Marta белый жемчуг MT-1945б [13/35] Recipes
![Marta MT-1945 [13/35] Recipes](/views2/1214882/page13/bgd.png)
13
Cauliflower
Boil till it becomes soft
Hard
6-16
Potato
Slice it . boil for about 8-10min
Crispy
8-30
Onion
Slice it into thin round pieces
Crispy
8-14
Carrot
Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces .
Crispy
8-14
Cucumber
Peel it and slice into round pieces(12mm thickness)
Hard
6-18
Sweet pepper
Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the
heart
Crispy
4-14
Piquant pepper
No need to cut it
Hard
8-14
Parsley
Put the leafs into sections
Crispy
2-10
Tomato
Peel it. Cut it into pieces or into round pieces.
Hard
8-24
Rhubarb
Peel it and slice it into pieces(3mm thickness)
Loss of humidity in a
vegetable
8-38
Beetroot
Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to
round pieces.
Crispy
8-26
Celery
Slice it into pieces(6mm thickness)
Crispy
6-14
Spring onion
Shred it
Crispy
6-10
Asparagus
Slice it into pieces(2.5mm thickness)
Crispy
6-14
Garlic
Peel it and slice into round pieces
Crispy
6-16
Spinach
Boil till it becomes fade
Crispy
6-16
NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table.
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better.
RECIPES
BEEF JERKY
Ingredients:
Beef – 500g.
Soy sauce – 100ml.
Spicy tomato sauce – 20g.
Seasonings
Rinse meat. Trim all visible fat from meat. Slice into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with beef strips. Cover and refrigerate 6 - 8 hours or overnight. Then drain
off all excess marinade. Spread beef strips on every food tray and cover with the dehydrator‟s lid. Set temperature to 75°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.
Use as many food trays as necessary.
FISH JERKY
Ingredients:
Cod fillet – 500g.
Lemon juice – 50ml.
Salt – 50g.
Ground black pepper
Содержание
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ mt 1945 1
- Сушилка для продуктов electric food dryer 1
- Меры безопасности 3
- Использование прибора 4
- Перед первым использованием 4
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 5
- Рецепты 7
- Технические характеристики 9
- Хранение 9
- Чистка и уход 9
- Before first use 10
- Eng user manual important safeguards 10
- Using the appliance 11
- Recipes 13
- Cleaning and maintenance 15
- Specification 15
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 15
- Очищення і догляд 16
- Перед першим використанням 16
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 17
- Технічні характеристики 17
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 18
- Алғашқы пайдалану алдында 18
- Тазалау және кҥту 18
- Техникалық сипаттамалары 18
- Перад першым выкарыстаннем 19
- Тэхнічныя характарыстыкі 19
- Чыстка і догляд 19
- Deu bedienungsanleitung sicherheitsmassnahmen 20
- Ita manuale d uso precauzioni 21
- Reinigung und pflege 21
- Technische charakteristiken 21
- Vor der ersten anwendung 21
- Caratteristiche tecniche 22
- Esp manual de instrucciones medidas de seguridad 22
- Prima del primo utilizzo 22
- Pulizia e manutenzione 22
- Antes del primer uso 23
- Características técnicas 23
- Limpieza y cuidado 23
- Avant la première utilisation 24
- Fra notice d utilisation recommandations de sécurité 24
- Caracteristiques techniques 25
- Fabriqué en chine 25
- Nettoyage et entretien 25
- Prt manual de instruções medidas necessárias para a segurança 25
- Antes de utilizar pela primeira vez 26
- Especificações 26
- Est kasutusjuhend ohutusnõuded 26
- Limpeza e manutenção 26
- Enne esmast kasutamist 27
- Puhastamine ja hooldus 27
- Tehnilised andmed 27
- Ltu naudojimo instrukcija saugos priemonės 28
- Prień naudodami pirmą kartą 28
- Valymas ir prieņiūra 28
- Lva lietońanas instrukcija drońības pasākumi 29
- Techniniai duomenys 29
- Fin käyttöohje turvatoimet 30
- Pirms pirmās lietońanas 30
- Tehniskie parametri 30
- Tīrīńana un apkope 30
- Ennen laitteen ensimmäistä käyttöä 31
- Puhdistus ja huolto 31
- Tekniset tiedot 31
- ןושאר שומיש ינפל 32
- תוארוה הלעפה isr 32
- תוחיטב 32
- Pol instrukcja obsługi środki bezpieczeństwa 33
- הקוזחתו יוקינ 33
- םיינכט םינייפוא 33
- Charakterystyki techniczne 34
- Czyszczenie i obsługa 34
- Przed pierwszym użyciem 34
- Uzb foydalanish bo yicha yo riqnoma ehtiyotkorlik choralari 34
- Dastlabki foydalanishdan avval 35
- Texnik xususiyatlari 35
- Tozalash va qarov 35
Похожие устройства
- Marta бордовый гранат MT-1955б Инструкция к товару
- Marta бордовый гранат MT-1956б Инструкция к товару
- Marta черный жемчуг 11 поддонов 8+3 пастила MFD-8083PSч Инструкция по эксплуатации
- Marta черный жемчуг MFD-205PSч Инструкция по эксплуатации
- Marta черный жемчуг MFD-208PSч Инструкция по эксплуатации
- Marta черный жемчуг MFD-8015PSч Инструкция по эксплуатации
- Marta черный жемчуг MFD-8018PSч Инструкция к товару
- Marta черный жемчуг MT-1871ч Инструкция по эксплуатации
- Marta светлая яшма MT-1955с Инструкция к товару
- Marta светлая яшма MT-1956 Инструкция к товару
- Marta темный гранат MT-1871т Инструкция по эксплуатации
- Marta темный обсидиан MFD-208PSт Инструкция по эксплуатации
- Marta темный обсидиан MFD-8015PSт Инструкция по эксплуатации
- Marta темный обсидиан MFD-8018PSт Инструкция к товару
- Marta зеленый нефрит MT-1945 Руководство по эксплуатации
- Marta зеленый нефрит MT-1948з Инструкция к товару
- Marta зеленый нефрит MT-1953з Инструкция к товару
- Brayer 1902BR 250 Вт 5 поддонов размер 32x32 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1902 Инструкция по эксплуатации
- Brayer 1903BR 250 Вт 5 поддонов размер 32x32 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1903 Инструкция по эксплуатации
- Brayer 1904BR 550 Вт 10 поддонов размер 23,5x36 см регулировка температуры таймер 48 ч BR1904 Инструкция по эксплуатации