Hansa FCCI 67104060 [42/68] Instalare
![Hansa FCCI 67104060 [42/68] Instalare](/views2/1960714/page42/bg2a.png)
42
Instalarea aragazului
In bucatarie nu trebuie sa existe umezeala
si trebuie sa fie bine aerisita.
Incaperea trebuie sa fie echipata cu un
sistem de ventilatie pentru a evacua fumul
produs. Acest sistem poate fi compus dintr-
un ventilator sau o hota. Hota trebuie sa fie
instalata in functie de instructiunile produca-
torului. Aparatul trebuie sa fie instalat in asa
fel incat sa fie accesibile toate elementele
de control.
Invelisul sau furnirul utilizat trebuie sa fie
aplicat cu un adeziv termorezistent (100°C).
Acest lucru va preveni deformarea suprafe-
tei sau detasarea invelisului. Daca nu sunte-
ti siguri de rezistenta mobilei, lasati un spa-
tiu de aproximativ 2 cm in jurul aparatului.
Peretele din spatele aparatului trebuie sa
fie rezistent la temperaturi ridicate. In timpul
utilizarii, partea din spate a aparatului se in-
calzeste la aproximativ 50°C peste tempera-
tura ambientala.
Aragazul trebuie sa fie instalat pe o podea
dura, uniforma (nu il asezati pe un suport).
Inainte de a utiliza aragazul, acesta tre-
buie sa fie asezat la nivel, lucru important
pentru distribuirea uniforma a grasimii in ti-
gaie. Ajustati picioarele aragazului dupa ce
ati indepartat sertarul. Distanta de ajustare
este de -/+ 5 mm.
INSTALARE
Содержание
- Rus инструкция по эксплутации ro manual de utilizare 5 1
- Содержание 3
- Указания по технике безопасности 4
- Как экономить электроэнергию 5
- Описание устройства 7
- Описание устройства 8
- Монтаж 9
- Монтаж 10
- Подключение плиты к электропроводке 10
- Рекомендуемый тип соединительного кабеля 10
- Схема возможных подключений внимание напряжение нагревательных элементов 230 в 10
- Перед первым включением плиты 11
- Эксплуатация 11
- Неправильно правильно неправильно 12
- Управление работой конфорок керамической панели 12
- Эксплуатация 12
- Эксплуатация 13
- Функции духовки и ее обслужива ние 14
- Эксплуатация 14
- Эксплуатация 15
- Духовка с принудительной кон векцией 16
- Эксплуатация 16
- Духовка с принудительной кон векцией с конвекцией и коль цевым нагревателем 17
- Эксплуатация 17
- Включена конвекция 18
- Эксплуатация 18
- Эксплуатация 19
- Эксплуатация 20
- Эксплуатация 21
- Обслуживание и уход 22
- Замена лампочки освещения духовки 23
- Обслуживание и уход 23
- Обслуживание и уход 24
- Обслуживание и уход 25
- В каждой аварийной ситуации следует выключить рабочие узлы плиты отсоединить электропитание вызвать мастера некоторые мелкие дефекты пользователь может исправить сам следуя указаниям в таблице прежде чем обращаться в сервисный центр просмотрите таблицу 26
- Поведение в аварийных ситуациях 26
- Выпечка 27
- Приготовление пищи в духовке практические советы 27
- Вид выпечки 28
- Конвекция конвекция 28
- Приготовление пищи в духовке практические советы 28
- Таблица 1 пироги 28
- Функция духовки нагреватель верхний нижний 28
- В духовке готовится мясо порциями более 1 кг порции вес которых меньше рекомендуется готовить на газовых горелках плиты 29
- Вид выпечки температура 29
- Время выпчеки мин 29
- Выпечка в духовке практические советы 29
- Для приготовления рекомендуется применять жаропрочную посуду с ручками не поддающимися воздействию высокой температуры 29
- Минимум один раз на этапе полуготовности нужно перевернуть мясо на другую сторону в процессе выпечки время от времени поливать мясо выделяющимся соком или горячей соленой водой поливать мясо холодной водой не рекомендуется 29
- Поджаривание мяса 29
- При приготовлении пищи на решетке или вертеле на самом низком уровне нужно разместить поддон с небольшим количеством воды 29
- Таблица 1a пироги функции духовк пирог верхний и нижний нагреватели конвекция 29
- Внимание на этапе полуготовности мясо перевернуть мясо хорошо готовить в жаропрочной посуде 30
- Время в мин 30
- Мясо 30
- Приготовление в духовке практические советы 30
- Таблица 2 приготовление мяса 30
- Указанные в таблице значения относятся к продуктам весом 1 кг в случае если порция больше на каждый следующий килограмм нужно прибавить еще 30 40 минут 30
- Уровень снизу tемпература c 30
- Функция духовки верхний и нижний нагреватели термооборот 30
- Tемпература c время мин 31
- Мясо температура c время приготовле ния 31
- Приготовление в духовке практические советы 31
- Продукт 31
- Таблица 3 усиленный гриль 31
- Таблица 4 гриль 31
- Функции духовки гриль 31
- Функции духовки гриль верхний нагреватели усиленный гриль 31
- В процессе выпечки переворачивать мясо и поливать соусом или горячей соленой водой 32
- Внимание параметры приведенные в таблицах являются справочными и могут изме няться в зависимости от ваших кулинарных пристрастий и опыта 32
- Приготовление в духовке практические советы 32
- Таблица 5 вентилятор с печкой 32
- Температура c время мин вес кг мясо 32
- Функции духовки усиленный гриль конвекция 32
- Технические данные 33
- Cuprins 36
- Instructiuni de siguranta 37
- Cum sa economisiti energie 38
- Descrierea aparatului 40
- Descrierea aparatului 41
- Instalare 42
- Conexiuni electrice 43
- Diagrama de conectare atentie voltaj al elementelor de preparare 230v 43
- Instalare 43
- Tip recomandat pentru cablul de conectare 43
- Inainte de prima utilizare 44
- Utilizare 44
- Controlarea zonelor de preparare de pe plita ceramica 45
- Gresit corect gresit 45
- Utilizare 45
- Utilizare 46
- Functiile cuptorului si utilizarea acestuia 47
- Utilizare 47
- Utilizare 48
- Cuptor cu circulare automata a ae rului functionare cu ventilator 49
- Utilizare 49
- Cuptor cu circulare automata a aerului include un ventilator si un element de incalzire cu venti lator ultra 50
- Utilizare 50
- Prin setarea butonului in pozitia ul tra fan ventilator ultra se permite incalzirea cuptorului intr un mod fortat cu ajutorul termo 51
- Utilizare 51
- Ventilator ultra pornit 51
- Utilizare 52
- Utilizare 53
- Utilizare 54
- Curatare si intretinere 55
- Curatare si intretinere 56
- Inlocuirea becului cuptorului 56
- Curatare si intretinere 57
- Curatare si intretinere 58
- Cum se procedeaza in caz de urgenta 59
- In caz de urgenta trebuie sa opriti toate unitatile de functionare ale aragazului scoateti stecherul cablului de alimentare din priza apelati la un centru de service autorizat unele erori minore pot fi rezolvate prin verificarea instructiunilor oferite in tabelul de mai jos inainte de a apela la un centru de service autorizat verificati urmatoarele puncte din tabel 59
- Coacere 60
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 60
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior 61
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 61
- Tabelul 1 prajituri 61
- Tipul de prajitura 61
- Ventilator ultra ventilator ultra 61
- Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar va recomandam sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa 62
- Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare nu turnati apa rece pe carne 62
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 62
- Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul cu gaz 62
- Rumenirea carnii 62
- Tabelul 1a prajituri functiile cuptorului prajituri element de incalzire superior si inferior ventilator 62
- Tip preparare temperatura c timp preparare min 62
- Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor cu manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate 62
- Atentie la jumatatea timpului de preparare carnea trebuie sa fie intoarsa este recomandabil sa preparati carnea in recipiente termorezistente 63
- Cantitatile prezentate in tabel se refera la o portie de 1 kg daca portia este mai mare se adauga cate 30 40 minute pentru fiecare kilogram suplimentar 63
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior ventilator ultra 63
- Nivel de jos temperatura c 63
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 63
- Tabelul 2 prepararea carnii in cuptor 63
- Timp in minute min 63
- Tipul de carne 63
- Functiile cuptorului gratar 64
- Functiile cuptorului gratar element de incalzire superior gratar combinat 64
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 64
- Tabelul 3 gratar rotisor 64
- Tabelul 4 gratar 64
- Temperatura c 64
- Timp de preparare pe gratar minute 64
- Tip aliment 64
- Tipul de carne temperatura c timp de preparare pe gratar 64
- Atentie valorile oferite in tabelele 2 5 sunt aproximative si pot fi modificate in functie de experienta si de preferintele dumneavoastra 65
- Functiile cuptorului gratar ventilator 65
- Greutate tip de carne 65
- In timpul prepararii trebuie sa intoarceti carnea si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare 65
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 65
- Tabelul 5 gratar cu ventilator 65
- Temperatura c timp pre parare minute 65
- Date tehnice 66
- Fise tehnice 67
- Marca hansa 67
Похожие устройства
- Hansa FCCI 68486055 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCI 68486060 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCL 59325 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCL 69225 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCM 58088 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCM 58203 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCM 68203 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCP 58088 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCR 58088 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCS 53042 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCS 56069 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCS 56269 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCS 63000 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 50004010 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 51004017 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 53000 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 530001 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 53001 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 53002 Руководство по эксплуатации
- Hansa FCCW 53008 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения
Ответы 0
FCCI67036060 здравствуйте вот такая плита , какой переключатель духовки подойдет
7 месяцев назад