Zigmund & Shtain EN 113.722 X Руководство по эксплуатации онлайн [21/57] 431362
![Zigmund & Shtain EN 113.722 X Руководство по эксплуатации онлайн [21/57] 431362](/views2/1527612/page21/bg15.png)
21
PROGRAM TYPES
Heating program types in your appliance and important explanations
of them are provided below for you can cook different foods appealing to
your taste.
Lower heating element: Select this program towards end of cooking time
if lower part of the food cooked will be roasted.
Upper heating element: Used for post heating or roasting very little pieces
of foods.
Lower and upper heating elements: A program that can be used for
cooking foods like cake, pizza, biscuit and cookie.
Lower heating element and fan: Use mostly for cooking foods like fruit
cake.
Lower and upper heating element and fan: The program suitable for
cooking foods like cakes, dried cakes, lasagne. Suitable for cooking
meat dishes, as well.
Grill: Grill cooker is used for grilling meat like foods such as steak,
sausage and sh. While grilling, tray should be placed in the lower rack
and water must be placed in it.
Turbo heater and fan: Suitable for baking and roasting. Keep heat setting
lower than “Lower and Upper Heater” program since heat is conveyed
immediately via air ow.
Grill and fan: Suitable for cooking meat type foods. Do not forget to
place a cooking tray in a lower rack inside the oven and a little water in
it while grilling.
Lower and Upper Heating
Elements
Fan
Lower Heating Element and Fan Turbo Heater and Fan
Grill and Roast Chicken
Lower-Upper Heating Element
and Fan
Upper Heating Element and Fan Grill and Fan
Multifunctional Cooking Grill
Lower Heating Element Upper Heating Element
Small Grill and Fan Steam Cleaning
GB
Содержание
- User manual руководство пользователя 1
- Figure 3 11
- Figure 4 12
- Automatic cooking button child lock button 16
- Screen symbols 16
- Time of day adjustment button minute minder button plus button 16
- Cooking recommendations you can find in the following table the information of food types which we tested and identified their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it 22
- Cooking table 22
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c 22
- Food must be turned after half of the cooking time 22
- Multi functional cooking suitable for baking and roasting lower and upper heaters operate as well as quick transmission of heat via air flow suitable for cooking requiring single tray and intense heat 22
- Cleaning and mounting oven door 25
- Figure 16 25
- Figure 16 figure 16 figure 17 figure 17 25
- Figure 17 25
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back soft close door the soft closing door gently safely and silently closes when the door is pushed the hinge automatically catches the door causing it to move smoothly through the final few centimetres so that it slowly and quietly comes to a stop oven door opens slowly and prevents the crashing to the ground 25
- Описание прибора 33
- Рис 3 38
- Рис 4 39
- En 115 22 s en 115 22 w en 115 22 b 43
- Screen symbols 43
- Инструкция по использованию электронного программатора для моделей духовок 43
- Обзор таймер с электронным управлением позволяет управлять временем приготовления пищи все что нужно сделать это настроить время приготовления и время готовности блюда также его можно использовать в качестве будильника который можно настроить таким образом чтобы он подавал звуковой сигнал после приготовления блюда 43
- Панель управления 43
- Без предварительного нагрева первая половина времени приготовления при температуре 200 c остальное время 150 c в середине продолжительности приготовления необходимо перевернуть продукты 50
- Мульти функциональная готовка подходит для приготовления и жарки пищи в печи помимо быстрого распространения жара посредством потока воздуха также работают и верхней и нижний нагревательные элементы подходит для приготовления блюд на одном подносе требующих интенсивного нагрева рекомендации по приготовлению информация о различных продуктах которые мы протестировали в наших лабораториях и установили значения для их приготовления приведена в таблицах ниже время приготовления может меняться в зависимости от напряжения сети особенностей количества и температуры продуктов блюда приготовленные с применением предоставленных значений могут не подойти вам по вкусу вы можете определить новые значения экспериментируя и находя более подходящие для вас предупреждение перед размещением продуктов в печь ее следует предварительно нагреть в течение 7 10 минут таблица приготовления 50
- Для установки дверцы на место выполняйте действия описанные для снятия в обратном порядке 53
- Плавное закрытие и открытие дверцы духового шкафа дверца духового шкафа оснащена функцией плавного закрытия и открытия специальное устройство в дверце позволяет снизить скорость при открытии и закрытии дверцы тем самым облегчит и обезопасит эксплуатацию духового шкафа 53
- Рис 16 53
- Рис 16 рис 16 рис 17 рис 17 53
- Рис 17 53
- Чистка и установка дверцы 53
- Www zigmundshtain ru 57
Похожие устройства
- Zigmund & Shtain EN 113.722 A Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 110.622 X Руководство по эксплуатации
- Smartsensors AR892 Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 110.622 A Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 110.622 M Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 119.622 X Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 119.622 A Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 119.622 M, Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain BMO 18.172 X Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain CIS 028.60 BX Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain CIS 162.60 DK Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain CIS 219.60 DX Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 123.912 B Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 101.922 S Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 102.112 S Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 006.51 W Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 006.51 B Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 006.51 S Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 006.71 W Руководство по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 006.71 B Руководство по эксплуатации