Simfer B4EM04070 [27/71] Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c food must be turned after half of the cooking time
![Simfer B4EM04070 [27/71] Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c food must be turned after half of the cooking time](/views2/1956286/page27/bg1b.png)
27
Cooking Table
Food
Cooking
function
Cooking
temperature (°C)
Cooking
rack
Cooking
time (min.)
Cake Static / Static+fan 170-180 2-3 35-45
Small cake Static / Turbo+fan 170-180 2 25-30
Pie Static / Static+fan 180-200 2 35-45
Pastry Static 180-190 2 20-25
Cookie Static 170-180 2 20-25
Apple pie Static / Turbo+fan 180-190 1 50-70
Sponge cake Static 200/150 * 2 20-25
Pizza Static fan 180-200 3 20-30
Lasagne Static 180-200 2-3 25-40
Meringue Static 100 2 50
Grilled chicken ** Grill+fan 200-220 3 25-35
Grilled sh ** Grill+fan 200-220 3 25-35
Calf steak ** Grill+fan Max 4 15-20
Grilled meatball ** Grill+fan Max 4 20-25
* Do not preheat. First half of cooking time is recommended to be at
200°C de while the other half at 150°C.
** Food must be turned after half of the cooking time.
Содержание
- Built in oven 1
- User manua 1
- Руководство пользователя 1
- Complies with weee regulation 2
- Introducing the appliance 13
- Accessories optional 14
- Figure 2 19
- Figure 3 19
- Figure 4 20
- Cooking table 27
- Do not preheat first half of cooking time is recommended to be at 200 c de while the other half at 150 c food must be turned after half of the cooking time 27
- Cleaning and mounting oven door 29
- Reversely perform respectively what you did while opening door to reinstall oven door back 29
- Troubleshooting you may solve the problems you may encounter with your product by checking the following points before calling the technical service check points in case you experience a problem about the oven first check the table below and try out the suggestions 32
- Соответствует требованиям положения aeee 36
- Описание прибора 49
- Аксессуары выборочно 50
- Используется чтобы держать горячие противни 50
- Ручка противня 50
- Рис 2 55
- Рис 3 55
- Рис 4 56
- Без предварительного нагрева первая половина времени приготовления при температуре 200 c остальное время 150 c в середине продолжительности приготовления необходимо перевернуть продукты 63
- Таблица приготовления 63
- Для установки дверцы на место выполняйте действия описанные для снятия в обратном порядке 65
- Чистка и установка дверцы 65
- Нахождение и устранение неисправностей вы можете решить проблемы с которыми вы можете столкнуться в приборе проверив следующие пункты перед тем как обратиться в техническую службу контрольные точки если у вас возникла проблема с духовкой сначала проверьте таблицу ниже и попробуйте устранить неполадку выполнив рекомендации 68
Похожие устройства
- Simfer B4EM14016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EM16012 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EM16016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EM36001 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EM56011 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EM56016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EO16001 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EO16017 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4ES18016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B4EV58011 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EB15001 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EB15016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EB55016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EH15001 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EH15016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EH55001 Руководство по эксплуатации
- Simfer B5EH55016 Руководство по эксплуатации
- Simfer B6006OERF Руководство по эксплуатации
- Simfer B6506ZERM Руководство по эксплуатации
- Simfer B6EB04000 Руководство по эксплуатации