Schaub Lorenz SLB EE4610 [11/46] Figure 3
Содержание
- Introducing the appliance 6
- Figure 3 11
- Figure 4 12
- Cooking recommendations you can ind in the following table the information of food types which we tested and identiied their cooking values in our labs cooking times can vary depending on the network voltage quality of material to be cooked quantity and temperature dishes to cook by using these values might not appeal to your taste you can set various values for obtaining different tastes and results appealing to your taste by making tests warning oven must be preheated for 7 10 minutes before placing the food in it 17
- Cooking table 17
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c 17
- Food must be turned after half of the cooking time 17
- Cleaning and mounting oven door 20
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back 20
- Accessories optional 22
- 200 c 150 c 40
Похожие устройства
- KRAFT BD(W)-275BLG Инструкция по эксплуатации
- Славда WS-60PET Руководство по эксплуатации
- KRAFT KF-F2661NFL Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB ES6620 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EB6860 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLW TW9431 Руководство по эксплуатации
- Korting HG 6115 CTRR Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE6620 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EE4620 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLK GB6010 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLW MC6132 Руководство по эксплуатации
- Scoole SC HR UL 04 (VO) Руководство по эксплуатации
- Vitesse VS-330 Руководство по эксплуатации
- Vitesse VS-3004 Руководство по эксплуатации
- Славда WS-40PET Руководство по эксплуатации
- Merrylock Cover Pro Auto III Руководство по эксплуатации
- Simfer H60V41O511 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLB EB6610 Руководство по эксплуатации
- Korting HK 62001 BW Руководство по эксплуатации
- KRAFT BD(W)-225HL Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения