Magnit RMO-3111 [6/29] Bread rolls
Содержание
- 7 magnit 1
- Rmo 3111 1
- Dear customer 3
- What is in aerogrill 3
- Safety precautions 4
- Roast whole chicken 5
- Whole roasts 5
- Application examples reference table of time and temperature for cooking various foods 6
- Bread rolls 6
- For meats weighing from 1 1 kg set temperature at 200 c and cook for the following approximate times 6
- Set the temperature to 200 c set the timer a c to 6 minutes for soft boiled or 10 minutes for hard boiled always use the tongs to carefully remove the eggs after cooking 6
- To reheat fresh bread roils wrap each roll with foil place on the low rack and heat at 200 c for 5 7 minutes if the rolls are a few days old they can be refreshed by brushing them with a little milk placing them on the high rack and heating for 6 9 minutes at 180 c 6
- Care and cleaning 7
- Voltage 220v 50 hz power 1200 1400 w capacity 12 l 7
- Из чего состоит аэрогриль 8
- Использование прибора 9
- Таблица приготовления пищи 11
- Закуски 12
- 2 кг куриных крылышек 13
- Примечание 22
- Самоочистка 22
- Чистка в посудомоечной машине 22
- Чистка и уход 22
- Перед очисткой прибора 23
- Чтобы использовать аэрогриль максимально 23
- Эффективно помните 23
- Условия гарантийного обслуживания 25
- Гарантийный талон 26
- Адреса сервисных центров 28
Похожие устройства
- Panasonic HC-V160 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR500 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMO-3112 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic HC-V260 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR300 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMO-3113 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic HC-V270 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR950 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMO-5000 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic HC-V770 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR850 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMH-1000 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic HC-VX870 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR550 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMH-1157 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic HC-W570 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel BREEZE 550 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RMH-1158 Инструкция по эксплуатации
- Sony FDR-AX33 Black Инструкция по эксплуатации
- Voxtel Z11 Инструкция по эксплуатации
Set the temperature to 200 C set the Timer A C to 6 minutes for soft boiled or 10 minutes for hard boiled Always use the Tongs to carefully remove the eggs after cooking Bread Rolls To reheat fresh bread roils wrap each roll with foil place on the Low Rack and heat at 200 C for 5 7 minutes If the rolls are a few days old they can be refreshed by brushing them with a little milk placing them on the High Rack and heating for 6 9 minutes at 180 C Application examples reference table of time and temperature for cooking various FOODS MINUTES TEMPERATURE C BAKING CLASS QUANTITY 200 200 250 200 250 250 150 250 250 250 Whole Chicken Drumsticks Fish Clam Shrimps Corn Cake Potato Red Prawn Crab Meat 2 1 4 kg 8 paces 10 paces 500 g 500 g 4 paces 1 case 500 g 4 paces 500 g 70 75 15 7 8 5 7 5 10 20 25 15 10 For meats weighing from 1 1 5 kg set temperature at 200 C and cook for the following approximate times TYPE OF MEAT BEEF BONELESS WHOLE ROAST BEEF RIB ROAST RUMP OR CHUCK HAM WITH BONE FULLY COOKED LOIN BONELESS LOIN WITH BONE 6 MINUTES RARE 15 20 MEDIUM 20 25 WELL DONE 25 30 RARE 15 20 MEDIUM 20 25 WELL DONE 25 30 MEDIUM 12 15 WELL DONE 20 25 WELL DONE 25 30