серый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GS4220 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GT6520 Бежевый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GY6223 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GW6220 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE4610 Белый Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GS6220 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EY6830 Черный Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GL6223 Инструкция по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GS4010 Черный Инструкция по эксплуатации
- Stern 95713 Инструкция по эксплуатации
- Liebherr CNBE 4313-20 Инструкция по эксплуатации
- Lex BISTON ECO 600 PLMA000204 Инструкция по эксплуатации
- Liebherr CNNO 4313-19 Инструкция по эксплуатации
- Liebherr CNKW 4313-19 Инструкция по эксплуатации
- Liebherr CNFB 4313-19 Инструкция по эксплуатации
- Lex EDP 4590 Matt Edition CHAO000305 Инструкция по эксплуатации
- Lex EDP 4571 BL CHAO000304 Инструкция по эксплуатации
- Lex GVG 321 WH Инструкция по эксплуатации
- Lex GVG 431 WH Инструкция по эксплуатации