Marta MT-1954 Vinous/Garnet Руководство по эксплуатации онлайн [12/19] 558780
![Marta MT-1954 Vinous/Garnet Руководство по эксплуатации онлайн [12/19] 558780](/views2/1762993/page12/bgc.png)
12
TABLE OF PREPARING VEGETABLES FOR DRYING
Name
Preparing
Condition after drying
Duration of drying
Artichoke
Cut it to stripes(3-4mm thickness)
Fragile
5-13
Egg-plant
Peel it and slice it into pieces(6-12mm thickness)
Fragile
6-18
Broccoli
Peel it and cut it。Steam it for about 3-5min)
Fragile
6-20
Mushroom
Slice it or dry it whole(small mushrooms)
Hard
6-14
Green beans
Cut it and boil till become transparent
Fragile
8-26
Vegetable
marrows
Slice it into pieces(6 mm thickness)
Fragile
6-18
Cabbage
Peel it and cut into stripes(3mm thickness)Take out the heart
Hard
6-14
Brussels sprouts
Cut the stems into 2 pieces
Crispy
8-30
Cauliflower
Boil till it becomes soft
Hard
6-16
Potato
Slice it . boil for about 8-10min
Crispy
8-30
Onion
Slice it into thin round pieces
Crispy
8-14
Carrot
Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces .
Crispy
8-14
Cucumber
Peel it and slice into round pieces(12mm thickness)
Hard
6-18
Sweet pepper
Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the
heart
Crispy
4-14
Piquant pepper
No need to cut it
Hard
8-14
Parsley
Put the leafs into sections
Crispy
2-10
Tomato
Peel it. Cut it into pieces or into round pieces.
Hard
8-24
Rhubarb
Peel it and slice it into pieces(3mm thickness)
Loss of humidity in a
vegetable
8-38
Beetroot
Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to
round pieces.
Crispy
8-26
Celery
Slice it into pieces(6mm thickness)
Crispy
6-14
Spring onion
Shred it
Crispy
6-10
Asparagus
Slice it into pieces(2.5mm thickness)
Crispy
6-14
Garlic
Peel it and slice into round pieces
Crispy
6-16
Spinach
Boil till it becomes fade
Crispy
6-16
NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table.
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better.
Содержание
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ mt 1954 1
- Электросушилка для продуктов electric food dryer 1
- Меры безопасности 2
- Использование прибора 3
- Перед первым использованием 3
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 4
- Рецепты 6
- Чистка и уход 8
- Eng user manual important safeguards 9
- Технические характеристики 9
- Before first use 10
- Using the appliance 10
- Recipes 13
- Cleaning and maintenance 14
- Specification 15
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 15
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 16
- Очищення і догляд 16
- Перед першим використанням 16
- Технічні характеристики 16
- Алғашқы пайдалану алдында 17
- Тазалау және кҥту 17
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 18
- Техникалық сипаттамалары 18
- Перад першым выкарыстаннем 19
- Тэхнічныя характарыстыкі 19
- Чыстка і догляд 19
Похожие устройства
- Marta MT-2084 белый жемчуг Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1096 Silver Sapphire Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1098 Vinous Garnet Руководство по эксплуатации
- Marta MT-2073 Red Garnet Руководство по эксплуатации
- De luxe W50V1 Руководство по эксплуатации
- AEG МH 5 G Руководство по эксплуатации
- AEG MH7E Руководство по эксплуатации
- AEG KH24IXE Руководство по эксплуатации
- AEG KH 5 G Руководство по эксплуатации
- AEG BBH 18LI-402C Руководство по эксплуатации
- AEG SK 204 T Руководство по эксплуатации
- AEG SK 204 Руководство по эксплуатации
- Turboair GIOIA WH/F/50 Руководство по эксплуатации
- INTERTOOL DT-0446 Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-4TR75GH Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-4T1R5GH Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-4T2R2GH Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-2SR4GH Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-2SR75GH Руководство по эксплуатации
- Optimus Drive 8000M-2S1R5GH Руководство по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения
Ответы 0
включили прибор на 60 градусов , чтобы проверить работоспособность, на 5 мин . Выключили , открыли крышку и увидели , что поддоны немного перекосило
1 год назад