Marta MT-1958 Руководство по эксплуатации онлайн [14/20] 762307
![Marta MT-1958 Руководство по эксплуатации онлайн [14/20] 762307](/views2/1994022/page14/bge.png)
14
FISH JERKY
Ingredients:
Cod fillet – 500g.
Lemon juice – 50ml.
Salt – 50g.
Ground black pepper
Rinse fish. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with fish strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess
marinade. Spread fish strips on every food tray of the dehydrator and close the door. Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.
Use as many food trays as necessary.
TURKEY JERKY
Ingredients:
Turkey fillet – 500 g.
Garlic – 30g.
Cognac – 50ml.
Salt – 30g.
Sugar – 20g.
Paprika powder
Rinse turkey. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 thick strips. Fine grate garlic.
Combine all ingredients in a bowl together with turkey strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess marinade. Spread turkey strips on every food tray of the dehydrator and close
the door. Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6-10 hours.
Use as many food trays as necessary.
FERMENTED MILK PRODUCTS (YOGHURT, SOUR CREAM ETC.)
Ingredients:
Milk, cream, baked milk – 1 l.
Yoghurt culture – 1 bag.
Combine ingredients in a clean bowl in proportions according to directions on the bag with yoghurt culture. Mix and pour the mixture into cups. Set one food tray to the guide of the dehydrator and place
cups inside. Close the door and set temperature to 40°C. Turn on the dehydrator for 6 – 12 hours depending on the yoghurt culture manufacturer’s directions. Refrigerate for 3 hours.
PROVING DOUGH
Prepare dough according to the recipe and place it into a big pan. Enamel and steel pans are mostly recommended for proving. Set one food tray to the guide of the dehydrator and place the pan with
dough inside. Close the door and set temperature to 40°C. Approximate proving time is 1 hour. Knead dough and repeat proving process if necessary.
DRIED FRUIT AND SHELLED WALNUTS SNACK
Ingredients:
Содержание
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ кіраўніцтва па эксплуатацыі mt 1958 1
- Электросушилка для продуктов electric food dryer 1
- Меры безопасности 2
- Использование прибора 3
- Перед первым использованием 3
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 4
- Рецепты 6
- Технические характеристики 9
- Чистка и уход 9
- Before first use 10
- Eng user manual important safeguards 10
- Using the appliance 11
- Recipes 13
- Cleaning and maintenance 15
- Specification 16
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 16
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 17
- Очищення і догляд 17
- Перед першим використанням 17
- Технічні характеристики 17
- Алғашқы пайдалану алдында 18
- Тазалау және күту 18
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 19
- Техникалық сипаттамалары 19
- Перад першым выкарыстаннем 20
- Тэхнічныя характарыстыкі 20
- Чыстка і догляд 20
Похожие устройства
- Marta MT-2234 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1854 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRT 145-732 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRT 143-732 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRT 143-332 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRT 143-032 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 154-832 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 154-732 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 154-232 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 154-032 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152NF-832 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 154NF-032 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152NF-032 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152NF-232 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152-732 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152-232 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 152-332 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 151-032 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 139-832 Руководство по эксплуатации
- Nordfrost NRB 137-332 Руководство по эксплуатации