Siemens BF634LGW1 — mikrodalga Programları ve Gıda Hazırlama İpuçları [35/84]
![Siemens BF634LGW1 [35/84] Programlarla ilgili uyarilar](/views2/1156858/page35/bg23.png)
Содержание
- Микроволновая печь p.1
- Мікрохвильова піч p.1
- Микротолқынды пеш p.1
- Микротолк ынды пеш p.1
- М1крохвильова п ч p.1
- Register your product online p.1
- Mikro dalga p.1
- Bf634lg bf634rg p.1
- Управление бытовым прибором 10 p.3
- Cлyжбa cepвиca 19 p.3
- Причины повреждений 7 p.3
- Охрана окружающей среды 7 p.3
- Оглавление p.3
- Микроволны 11 p.3
- Знакомство с прибором 8 p.3
- Ене p.3
- Важные правила техники безопасности 4 p.3
- Ru правила пользования p.3
- Q базовые установки 16 p.3
- P программы 13 p.3
- O таймер 13 p.3
- K перед первым использованием 10 p.3
- J протестировано для вас в нашей кухне студии 20 p.3
- E контрольные блюда 24 p.3
- Что делать в случае неисправности 18 p.3
- D очистка 17 p.3
- Применение по назначению p.4
- Предупреждение p.4
- Опасность ошпаривания p.4
- Опасность ожога p.4
- Опасность возгорания p.4
- Общая информация p.4
- И важные правила техники p.4
- Важные правила техники безопасности p.4
- Безопасности p.4
- Опасность удара током p.5
- Опасность травмирования p.5
- Опасность связанная с магнитным полем p.5
- Опасность возгорания p.5
- Опасность взрыва p.5
- Микроволновая печь p.5
- Предупреждение p.5
- Высокая опасность для здоровья p.6
- Предупреждение p.6
- Опасность удара током p.6
- Опасность травмирования p.6
- Опасность ошпаривания p.6
- Опасность ожога p.6
- Причины повреждений охрана окружающей среды p.7
- Причины повреждений p.7
- Правильная утилизация упаковки p.7
- Охрана окружающей среды p.7
- Внимание p.7
- Элементы управления p.8
- Панель управления p.8
- Знакомство с прибором p.8
- Дисплей p.8
- Функции рабочей камеры p.9
- Меню режимы работы p.9
- Дополнительная информация p.9
- Эксплуатация p.10
- Управление бытовым p.10
- Прибором p.10
- Перед первым p.10
- Первый ввод в эксплуатацию p.10
- Использованием p.10
- Включение и выключение прибора p.10
- Установка режима работы p.11
- Посуда p.11
- Икроволны p.11
- Установка мощности микроволн p.12
- Мощность микроволн p.12
- Установка таймера p.13
- Программы p.13
- Установка программы p.13
- Таймер p.13
- Указания к программам p.14
- Время выдержки p.14
- Таблица программ p.15
- Список установок p.16
- Отключение электроэнергии p.16
- Изменение установок p.16
- Изменение времени суток p.16
- Базовые установки p.16
- Чистящее средство p.17
- Очистка p.17
- Неисправности p.18
- И что делать в случае p.18
- Sслужба сервиса p.19
- Технические данные p.19
- Номер е и номер fd p.19
- А а i p.19
- Размораживание p.20
- Протестировано для вас в нашей кухне студии p.20
- Размораживание и разогревание или доведение замороженных полуфабрикатов до готовности p.21
- Разогревание p.22
- Рекомендации по использованию микроволновой печи p.23
- Доведение до готовности p.23
- Размораживание только с микроволнами p.24
- Приготовление только с микроволнами p.24
- И контрольные блюда p.24
- Igindekiler p.25
- Ónemli güvenlik uyanlan p.26
- Amacma uygun kullamm p.26
- Cihazm yüzeyi zarar görebilir mikrodalga enerjisi disari çikabilir cihazi düzenli olarak temizleyiniz ve gida maddesi kahntilarim derhal çikartmiz pisirme alamni kapak contasim kapagi ve kapak yuvasim daima temiz tutunuz p.28
- Çevre kurallarma uygun sekilde imha edilmesi p.28
- Çevre koruma p.28
- Z yari ciddi saglik sorunlan tehlikesi temizligin eksik yapilmasi durumunda p.28
- Nedeniyle mikrodalga enerjisi disari çikabilir pisirme alam kapisi veya kapi contasi hasarli ise cihazi kesinlikle çalistirmaymiz müsteri hizmetlerini arayimz p.28
- Mikrodalga enerjisi disari çikar gövde kapagini kesinlikle çikartmaymiz bakim ve onarim isleri için müsteri hizmetlerini arayimz p.28
- Hasarli pisirme alam kapisi veya kapi contasi p.28
- Hasar nedenleri p.28
- Gövde kapagi olmayan cihazlarda p.28
- Kumanda elemanlari p.29
- Kumanda bolumii p.29
- Cihazi taniyimz p.29
- Çalisma modu menüsü p.30
- Pisirme alam fonksiyonu p.30
- Diger bilgiler p.30
- Cihazm açilmasi ve kapatilmasi p.31
- Cihazin kullanilmasi p.31
- S ilk kullanimdan önce p.31
- Ilk isletime alma p.31
- Qalisma modunun ayarlanmasi p.32
- Qalisma p.32
- Ii mikrodalga p.32
- Mikrodalgamn ayarlanmasi p.33
- Mikrodalga güçleri p.33
- Çalar saat p.34
- Programm ayarlanmasi p.34
- Programlar p.34
- Alarmin ayarlanmasi p.34
- Programlarla ilgili uyarilar p.35
- Program tablosu p.35
- Dinlenme süresi p.35
- Ayarlarm degistirilmesi p.36
- Ayariar listesi p.36
- Temel ayariar p.36
- Saatin degistirilmesi p.36
- Elektrik kesintisi p.36
- Temizlik malzemeleri p.37
- Tem zleme p.37
- Ariza halinde ne yapmali p.38
- Yetkili servisin gagrilmasi p.39
- Teknik ozellikler p.39
- E numarasi ve fd numarasi p.39
- Sizin için kendi mutfagimizda test edilmistir p.40
- Buz çôzme p.40
- Derin dondurulmus yiyeceklerin gözülmesi isitilmasi veya pisirilmesi p.41
- Isitma p.42
- Pisirme p.43
- Mikrodalga finnla ilgili ipuçlari p.43
- Sadece mikrodalga firm ile buz çôzme p.44
- Test yemekleri p.44
- Sadece mikrodalga ile pisirme p.44
- Мазмуны p.45
- Ене p.45
- Туралы нускаулар p.46
- Икаутаздш техникасы p.46
- Белпленген турде колдану p.46
- Закымдардыц себептер p.48
- Коршаган ортаны к о pray p.48
- Оп о 1 p.49
- Курылгымен танысу p.49
- З1аг1 з ор p.49
- Баскару элементтер p.49
- Баскару панел p.49
- Ашу p.49
- Айналма реттепш p.49
- Тепи p.49
- Пернелер мен сенсорлы ерктер p.49
- Салкын ауа желдетюш p.50
- Пайдалану турлер мез р p.50
- Куй жолаты p.50
- Косымша мэл меттер p.50
- Дисплей p.50
- Дамыту сызыты p.50
- Nicipy камерасынын функциялары p.50
- Nicipy камерасын жарыктандыру p.50
- Ecikti автоматты турде ашу жуйес p.50
- Б1р1нш1 пайдаланудан алдын p.51
- Аспапты косу мен еш ру p.51
- Аспапты косу p.51
- Алгашкы рет ске косу p.51
- Kip жу ыш машинаны стету p.51
- Электрбуйымды еиярщ з p.51
- Уакытын реттеу p.51
- Т лд1 тацдау p.51
- Пайдалану p.51
- Кунд реттеу p.51
- Жумысты бастау p.51
- Жумыс терт б н токтату p.51
- Ыдысты тексеру p.52
- Ыдыс p.52
- Сэйкес емес ыдыстар p.52
- Сэй ыдыстар p.52
- Микро толкынды пеш p.52
- Жумыс тур н реттеу p.52
- Узактыгын езгерту p.53
- Мерз м етт p.53
- Кыска толкындар куатын езгерту p.53
- Шагын толкынды пеш орнату p.53
- Шагын толкын куаттары p.53
- Оятк ыш p.54
- Ояткышты орнату p.54
- Багдарламаны реттеу p.54
- Багдарламалар p.54
- Кур ш p.55
- Кекежстер p.55
- Картой p.55
- Багдарламалык кесте p.55
- Багдарламалар учли нускаулар p.55
- Ysinic p.55
- Параметрлерд езгерту p.56
- Параметрлер p.56
- Непзп орнату жуйес p.56
- Tísímí p.56
- Электр куаты ж ок p.56
- Уакытын езгерту p.56
- Ток соту каут бар p.57
- Тазалацыз p.57
- Тазалау куралы p.57
- Куй к алу кауп бар p.57
- Жаракат алу кауп бар p.57
- Ток со у кауп бар p.58
- Кателштер не стеу керек p.58
- Акаулыктар кестес p.58
- Техникалык деректер p.59
- Сервислк кызмет керсету p.59
- Жм нем1р1 мен зауыт нем р p.59
- Куй п калу кау б1 p.60
- Ер ту p.60
- Б13 с13 учли асханада сынактар етюздш p.60
- Ерггу ысыту немесе катты тоцазытылган тагамдарды п с ру p.61
- Кыздыру p.62
- Куй к алу кауп бар p.62
- Шагын толкын уш н кецестер p.63
- П1су p.63
- Соло шагын толкындык пеште epitíh 3 p.64
- Соло шагын толкындар аркылы эз рлеу p.64
- Йбакылауга арналган тагам p.64
- Змют p.65
- Призначенням p.66
- Иважлив настанови з p.66
- Використання за p.66
- Безпеки p.66
- Причини несправностей p.68
- Захист навколишнього середовища p.68
- Елементи управлння p.69
- Панель управлння p.69
- Знайомство з приладом p.69
- Функцн робочот камери p.70
- Подальше нформац я p.70
- Меню режим в роботи p.70
- Дисплей p.70
- Управл ння приладу p.71
- Ув мкнення вимкнення приладу p.71
- Перша експлуатац я p.71
- Перед першим p.71
- Використанням p.71
- Посуд p.72
- Налаштування режиму роботи p.72
- И режим мжрохвиль p.72
- Експлуатащя p.72
- Налаштування режиму мжрохвиль p.73
- Потужнють м крохвиль p.73
- Таймер p.74
- Программ p.74
- Налаштування таймера p.74
- Налаштування програми p.74
- Час достигання p.75
- Таблиця програм p.75
- Вказ вки до програм p.75
- Зм на налаштувань p.76
- Перел к налаштувань p.76
- Основы установки p.76
- Зм на поточного часу p.76
- Вимкнення електропостачання p.76
- Очищения p.77
- Засоби для чищения p.77
- Несправност p.78
- Ощо робити у випадку p.78
- Техычы характеристики p.79
- Служба сервюу p.79
- Е номер та го номер дата виробництва p.79
- Розморожування p.80
- Перев1рено для вас у наш й кул нарн1й студн p.80
- Розморожування роз гр вання або приготування продуктов глибокот заморозки p.81
- Розгр вання p.81
- Приготування p.82
- Розморожування лише з режимом мжрохвиль p.83
- Поради щодо режиму мжрохвиль p.83
- Йтестов страви p.83
- Готування лише з режимом м1крохвиль p.83
- Llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll p.84
Похожие устройства
-
Siemens BE634RGS1Руководство по эксплуатации -
Siemens HF 25M760Руководство по эксплуатации -
Siemens iQ500 BF525LMW0Руководство по эксплуатации -
Siemens HF 17576Руководство по эксплуатации -
Siemens HF 17076 ALUРуководство по эксплуатации -
Siemens HF 17056Руководство по эксплуатации -
Siemens IQ500 BF525LMS0Инструкция по эксплуатации -
Siemens hf15m564Инструкция по эксплуатации -
Siemens BE634LGS1Инструкция по эксплуатации -
Siemens BE634RGS1Инструкция по эксплуатации -
Siemens BF634LGS1Инструкция по эксплуатации -
Siemens CM636GBS1Инструкция по эксплуатации
Programlar tr Programlarla ilgili uyarilar Gida maddelerini soguk pisirme alanma yerlestiriniz Yiyecegi ambalajmdan gikartimz ve tartmiz Tam agirligi giremiyorsaniz bir list veya bir alt sayiya yuvarlayiniz Programlar igin daima mikrodalgaya uygun orn cam veya seramik kaplar kullamniz Bunun igin program tablosundaki kap bilgilerine dikkat ediniz Uygun yiyeceklerin ilgili agirlik sahalarmin ve gerekli kaplarm yer aldigi bir tabloyu Bilgiler bólümünün sonunda bulacaksimz Agiriik sahasimn dismda kalan agirlik degerleri ayarlanamaz Birgok yemekte bir süre sonra bir sinyal sesi duyulur Yemegi geviriniz veya kanstinniz Buz gozme Sebze Taze sebze Esit büyüklükte pargalara bólünüz Her 100g igin biryemek kasigi ile su ilave ediniz Dondurulmus sebze Sadece haslanmis ónceden pisirilmemis sebzeler igin uygundur Krema soslu derin dondurulmus sebze bu program igin uygun degildir 1 3 yemek kasigi kadar su ilave ediniz Ispanak ve kirmizi lahana igin su eklemeyiniz Patates Soyulmus tuzlu haslanmis patates Bunlan esit büyüklükteki pargalar halinde kesiniz Her 100 g igin iki yemek kasigi su ve biraz tuz ekleyiniz Kabugu ile haslanmis patates Esit büyüklükte patatesler kullamniz Yikayimz ve kabugu birkag yerden deliniz Patatesleri nemli iken bir kaba susuz koyunuz Piring Gida maddelerini mümkün oldugunca yatay ve porsiyonlar halinde 18 C de dondurunuz ve saklayiniz Dondurulmus gida maddelerini düz kaplara orn cam veya porselen tabaklara koyunuz Sicakhgin dengelenebilmesi igin gida maddelerini buzlan gózüldükten sonra 15 90 dakika daha buzlanni eritiniz Sadece gerekli miktarda ekmegin buzunu gózünüz Buzu gózülen ekmek gok gabuk bayatlar Et ve kümes hayvanlannin buzu gózülürken SIVI olusur Qevirme sirasmda bunu almiz ve higbir sekilde tekrar kullanmayimz veya baska bir yiyecek ile temas etmesine izin vermeyiniz Qevirdikten sonra buzu gozülmüs kiymanin gózülme sivisim bosaltmiz Bütün tavuklan once gógüs tarafi alta gelecek sekilde tavuk pargalarim ise deri taraflan alta gelecek sekilde kaba yerlestiriniz Dogal piring veya hazir pisirme torbalannda piring kullanmayimz Pirince iki ile iki buguk kati kadar su ekleyiniz Dinlenme süresi Bazi yemeklerin pisirme programi bittikten sonra pisirme alanmda biraz dinlenmesi gerekir Yemek Dinlenme süresi Sebze yakl 5 dakika Patates yakl 5 dakika Once ortaya gikan suyu süzünüz Piring 5 10 dakika I Program tablosu Program Uygun yiyecek kg olarak agirlik araligi Kap Buz gozme Ekmek Ekmek turn yuvarlak ya da uzunlamasma dilimli 0 20 1 50 kg ekmek kuru pasta mayah pasta meyveli pasta Kaplamasiz jelatinsiz veya kremasiz kek Yassi agik kap Pisirme alam tabam Et Kizartma düz et pargalari kiyma tavuk pilig 0 20 2 00 kg órdek Yassi agik kap Pisirme alam tabam Bahk tüm bahk bahk filetosu bahk pirzolasi Yassi agik kap Pisirme alam tabam 0 10 1 00 kg Pisirme Taze sebze Karnabahar brokoli havug kolrabi pirasa biber 0 15 1 00 kg kabak Üzeri kapah kapta Pisirme alam tabam Dondurulmus sebze Karnabahar brokoli havug kolrabi kirmizi lahana ispanak Üzeri kapah kapta Pisirme alam tabam Patates Tuzlu kabuklu patates soyulmus patates esit 0 20 1 00 kg büyüklükte patates dilimleri Üzeri kapah kapta Pisirme alam tabam Piring Piring uzun piring Yüksek üzeri kapakh kap Pisirme alam tabam 0 15 1 00 kg 0 05 0 30 kg Qevirme sinyaline dikkat ediniz Kanstirma sinyaline dikkat ediniz 35
Mikrodalga programları için gıda hazırlama ve dondurma yöntemlerini keşfedin. Uygun kaplar ve pişirme süreleri hakkında bilgi edinin.