Delfa UDM-3020 [7/16] When your pastries are ready open the cover and take the finished pastries
![Delfa UDM-3020 [7/16] When your pastries are ready open the cover and take the finished pastries](/views2/1996407/page7/bg7.png)
7
Magic baker | UDM-3020
ENGLISH
ture, the ready lamp (blue) will light up. After that you can start cooking.
3. Open the cover and grease the working surfaces with a small amount of oil.
Pour the dough into each cavity of the mold. Then close the cover tightly.
Make sure that the cavities are not overfilled, otherwise you will not be able to close the device.
4. During operation, the device maintains the temperature, including turning
off the heat.
5. When your pastries are ready open the cover and take the finished pastries
with wooden or silicone kitchen paddles.
Do not use plastic items which are not resistant to high temperatures to removed finished pastries, as
well as metal and sharp objects which can damage the non-stick coating.
6. If you want to prepare more pastries, close the lid again and wait for the
ready lamp to light. Then repeat the instructions written above.
7. Disconnect the device from the electrical outlet after use.
Chocolate muffins
• 350g flour
• 250ml milk
• 125g sugar
• 100g butter
• 2 eggs
• 1 tsp. vanilla sugar
• 1 tsp. baking powder
• Chocolate
Dough for cake-pops
• 175g sugar
• 175 g flour
• 175g butter
• 3 eggs
• 1 ½ tsp baking powder
Mix well the melted butter, sugar, vanilla sugar, eggs and milk. Add
the flour and baking powder and stir well until smooth. Use a pip-
ing bag to add into the greased and preheated baking pans, fill half
of the pan, then place a piece of chocolate in the centre and cover
with batter. Close the device. After 10 – 15 minutes check if ready
with a thin wooded stick, possibly continue baking.
Mix well the butter, sugar and the eggs. Mix flour with baking pow-
der and add to the butter-egg dough. Mix well for about 5 minutes
until the smooth. Fill the batter into a piping bag and pipe into
the baking moulds of the preheated device. After about 6 minutes
check whether the pastry is ready cooked, otherwise continue bak-
ing for a few minutes. To remove the cake-pops, put the sticks into
the cakes, remove and leave to cool down. The cake-pops can be
decorated e.g. with melted chocolate. Place the decorated sticks
into the support.
Содержание
- Description of the appliance 4
- Safety measures 5
- Before first use 6
- Operation of the appliance 6
- Chocolate muffins 7
- Disconnect the device from the electrical outlet after use 7
- Dough for cake pops 7
- During operation the device maintains the temperature including turning 7
- English 7
- If you want to prepare more pastries close the lid again and wait for the 7
- Magic baker udm 3020 7
- Off the heat 7
- Open the cover and grease the working surfaces with a small amount of oil 7
- Pour the dough into each cavity of the mold then close the cover tightly 7
- Ready lamp to light then repeat the instructions written above 7
- Ture the ready lamp blue will light up after that you can start cooking 7
- When your pastries are ready open the cover and take the finished pastries 7
- With wooden or silicone kitchen paddles 7
- Care and cleaning 8
- Specifications 8
- Описание устройства 10
- Меры предосторожности 11
- Подготовка к эксплуатации 12
- Эксплуатация прибора 12
- Russian 13
- В процессе работы устройство поддерживает температуру включая и 13
- Выключая нагрев 13
- Если вы хотите приготовить еще одну партию снова закройте крышку 13
- Извлеките готовую выпечку с помощью деревянных или силиконовых кухонных лопаток 13
- Использование прибора 13
- Количеством масла или жира налейте тесто в каждую выемку формы затем плотно закройте крышку 13
- Ный и прибор начнет нагреваться когда прибор достигнет нужной тем пературы загорится индикатор нагрева синий после этого вы можете начать готовить 13
- Откройте крышку и смажьте рабочие поверхности форм небольшим 13
- По окончании использования отсоедините устройство от электросети 13
- После завершения приготовления выпечки откройте крышку и 13
- Прибора и дождитесь пока погаснет индикатор нагрева зеленый затем повторите указания написанные выше 13
- Рецепт приготовления шоколадных маффинов 13
- Установите необходимые панели для выпечки в чудо пекарь 2 подключите прибор к электросети загорится индикатор питания крас 13
- Чудо пекарь udm 3020 13
- Russian 14
- Влага не попала внутрь 14
- Запрещается использовать для очистки прибора абразивные моющие 14
- Запрещается погружать корпус прибора и сетевой шнур в воду для 14
- Отключите прибор от электросети приступайте к чистке только после 14
- Очистки используйте только мягкие губки и щетки 14
- Перед эксплуатацией или хранением просушите все части прибора 14
- Полного охлаждения прибора 14
- Протирайте корпус прибора влажной мягкой тканью следите чтобы 14
- Рецепт приготовления теста для пончиков 14
- Рецепт приготовления теста для попкейков350 г муки 14
- Средства и другие вещества не рекомендованные для применения с предметами контактирующими с пищей 14
- Уход и чистка 14
- Чудо пекарь udm 3020 14
- Спецификация 15
Похожие устройства
- Delfa UCJ-416 Руководство по эксплуатации
- Delfa UDM-3110 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGP-30 Руководство по эксплуатации
- Delfa UEM-752 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGP-40 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-458 Руководство по эксплуатации
- Delfa UEM-762 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-459 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-457 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-461 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-463 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-462 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-460 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGR-468 Руководство по эксплуатации
- Delfa UGS-126 Руководство по эксплуатации
- Delfa UOR-993 Руководство по эксплуатации
- Delfa UQG-31 Руководство по эксплуатации
- Delfa USB-603 Руководство по эксплуатации
- Delfa USB-604 Руководство по эксплуатации
- Delfa USI-191 Руководство по эксплуатации