Hansa FCCB52004010 [58/76] Utilizare
![Hansa FCCB52004010 [58/76] Utilizare](/views2/1004332/page58/bg3a.png)
58
Atentie!
Atunci cand au fost selectate func-
tiile insa butonul
pentru reglarea temperaturii se afla
pe pozitia 0, doar ventilatorul va fi
pornit. Cu ajutorul acestei functii,
puteti raci alimentele in interiorul
cuptorului.
Gratar pornit
Setarea butonului pe aceasta po
-
zitie permite rumenirea alimente
-
lor doar cu ajutorul gratarului.
Gratar combinat (gratar si ele-
ment de incalzire superior)
Atunci cand este selectata
aceasta functie, este permisa
rumenirea alimentelor cu ajutorul gratarului
si a elementului de incalzire superior. Aceasta
functie permite setarea unei temperaturi mai
ridicate in partea superioara a suprafetei de
preparare, rumenind mai bine si pe o supra
-
fata mai mare.
Element de incalzire superior
pornit
Setarea butonului in aceasta
pozitie permite cuptorului sa fie
incalzit doar cu ajutorul elemen-
tului de incalzire superior pornit, deexemplu
pentru coacerea finala de sus.
Elementul de incalzire inferior
pornit
Atunci cand butonul este setat
in aceasta pozitie, cuptorul este
incalzit doar cu ajutorul elementului de in-
calzire inferior,de exemplu pentru coacerea
finala de jos.
Elementul de incalzire supe
-
rior si inferior pornite
Setarea butonului in aceasta
pozitie permite cuptorului sa fie
incalzit conventional.
UTILIZARE
Ventilator ultra si element de
incalzire inferior pornit
Cu ajutorul acestei functii, se va
mari temperatura de jos pentru
alimentele preparate.
Lumina pentru cuptor separata
Daca setati butonul in aceasta pozi
-
tie, va fi aprinsa lumina in interiorul
cuptorului.
Ventilator ultra pornit
Prin setarea butonului in pozitia “ul
-
tra-fan” (ventilator ultra) se permite
incalzirea cuptorului intr-un mod
fortat cu ajutorul termo
ventilatorului ce se
afla in partea centrala in spatele camerei
cuptorului.
Incalzirea cuptorului in acest mod este per
-
misa circulatia caldurii in jurul recipientelor
ce se afla in interior.
Avantajele acestui mod de incalzire sunt:
Reducerea timpului de incalzire al cup-
torului si eliminarea etapei de incalzire
initiala,
Posibilitatea de preparare pe doua niveluri
simultan,
Reducerea cantitatii de grasime si suc
ce iese din carne, rezultand un gust mai
bun.
Se va reduce varsarea alimentelor in
interiorul cuptorului.
Setari posibile cu ajutorul butonului pen-
tru functii
Ventilator si gratar pornite
Atunci cand butonul este setat
pe aceasta pozitie, cuptorul ac
-
tiveaza functia
Поджаривание производится при закрытой
дверце духовки.ventilator si gratar. Aceasta
functie permite accelerarea procesului de
prajire si imbunatatirea gustului alimentelor.
Utilizati gratarul doar cu usa inchisa de la
cuptor.
Содержание
- Инструкция по эксплутации manual de utilizare 9 1
- Содержание 3
- Указания по технике безопасности 4
- Как экономить электроэнергию 5
- Описание устройства 7
- Таймер 7
- Описание устройства 8
- Описание устройства 9
- Монтаж 10
- Монтаж 11
- Подключение плиты к электропроводке 11
- Рекомендуемый тип соединительного кабеля 11
- Схема возможных подключений внимание напряжение нагревательных элементов 230 в 11
- Перед первым включением плиты 12
- Эксплуатация 12
- Таймер 13
- Эксплуатация 13
- Эксплуатация 14
- Эксплуатация 15
- Эксплуатация 16
- Неправильно правильно неправильно 17
- Управление работой конфорок керамической панели 17
- Эксплуатация 17
- Эксплуатация 18
- Функции духовки и ее обслужива ние 19
- Эксплуатация 19
- Духовка с принудительной кон векцией 20
- Эксплуатация 20
- Духовка с принудительной кон векцией с конвекцией и коль цевым нагревателем 21
- Эксплуатация 21
- Эксплуатация 22
- Эксплуатация 23
- Эксплуатация 24
- Эксплуатация 25
- Обслуживание и уход 26
- Замена лампочки освещения духовки 27
- Обслуживание и уход 27
- Обслуживание и уход 28
- Обслуживание и уход 29
- В каждой аварийной ситуации следует выключить рабочие узлы плиты отсоединить электропитание вызвать мастера некоторые мелкие дефекты пользователь может исправить сам следуя указаниям в таблице прежде чем обращаться в сервисный центр просмотрите таблицу 30
- Поведение в аварийных ситуациях 30
- Выпечка 31
- Приготовление пищи в духовке практические советы 31
- Вид выпечки 32
- Конвекция конвекция 32
- Приготовление пищи в духовке практические советы 32
- Таблица 1 пироги 32
- Функция духовки нагреватель верхний нижний 32
- В духовке готовится мясо порциями более 1 кг порции вес которых меньше рекомендуется готовить на газовых горелках плиты 33
- Вид выпечки температура 33
- Время выпчеки 33
- Выпечка в духовке практические советы 33
- Для приготовления рекомендуется применять жаропрочную посуду с ручками не поддающимися воздействию высокой температуры 33
- Мин 33
- Минимум один раз на этапе полуготовности нужно перевернуть мясо на другую сторону в процессе выпечки время от времени поливать мясо выделяющимся соком или горячей соленой водой поливать мясо холодной водой не рекомендуется 33
- Поджаривание мяса 33
- При приготовлении пищи на решетке или вертеле на самом низком уровне нужно разместить поддон с небольшим количеством воды 33
- Таблица 1a пироги функции духовк пирог верхний и нижний нагреватели конвекция 33
- Внимание на этапе полуготовности мясо перевернуть мясо хорошо готовить в жаропрочной посуде 34
- Время в мин 34
- Мясо 34
- Приготовление в духовке практические советы 34
- Таблица 2 приготовление мяса 34
- Термооборот термооборот 34
- Указанные в таблице значения относятся к продуктам весом 1 кг в случае если порция больше на каждый следующий килограмм нужно прибавить еще 30 40 минут 34
- Уровень снизу tемпература c 34
- Функция духовки верхний и нижний нагреватели 34
- Tемпература c время мин 35
- Мясо температура c время приготовле ния 35
- Приготовление в духовке практические советы 35
- Продукт 35
- Таблица 3 усиленный гриль 35
- Таблица 4 гриль 35
- Функции духовки гриль 35
- Функции духовки гриль верхний нагреватели усиленный гриль 35
- C время мин вес кг мясо 36
- В процессе выпечки переворачивать мясо и поливать соусом или горячей соленой водой 36
- Внимание выпечку для данной функции рекомендуется производить при закрытой двер це духовки рекомендуется для больших порций мяса 36
- Внимание параметры приведенные в таблицах являются справочными и могут изме няться в зависимости от ваших кулинарных пристрастий и опыта 36
- Приготовление в духовке практические советы 36
- Таблица 5 вентилятор с печкой 36
- Температура 36
- Функции духовки усиленный гриль конвекция 36
- Технические данные 37
- Гарантия обслуживание после продажи 38
- Cuprins 40
- Instructiuni de siguranta 41
- Cum sa economisiti energie 42
- Descrierea aparatului 44
- Descrierea aparatului 45
- Instalare 46
- Cablul de conectare 47
- Conexiuni electrice 47
- Diagrama de conectare atentie voltaj al elementelor de preparare 230v 47
- Instalare 47
- Tip recomandat pentru 47
- Inainte de prima utilizare 48
- Utilizare 48
- Programator electronic 49
- Utilizare 49
- Utilizare 50
- Utilizare 51
- Utilizare 52
- Controlarea zonelor de preparare de pe plita ceramica 53
- Gresit corect gresit 53
- Utilizare 53
- Utilizare 54
- Functiile cuptorului si utilizarea acestuia 55
- Utilizare 55
- Cuptor cu circulare automata a ae rului functionare cu ventilator 56
- Utilizare 56
- Cuptor cu circulare automata a aerului include un ventilator si un element de incalzire cu venti lator ultra 57
- Utilizare 57
- Utilizare 58
- Utilizare 59
- Utilizare 60
- Utilizare 61
- Curatare si intretinere 62
- Curatare si intretinere 63
- Inlocuirea becului cuptorului 63
- Curatare si intretinere 64
- Curatare si intretinere 65
- Cum se procedeaza in caz de urgenta 66
- In caz de urgenta trebuie sa opriti toate unitatile de functionare ale aragazului scoateti stecherul cablului de alimentare din priza apelati la un centru de service autorizat unele erori minore pot fi rezolvate prin verificarea instructiunilor oferite in tabelul de mai jos inainte de a apela la un centru de service autorizat verificati urmatoarele puncte din tabel 66
- Coacere 67
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 67
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior 68
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 68
- Tabelul 1 prajituri 68
- Tipul de prajitura 68
- Ventilator ultra ventilator ultra 68
- Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar va recomandam sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa 69
- C timp preparare 69
- Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare nu turnati apa rece pe carne 69
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 69
- Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul cu gaz 69
- Rumenirea carnii 69
- Tabelul 1a prajituri functiile cuptorului prajituri element de incalzire superior si inferior ventilator 69
- Tip preparare temperatura 69
- Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor cu manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate 69
- Atentie la jumatatea timpului de preparare carnea trebuie sa fie intoarsa este recomandabil sa preparati carnea in recipiente termorezistente 70
- Cantitatile prezentate in tabel se refera la o portie de 1 kg daca portia este mai mare se adauga cate 30 40 minute pentru fiecare kilogram suplimentar 70
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior ventilator ultra 70
- In minute 70
- Nivel de jos temperatura c 70
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 70
- Tabelul 2 prepararea carnii in cuptor 70
- Tipul de carne 70
- C timp de preparare pe gratar 71
- Functiile cuptorului gratar 71
- Functiile cuptorului gratar element de incalzire superior gratar combinat 71
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 71
- Tabelul 3 gratar rotisor 71
- Tabelul 4 gratar 71
- Temperatura 71
- Timp de preparare pe gratar minute 71
- Tip aliment 71
- Tipul de carne temperatura 71
- Atentie atunci cand utilizati aceasta functie este recomandabil ca usa cuptorului sa fie inchisa aceasta functie este recomandata pentru prepararea unor cantitati mari de carne 72
- Atentie valorile oferite in tabelele 2 5 sunt aproximative si pot fi modificate in functie de experienta si de preferintele dumneavoastra 72
- C timp pre parare minute 72
- Functiile cuptorului gratar combinat ventilator 72
- Greutate tip de carne 72
- In timpul prepararii trebuie sa intoarceti carnea si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare 72
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 72
- Tabelul 5 gratar cu ventilator 72
- Temperatura 72
- Date tehnice 73
- Garantie 74
Похожие устройства
- Hotpoint-Ariston OT857 A RFH Инструкция по эксплуатации
- Kenwood KRC-779R Инструкция по эксплуатации
- Hoover RUSH TCR 4226 011 Инструкция по эксплуатации
- Hansa BOEW68120090 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston ON 837 I RFH Инструкция по эксплуатации
- Hoover TELIOS PLUS TTE 2005 019 Инструкция по эксплуатации
- Hansa BOEM67160080 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston OL839 I RFH Инструкция по эксплуатации
- Hoover TELIOS PLUS TTE 2304 019 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EOK86030 X Инструкция по эксплуатации
- Hoover TELIOS PLUS TTE 2407 019 Инструкция по эксплуатации
- Bork FS ECP 98100 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston GOS7 I RFH Инструкция по эксплуатации
- Hoover CAPTURE TCP 2010 019 Инструкция по эксплуатации
- Oursson MP5005PSD Инструкция по эксплуатации
- Hoover CAPTURE TCP 2120 019 Инструкция по эксплуатации
- Oursson BM1000JY Инструкция по эксплуатации
- Indesit 912562 Инструкция по эксплуатации
- Hoover FREEJET FJ180B2 Инструкция по эксплуатации
- Polaris РНР 1802 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения