Bosch KIV28V00 [22/34] Pañskie nowe urzqdzenie
![Bosch KIV38V00 [22/34] Pañskie nowe urzqdzenie](/views2/1057662/page22/bg16.png)
Содержание
- Ги содержание 2
- Р1 5р з tresci 2
- О утилизация старого холодильника 3
- О утилизация упаковки 3
- Указания по утилизации 3
- Прежде чем ввести холодильник в эксплуатацию 4
- Техническая безопасность 4
- Указания по безопасности и предупреждения 4
- При использовании 5
- Ваш новый холодильник 6
- Дети в домашнем хозяйстве 6
- Общие определения 6
- Пример оснащения 6
- Вентиляция 7
- Температура окружающей среды и вентиляция 7
- Включение холодильника 8
- Подключение холодильника 8
- Установка температуры 8
- Не забывайте что в холодильном отделении имеются различные зоны охлаждения 9
- Производительность охлаждения 9
- Размещение продуктов питания 9
- Указания по эксплуатации 9
- Индикатор температуры 10
- На что обратить внимание при размещении продуктов 10
- Полезный объем 10
- Закупка замороженных продуктов 11
- Замораживание и хранение 11
- Замораживание продуктов питания 11
- Хранение замороженных продуктов 11
- Производительность замораживания 12
- Размораживание замороженных продуктов 12
- Выключение и вывод холодильника из эксплуатации 13
- Морозильное отделение 13
- Размораживание и чистка 13
- Холодильное отделение 14
- Как сэкономить электроэнергию 15
- Рабочие шумы 15
- Совершенно нормальные шумы 15
- Шумы которые легко устранить 15
- Как устранить самостоятельно мелкие неисправности 16
- Служба сервиса 18
- O usuwanie materiatu pakunkowego 19
- W usuwanie wystuzonych urzqdzeh 19
- Wskazowki dotycz ce usuwania odpadow 19
- Bezpieczeñstwo techniczne 20
- Przed pierwszym uruchomieniem urzqdzenia 20
- W czasie uzytkowania 20
- Wskazówki bezpieczeñstwa i ostrzezenia 20
- Dzieci w gospodarstwie domowym 21
- Przepisy ogölne 21
- Pañskie nowe urzqdzenie 22
- Przyktad wyposazenia 22
- Zwracac uwagç na temperatura pomieszczenia i wentylacjç 22
- Nastawianie temperatury 23
- Podtqczanie urzqdzenia 23
- Wietrzenie 23
- Wtqczanie urzqdzenia 23
- Proszç zwracac uwagç na zróznicowane strefy zimna w komorze chtodzenia 24
- Rozmieszczanie produktów spozywczych w komorze chtodzenia 24
- Wskazówki dotycz ce pracy urz dzenia 24
- Wydajnosc chlodzenia 24
- Pojemnosc uzytkowa 25
- Przestrzegac przy rozmieszczanie produktow spozywczych 25
- Wskaznik temperatury 25
- Przechowywanie mrozonek 26
- Wydajnosc zamrazania 26
- Zakup mrozonek 26
- Zamrazanie i przechowywanie 26
- Zamrazanie produktów spozywczych 26
- Komora zamrazania 27
- Rozmrazanie i czyszczenie 27
- Rozmrazanie mrozonek 27
- Wyt czanie na dtuzszy czas 27
- Wyt czanie urz dzenia 27
- Wytqczanie urzqdzenia i wytqczanie na dtuzszy czas 27
- Komora chlodzenia 28
- Oszczrdnomji energii 28
- Normaine odgiosy towarzysz ce pracy urzqdzenia 29
- Odgiosy ktörych przyczyn daje si tatwo usun c 29
- Odglosy pracy urzqdzenia 29
- Sami usuwamy drobne usterki 29
Похожие устройства
- Stadler Form O-006 Otto Fan Dark Wood Инструкция по эксплуатации
- Supra VS-1602 wh/blue Инструкция по эксплуатации
- LG MH-6388PRFB Инструкция по эксплуатации
- LG MH-6358FS Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-3483 Инструкция по эксплуатации
- Deloni DFN-S1630 Инструкция по эксплуатации
- Lowrance Elite-4x DSI Инструкция по эксплуатации
- LG MH6380UB Инструкция по эксплуатации
- Siemens Euroset 5015 Инструкция по эксплуатации
- Rikon RKN 16 Инструкция по эксплуатации
- Lowrance Elite-5x DSI Инструкция по эксплуатации
- LG MH6320F Инструкция по эксплуатации
- LG V-C3G51NTU Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SF 6710 Инструкция по эксплуатации
- Lowrance Elite-5 DSI Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-3595 BK Инструкция по эксплуатации
- LG F1088LD Инструкция по эксплуатации
- Lowrance Eagle Cuda 242 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic KX-TC1225RUB Инструкция по эксплуатации
- Rikon RKN 18 Инструкция по эксплуатации
pl Pañskie nowe urzqdzenie Mozliwosc odchyleñ w zakresie wyposazenia od modelu urzqdzenia Zwracac uwagç na temperatura pomieszczenia i wentylacjç szczególnie zaleznie Zaleznie od klasy klimatycznej patrz tabliczka znamionowa urz dzenie mozna eksploatowac w nastçpuj cych temperaturach pomieszczenia Tabliczka znamionowa znajduje siç we wnçtrzu urz dzenia na dole po lewej stronie Klasa klimatyczna Dopuszczalna temperatura pomieszczenia SN 10 C do 32 C N 16 C do 32 C ST 18 C do 38 C T 18 C do 43 C Przyktad wyposazenia RysunekD 1 Wylqcznik oswietlenia 2 Regulator temperatury oswietlenie wewnçtrzne 3 Pólki w komorze chtodzenia 4 Pojemnik na warzywa 5 Taca do zamrazania 6 Polka na tubki i male puszki 7 Pojemnik na duze butelki A Komora chlodzenia В Zamrazalnik 22 Jezeli temperatura pomieszczenia spadnie ponizej dopuszczalnej granicy w komorze zamrazania moze byc za ciepto W skrajnych przypadkach mrozonki mog siç nawet rozmrozic Urzqdzenia z przelqcznikiem temperatury pomieszczenia mozna po wlqczeniu eksploatowac w pomieszczeniach о temperaturze od 16 C do 10 C W celu wlqczenia nacisnqc przelqcznik rysunek0 1 oznaczenie 0 nie jest widoczne Oswietlenie wewnçtrzne w urzqdzeniu swieci siç dalej ale z mniejszq intensywnosciq ezeli temperatura pomieszczenie podniesie siç powyzej 16 C ponownie wylqczyc przelqcznik