Korting OKB 592 CFX [36/44] Cooking table
![Korting OKB 592 CFX [36/44] Cooking table](/views2/1078353/page36/bg24.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
34
Содержание
- Руководство по 1
- Эксплуатации 1
- Декларация соответствия 3
- Общие указания по технике безопасности 3
- Технические характеристики 4
- Установка 4
- Подключение к сети электропитания 6
- Первое включение духовки 7
- Функции приготовления 8
- Типы панели управления 10
- Описание программирования приготовления 11
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 15
- Рекомендации по приготовлению 15
- Дополнительные аксессуары 16
- Описание аксессуаров 16
- Чистка и уход 18
- Замена лампы 19
- Снятие дверцы духового шкафа 19
- B b a a 20
- Замена уплотнителя 21
- Сервисная служба и запасные части 21
- Утилизация 22
- Instructions manual 23
- Declaration of compliance 24
- General warnings 24
- Installation 25
- Technical characretistics 25
- Electrical connection 27
- Cooking functions 29
- Types of control panel 31
- Description of types of cooking programmers 32
- Cooking table 36
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 36
- Description of accessories 37
- Optionals 37
- Telescopic rails 37
- Self cleaning panels 38
- Cleaning and maintenance 39
- Oven door disassembly 40
- Replacing of the oven bulb 40
- B b a a 41
- Important 42
- Raplacement of the oven gasket 42
- Technical service and spare parts 42
- Disposal 43
Похожие устройства
- Korting OKB 752 CFN Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 752 CFW Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 752 CFX Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 770 CFGB Руководство пользователя
- Korting OKB 770 CFW Руководство пользователя
- Korting OKB 9102 CSX PRO Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 9112 CJW Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 9113 CFX Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB 993 CMX Инструкция по эксплуатации
- Krona Attimo 60 S Руководство по эксплуатации
- Krona Belcanto 60 IX Руководство по эксплуатации
- Krona Ennio 45 BL Руководство по эксплуатации
- Krona IEK 1606 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IEK 1609 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IEK 1619 Inox BL Инструкция по эксплуатации
- Krona IEK 1629 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IEK 1635 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IEK 1636 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IES 1604 Inox Инструкция по эксплуатации
- Krona IES 1634 Inox Инструкция по эксплуатации