Marta MT-1944 Руководство по эксплуатации онлайн [12/36] 178460
![Marta MT-1944 Руководство по эксплуатации онлайн [12/36] 178460](/views2/1214881/page12/bgc.png)
12
DRYING VEGETABLES
Wash the vegetables.
Take out the pit and cut off the spoiled parts.
Slice into pieces which you can place freely between the sections. · It is better to boil vegetables for about 1-5minutes and than put it to cold water and than rug dry.
STORAGE OF DRYED FRUIT
Containers for storage of the dried products should be clean and dry.
For better storage of dried fruit use glass containers with metal lids and put it into a dark dry place where the temperature should be 5-20 degrees. During first week after drying it is better to check if it is
any moisture in container. If yes, it means that products are not dried well and you should dry it again.
ATTENTION! Do not place hot place hot and even warm products into containers for its further storage
TABLE OF PREPARING THE FRUITS FOR DRYING
Name
Preparing
Condition after drying
Duration of drying
Apricot
Slice it and take out the pit
Soft
13-28
Orange peel
Cut it to long stripes
Fragile
8-16
Pine apple(fresh)
Peel it and slice into pieces or square parts
Hard
6-36
Pine apple(tinned)
Pour out the juice and dry it
Soft
6-36
Banana
Peel it and slice to round pieces(3-4 mm
thickness)
Crispy
8-38
Grapes
No need to cut it
Soft
8-38
Cherry
It is not necessary to take out the pit(you can
take it out when cherry is half-dried)
Hard
8-26
Pear
Peel it and slice
Soft
8-30
Fig
Slice it
Hard
6-26
Cranberry
No need to cut
Soft
6-26
Peach
Cut into 2pieces and take out the pit when the
fruit is half-dried
Soft
10-34
Date-fruit
Take out the pit and slice
Hard
6-26
Apple
Peel it. Take out the heart,slice it into round
pieces or segments
Soft
4-15
NOTICE: Time and ways of preliminary processing, which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table.
TABLE OF PREPARING VEGETABLES FOR DRYING
Name
Preparing
Condition after drying
Duration of drying
Artichoke
Cut it to stripes(3-4mm thickness)
Fragile
5-13
Egg-plant
Peel it and slice it into pieces(6-12mm thickness)
Fragile
6-18
Broccoli
Peel it and cut it。Steam it for about 3-5min)
Fragile
6-20
Mushroom
Slice it or dry it whole(small mushrooms)
Hard
6-14
Green beans
Cut it and boil till become transparent
Fragile
8-26
Содержание
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ mt 1944 1
- Электросушилка для продуктов electric food dryer 1
- Меры безопасности 3
- Использование прибора 4
- Перед первым использованием 4
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 5
- Рецепты 7
- Технические характеристики 9
- Хранение 9
- Чистка и уход 9
- Eng user manual important safeguards 10
- Before first use 11
- Using the appliance 11
- Recipes 13
- Cleaning and maintenance 15
- Specification 15
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 16
- Перед першим використанням 16
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 17
- Очищення і догляд 17
- Технічні характеристики 17
- Алғашқы пайдалану алдында 18
- Тазалау және кҥту 18
- Техникалық сипаттамалары 18
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 19
- Перад першым выкарыстаннем 19
- Deu bedienungsanleitung sicherheitsmassnahmen 20
- Тэхнічныя характарыстыкі 20
- Чыстка і догляд 20
- Ita manuale d uso precauzioni 21
- Reinigung und pflege 21
- Technische charakteristiken 21
- Vor der ersten anwendung 21
- Caratteristiche tecniche 22
- Prima del primo utilizzo 22
- Pulizia e manutenzione 22
- Esp manual de instrucciones medidas de seguridad 23
- Antes del primer uso 24
- Características técnicas 24
- Fra notice d utilisation recommandations de sécurité 24
- Limpieza y cuidado 24
- Avant la première utilisation 25
- Caracteristiques techniques 25
- Fabriqué en chine 25
- Nettoyage et entretien 25
- Prt manual de instruções medidas necessárias para a segurança 25
- Antes de utilizar pela primeira vez 26
- Especificações 26
- Limpeza e manutenção 26
- Est kasutusjuhend ohutusnõuded 27
- Enne esmast kasutamist 28
- Ltu naudojimo instrukcija saugos priemonės 28
- Puhastamine ja hooldus 28
- Tehnilised andmed 28
- Prień naudodami pirmą kartą 29
- Techniniai duomenys 29
- Valymas ir prieņiūra 29
- Lva lietońanas instrukcija drońības pasākumi 30
- Pirms pirmās lietońanas 30
- Tīrīńana un apkope 30
- Fin käyttöohje turvatoimet 31
- Tehniskie parametri 31
- Ennen laitteen ensimmäistä käyttöä 32
- Puhdistus ja huolto 32
- Tekniset tiedot 32
- תוארוה הלעפה isr 32
- תוחיטב 32
- הקוזחתו יוקינ 33
- םיינכט םינייפוא 33
- ןושאר שומיש ינפל 33
- Pol instrukcja obsługi środki bezpieczeństwa 34
- Przed pierwszym użyciem 34
- Charakterystyki techniczne 35
- Czyszczenie i obsługa 35
- Uzb foydalanish bo yicha yo riqnoma ehtiyotkorlik choralari 35
- Dastlabki foydalanishdan avval 36
- Texnik xususiyatlari 36
- Tozalash va qarov 36
Похожие устройства
- Marta MT-1945 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1950 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-1951 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-2071 Руководство по эксплуатации
- Goclever CINEO COMPACT Руководство пользователя
- Goclever CINEO FOCUS Руководство пользователя
- Goclever SMART SCALE 8 IN 1 Руководство пользователя
- Goclever SMART SCALE 7 IN 1 Руководство пользователя
- Goclever ANALYTICAL SCALE Руководство пользователя
- Smile MPC 1142 Инструкция по эксплуатации
- Smile MG 795 Инструкция по эксплуатации
- Smile MG 796 Инструкция по эксплуатации
- Smile KM 1160 Инструкция по эксплуатации
- Smile TA 1840 Инструкция по эксплуатации
- Smile TA 1841 Инструкция по эксплуатации
- Lumme LU-2101 Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-2104 Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1830 Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1829 Руководство по эксплуатации
- Lumme LU-1828 Руководство по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения