Hilton JM 3801 [4/8] Готуемо з hilton jm3801 рецепти
![Hilton JM 3801 [4/8] Готуемо з hilton jm3801 рецепти](/views2/1376522/page4/bg4.png)
Содержание
Похожие устройства
- Hilton ICM 3850 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-583 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-587 Инструкция по эксплуатации
- Hilton ICM 3851 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-582 Инструкция по эксплуатации
- Hilton ICM 3852 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-588 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-580 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-581 Инструкция по эксплуатации
- Hilton KS 3219 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-590 Инструкция по эксплуатации
- Hilton KS 3218 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-591 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-187 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-189 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-180N Инструкция по эксплуатации
- Hilton HL 4192 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-182N Инструкция по эксплуатации
- Hilton HL 4193 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-552 Инструкция по эксплуатации
Готуемо з HILTON JM3801 Рецепти Йогурт з джемом Вам знадобиться 1 2 лпранезбираного молока 120 rpaMiB звичайного йогурту без добавок 1 склянка i 12 столових ложок вашого улюбленого джему На дно кожного стаканчика кладпь 1 столову ложку джему Полм зм1шайте молоко з йогуртом до отримання однорщноТ консистенцн i розлийте по склянках Встанов ть в йогуртниц режим приготування йогурту на 8 годин Подавайте охолодженим Порада для б л ьш жжного смаку заметь молока використовуйте вершки Шоколадний крем по бабусиному рецепту Вам знадобиться 245 г кондитерського шоколаду 60 г вершкового масла 700 мл збитих вершив 4 яечних жовтки 60 г цукровоТ глазурь 40 г пркого какао порошку Нар жте масло на маленью шматочки i дайте йому пщтанути при юмнатнй температур Полм подр1бн1ть шоколад i всипте його в миску Розжрмте половину вершив влийте Тх в шоколад i додайте ол Ю Почекайте 2 хвилини а полм перем шайте сум ш лопаткою В 1нш й емносл зм шайте яечж жовтки цукор i какао Полм зм шайте цю сум ш з шоколадним заготовлениям яечними жовтками i залишилися збитими вершками Розлийте цю сум ш по стаканчиках На дно йогуртниц до максимально позначки залийте воду Вибер ть режим п ри готування десерту i встанов ть час 30 хвилин Добре охолод ть Порада у вершки перед приготуванням можна додати юлька япдок а перед подачею на CTÌH посипати десерт крихтами мигдалевого печива Домашжй сир Вам знадобиться 1 5 лира незбираного молока ЮОграмсиру 1 столоваложка соку лимона Зм шайте молоко св жу сирну пасту I лимонний гак до отримання однорщноТ маси Отриману сум ш розлийте в пристроТ для слкання передбачеж в склянках Виберпь режим приготування сиру встановпь час готування вщ 12 до 16 годин Пюля того як сир приготуеться повернпъ пристроТ для слкання щоб надати сиру можливють стекти Через 15 хвилин вщокремте сироватку Охолод ть протягом 4 годин Порада щоб отримати бшьш щшьний сир зб1льште тривал сть слкання в 2 рази