Unit UCO-921 Инструкция по эксплуатации онлайн [25/26] 166987
Содержание
- Uco 921 1
- Application examples 6
- English 6
- Reference table of time and temperature for cooking various foods 6
- Seals in the juice turning and basting is not necessary a meat thermometer is recommended however without one go by the time temperature table given here or follow the chart given for the conventional or regular ovensand subtract 25 c roast whole chicken rinse chicken thoroughly and add desired seasonings spices such as garlic black pepper and salt are suggested before roasting allow seasonings to penetrate for a few hours base of the bowl 1 can be lined with aluminium foil to catch drippings roast for approximately 30 minutes per 1 kg at 200 c whole roasts with fatty portion facing upward put meat on low rack 11 season as desired insert meat thermometer temperature for roasting is usually 25 c less than for regular roasting cooking time depends on type and size of roast cakes pre heat the oven to 220 230 c for 3 minutes when selecting an appropriate cake tin to use be sure that it will fit comfortably in the bowl 1 always place the cake tin on the low rack 11 never directly onto the b 6
- Www unit ru 7
- Russian 14
- Внимание время приведенное в таблице является ориентировочным время приготовления зависит от основного рецепта 14
- Время приготовления указано приблизительно и зависит от основного рецепта 14
- Рекомендации по установке времени для мяса весом 1 1 5 кг при температуре 200 с 14
- Рекомендации по установке времени и температуры 14
- Советы по применению 14
- Температуре 220 230 с пироги время приготовления пирогов зависит от основного рецепта но обычно составляет 20 25 минут если вы хотите подогреть готовый пирог установите температуру 220 с и разогревайте в течение 8 12 минут булочки чтобы подогреть свежие булочки оберните каждую фольгой поместите их на низкую решетку 11 установите температуру 200 с и разогревайте в течение 5 7 минут яйца вы можете приготовить в конвекционной печи яйца всмятку или вкрутую поместите до 6 яиц на противень для жарки и поставьте его на высокую решетку 12 установите температуру 200 с время приготовления составляет для яиц всмятку 6 минут для яиц вкрутую 10 минут 14
- Www unit ru 15
Похожие устройства
- Unit ubs-2153 Инструкция по эксплуатации
- Unit ubs-2150 Инструкция по эксплуатации
- Unit ubs-2152 Инструкция по эксплуатации
- Unit uek-264 серый Инструкция по эксплуатации
- Unit usp-1200s Инструкция по эксплуатации
- Wels atv hs110 storm Инструкция по эксплуатации
- Wels atv hs125m vuoksa Инструкция по эксплуатации
- Yealink SIP-T21P E2 Инструкция по эксплуатации
- Yealink SIP-T21P E2 Руководство администратора
- Yealink SIP-T21P E2 Инструкция по работе с сервером Autoprovision
- Yealink SIP-T21P E2 Сброс настроек телефона
- Yealink SIP-T21P E2 Технические характеристики
- Yealink SIP-T21P E2 Сравнительная таблица оборудования
- Yealink SIP-T21 E2 Инструкция по эксплуатации
- Yealink SIP-T21 E2 Руководство администратора
- Yealink SIP-T21 E2 Сброс настроек телефона
- Yealink SIP-T21 E2 Сравнительная таблица оборудования
- Yealink SIP-T21 E2 Инструкция по работе с сервером Autoprovision
- Yealink SIP-T21 E2 Технические характеристики
- Yealink SIP-T19P E2 Инструкция по эксплуатации
KAZAKH УАКЫТ ОРНАТУ БОЙЫНША УСЫНЫСТАР 200 С температурасында 1 1 5 кг салмактагы ет ушпн Етпн тип Уакыт мин Сиыр ет ростбиф арка бел г бектер ншек немесе жауырынныц жумсак ет Куырылу децгей к анмен орташа к уырылтан жак сы к уырылтан канмен орташа уырылтан жаксы к уырылтан Тутас п с р лген шошканыц сан ет орташа уырылтан 55 Шошка ет жумсак ет суйекс з жа сы к уырылтан 55 Шошк а ет жумсак ет суйекпен жа сы к уырылтан 65 Шошканыц тес ет жа сы к уырылтан 50 Були кесекпен уырылтан суйеказ сиыр ет 45 50 50 55 55 60 45 50 50 55 55 60 Назар аударыкыз Кестедеп уакыт жуык шамамен керсет лген Эз рлеу уакыты непзп рецептке байланысты ПЕШТ1 ТАЗАЛАУ вздИнеи тазалану функциясы Конвекциялык пеш езд г нен тазалану функциясымен жабдыкталган 1 Эзфлеуден кей н пешт жел ден еш р ц з жэне сууга мумк нд к бер ц з 2 Тостаганга 1 ыдыс жууга арнал ган куралды косыцыз жэне Тостаганга 1 шамамен 4 литр Тостаган 1 келем н ц жартысынан аспайтындай ыстык су куйыцыз 3 Тостаганды 1 К ак пак пен 2 жабыцыз жэне электр жуйеФне косыцыз 4 Термостатты THAW WASH 0зд г нен тазалану позициясына ал Таймерд 5 10 минутка орнатыцыз 5 Процесс аякталганнан кей н пешл электр жуйеФнен сенд р ц з жэне Тостаганды 1 жылы сумей шайыцыз 6 Ешуакытта К акпак Моторлы бел кт 1 суга немесе кандай да б р езге суйыктыкка малмацыз К акпакты 1 жэне Суйеу шт 7 тазалау уш н оларды жумсак сэл ылгалды шуберекпен сурт ц з содан кей н жумсак кур гак шуберекпен мукият кепт рщ з 7 ОздНнен тазалану кез нде эзфлену кезЫде пайдаланыл ган торларды жэне езге аксессуарларды Тостаганда 1 калдыруга болады Кэд мг тазалау 1 Пешт жуйеден сендIр ц з жэне суытыцыз 2 Ешуакытта К ак пак Моторлы блокты 1 суга немесе кандай да б р езге суйыктыкка малмацыз Кдкпакты 1 жэне Суйеу шт 7 тазалау уилн оларды жумсак сэл ылгалды шуберекпен сурт ц з содан кей н жумсак кур ак шуберекпен мукият кепт р ц з 3 Эз рлену кез нде пайдаланыл ган Тостаганды 1 торларды жэне езге аксессуарларды жылы суда ыдыс жууга арналган куралды косып жуыцыз жэне мукият сумей шайыцыз 4 Желдетк штщ коргау торыныц катты к рлеу жагдайында оны шеш п ыстык сабынды ер т нд де жуу керек Торды ыстык сумей шайыцыз мукият кепт рщ з жэне орнына орнатыцыз 25