ERGO MFW 3550 A [8/22] Приготування соку
Содержание
- Ihctpyklim 3 ekcnjlyatallli 1
- M sacopybka 1
- Mfw 3550 a 1
- Зм1ст 2
- Опис приладу 3
- Павила безпеки 5
- М ясорубка 6
- Ф використання приладу 6
- Х приготування кебаба 7
- Ш виготовлення ковбасок 7
- Приготування соку 8
- Корисн1 поради 9
- Овочер13ка 9
- А 1нформац1я про виробника 10
- Д техн1чн1 характеристики 10
- О безпека навколишнього середовища 10
- Утил13ац1я 10
- Чищення i догляд 10
- M copybka 12
- Mfw 3550 a 12
- Mhctpykllmfl ho skcnjlyatallmm 12
- Содержание 13
- Описание устройства 14
- Техника безопасности 16
- Мясорубка 17
- Ф использование прибора 17
- Приготовление кебаба 18
- Ш изготовление колбасок 18
- Приготовление сока 19
- В полезные советы 20
- Овощерезка 20
- Безопасность окружающей среды 21
- Информация о производителе 21
- Технические характеристики 21
- Утилизация 21
- Чистка и уход 21
Похожие устройства
- KSB Multitec MTC B 100/8C Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 100/8C Технические данные
- KSB Multitec MTC B 100/8D Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 100/8D Технические данные
- KSB Multitec MTC B 100/8E Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 100/8E Технические данные
- KSB Multitec MTC B 100/8F Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 100/8F Технические данные
- KSB Multitec MTC B 100/8V Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 100/8V Технические данные
- KSB Multitec MTC B 125/10A Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 125/10A Технические данные
- KSB Multitec MTC B 125/10B Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 125/10B Технические данные
- ERGO BD-100 Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 125/10C Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 125/10C Технические данные
- KSB Multitec MTC B 125/10D Инструкция по эксплуатации
- KSB Multitec MTC B 125/10D Технические данные
- KSB Multitec MTC B 125/10E Инструкция по эксплуатации
Рецепт фаршированого кебаба Зовн шня оболонка 500 г баранини нар зати смужками 500 г ун цн промитого i висушеного булгура 1 невелика цибулина FlponycTiTb по черз порцн баранини i булгура через м ясорубку з решпткою для др бного помелу додавши цибулю до того як уся баранина i булгур будуть подр бнен Зм шайте фарш з баранини цибул i булгура пот1м знову пропустив через м ясорубку Отримана паста готова до пропускания через насадку для приготування кебаба Начинка 400 г баранини нар зати смужками 15 мл 1 столова ложка олн 2 середы цибулини др бно нар зан 5 10 мл 1 2 ч ложки запашного перцю 15 мл 1 столова ложка борошна С лв перець Для начинки подр бн тв баранину за допомогою др бноТ решптки обсмажте цибулю в олн до золотисто коричневого кольору додайте фарш обсмажте до рум яного кольору Додайте нгред енти що залишилися i готуйте 1 2 хвилини Злийте зайвий жир якщо необхщно i дайте сум ш охолонути Пропустив сум ш для оболонки через пристр й для приготування кебаба нар жте приблизно на 8 см Стисн тв один к нецв трубки а пот м обережно заповн тв н начинкою залишаючи невеликий npocTip на вщкритому к нцц який пот м потр бно буде стиснути Обсмажуйте кебаб порфями в гаряч й олн при температур 190 С протягом приблизно 6 хвилин до золотисто коричневого колвору 3 ПРИГОТУВАННЯ СОКУ Вставте шнек у головку соковижималки пластмасовим к нцем вперед Встанов тв с точку ф лвтратор на головку соковижималки Пом ст ть рамку на корпус соковижималки i закрулть ф ксуючу гайку Приеднайте головку соковижималки до основного пристрою ВстановФь лоток на верхн й частин корпусу соковижималки Вщкрийте кришку виходу соку Пом ст тв контейнер для збору соку пщ отв р для виходу соку i пом ст тв контейнер для збору вщходф п1д крюильну гайку ПокладФь фрукти Тх розм р повинен Фдходити для отвору для подач продукт в на лоток