Beko FSE57110GS [15/60] Q preparation
Содержание
- Arçelik a s 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüœ lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- For safety and environment 4 3
- How to operate the oven 18 3
- How to use the hob 16 3
- I general information 9 3
- I installation 12 3
- Important instructions and warnings 3
- Maintenance and care 22 3
- Preparation 15 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 26 3
- General information 9
- Overview 9
- Package contents 10
- Technical specifications 11
- Before installation 12
- Installation 12
- Installation and connection 13
- Future transportation 14
- Q preparation 15
- Tips for saving energy 15
- General information about cooking 16
- How to use the hob 16
- Using the hobs 16
- General information on baking roasting and grilling 18
- How to operate the electric oven 18
- How to operate the oven 18
- Isiiii 20
- Lililí 20
- How to operate the grill_____________ 21
- Cleaning the control panel 22
- Cleaning the hob 22
- Cleaning the oven 22
- General information 22
- Q maintenance and care 22
- Removing the door inner glass 23
- Removing the oven door 23
- Replacing the oven lamp 24
- Troubleshooting 26
- Произведено в турции 28
- Производитель компания арчелик агсепк а юридический адрес караач джаддеси 2 6 34445 28
- С ене 28
- С ютл юдже стам бул ту рц и я 28
- Важные инструкции и 29
- З яи 29
- Общие сведения 12 29
- Панели 21 29
- Подготовка к эксплуатации 19 29
- Поиск и устранение неисправностей 29
- Правила экплуатации варочной 29
- Правила эксплуатации духовки 23 29
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 29
- Содержание 29
- Установка 15 29
- Уход и техническое обслуживание 29
- Утилизация упаковочных материалов 37
- Обзор 38
- Общие сведения 38
- Содержание упаковки 39
- H05vv fg 40
- Технические характеристики 40
- До начала установки 41
- Установка 41
- Б ии 42
- Установка и подключение 42
- Ь лпоскольку 42
- В качеств 43
- Для будущей транспортировки 44
- Q подготовка к эксплуатации 45
- Подготовка к эксплуатации 45
- Рекомендации по экономии электроэнергии 45
- Общие сведения о приготовлении пищи___________________________ 47
- Правила экплуатации варочной панели 47
- Правила эксплуатации духовки 49
- Ш о ш 4 49
- Блюд 52
- Выпечка и 52
- Для процессов приготовления требующих 10 с и сократить время приготовления смажьте предварительного нагрева предварительно разогрейте печь в начале процесса до достижения заданной температуры советы по выпечке 52
- Если верхний слой изделия подгорает а 52
- Если верхняя корочка слишком 52
- Если изделие получается слишком сухим 52
- Если изделие получается сырым следует 52
- Если изделие хорошо пропекается но 52
- Если овощи выпускают сок и становятся 52
- Зарумянивается следует поставить изделие ниже понизить температуру и увеличить время приготовления 52
- Значения времени в этой таблице 52
- И яш 52
- Изменяться в зависимости от 52
- Й полкой духового шкафа является 1 нижняя полка 52
- Нижний остается сырым возможно в нижнем слое изделия слишком много начинки чтобы изделие ровно подрумянивалась старайтесь равномерно распределять начинку между слоями теста и по поверхности изделия 52
- Превышала глубины противня иначе оно будет долго выпекаться 52
- При выпечке изделий из теста 52
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 52
- Следует повысить температуру примерно на 52
- Следует повысить температуру примерно на 10 с и сократить время приготовления 52
- Следует считать справочными они могут 52
- Слишком сухими готовьте их не на противне а в 52
- Слои теста смесью из молока растительного масла яиц и йогурта 52
- Снаружи пригорает следует уменьшить количество жидкости понизить температуру и увеличить время приготовления советы по выпечке 52
- Соблюдайте режим и температуру 52
- Советы по приготовлению овощных блюд 52
- Температуры продуктов толщины вида и ваших кулинарных предпочтений 52
- Указанные в таблице рецептов если нижний слой изделия плохо пропекается в следующий раз поставьте противень на один уровень ниже 52
- Уменьшить количество жидкости или понизить температуру на 10 с 52
- Как пользоваться грилем 53
- Общие сведения 54
- Уход и техническое обслуживание 54
- Чистка варочной панели 54
- Чистка панели управления 54
- Снятие дверцы духового шкафа 55
- Чистка духовки 55
- Зо ии 56
- Снятие внутреннего стекла дверцы 56
- Замена лампочки освещения духового шкафа 57
- Поиск и устранение неисправностей 58
Похожие устройства
- Beko FSE57310GWS Инструкция по эксплуатации
- Beko FSS37000W Инструкция по эксплуатации
- Good Helper BS-S51 Инструкция по эксплуатации
- Philips HP8348/00 Инструкция по эксплуатации
- Philips HP8667/00 Инструкция по эксплуатации
- Homedics IPL-HH190-EU Duo One Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-8419 Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-8429 Инструкция по эксплуатации
- Indesit ITF 120 X Инструкция по эксплуатации
- Indesit ITF 118 X Инструкция по эксплуатации
- Indesit ITF 020 S Инструкция по эксплуатации
- Indesit ITF 016 S Инструкция по эксплуатации
- Indesit ITF 018 S Инструкция по эксплуатации
- Philips HC3530/15 Инструкция по эксплуатации
- Philips HC3535/15 Инструкция по эксплуатации
- Tefal Silence Force 4A TW7647EA Инструкция по эксплуатации
- Tefal Silence Force 4A TW7681EA Инструкция по эксплуатации
- Krups Dolce Gusto Infinissima KP170110 Инструкция по эксплуатации
- Krups Espresso Pompe Compact XP345810 Инструкция по эксплуатации
- Siemens iQ700 SN678D06TR Инструкция по эксплуатации
Q Preparation Tips for saving energy 2 Wipe the surfaces of the appliance with a damp cloth or sponge and dry with a cloth Initial heating Heat up the product for about 30 minutes and then switch it off Thus any production residues or layers will be burnt off and removed The following information will help you to use your appliance in an ecological way and to save energy Use dark coloured or enamel coated cookware in the oven since the heat transmission will be better While cooking your dishes perform a preheating operation if it is advised in the user manual or cooking instructions Do not open the door of the oven frequently during cooking Try to cook more than one dish in the oven at the same time whenever possible You can cook by placing two cooking vessels onto the wire shelf Cook more than one dish one after another The oven will already be hot You can save energy by switching off your oven a i few minutes before the end of the cooking time Do 2 not open the oven door 3 Defrost frozen dishes before cooking them 4 Use pots pans with cover for cooking If there is no cover energy consumption may increase 4 times 5 Select the burner which is suitable for the bottom size of the pot to be used Always select the correct pot size for your dishes Larger pots require more energy 1 Pay attention to use flat bottom pots when 2 cooking with electric hobs 3 Pots with thick bottom will provide a better heat conduction You can obtain energy savings up to 1 3 Vessels and pots must be compatible with the cooking zones Bottom of the vessels or pots must not be smaller than the hotplate Keep the cooking zones and bottom of the pots clean Dirt will decrease the heat conduction between the cooking zone and bottom of the pot For long cookings turn off the cooking zone 5 or 10 minutes before the end of cooking time You can obtain energy savings up to 20 by using the residual heat lnitial use First cleaning of the appliance WARNING Hot surfaces cause burns Product may be hot when it is in use Never touch the hot burners inner sections of the oven heaters and etc Keep children away Always use heat resistant oven gloves when putting in or removing dishes into from the hot oven Electric oven Take all baking trays and the wire grill out of the oven Close the oven door Select Static position Select the highest grill power See How to operate the electric oven page 18 Operate the oven for about 30 minutes Turn off your oven See How to operate the electric oven page 18 Grill oven Take all baking trays and the wire grill out of the oven Close the oven door Select the highest grill power see How to operate the grill page 21 Operate the grill about 30 minutes Turn off your grill see How to operate the grill page 21 Smoke and smell may emit for a couple of hours during the initial operation This is quite normal Ensure that the room is well ventilated to remove the smoke and smell Avoid directly inhaling the smoke and the smell that emits The surface might get damaged by some detergents or cleaning materials Do not use aggressive detergents cleaning powders creams or any sharp objects during cleaning Do not use harsh abrasive cleaners or sharp metal scrapers to clean the oven door glass since they can scratch the surface which may result in shattering of the glass 1 Remove all packaging materials 15 EN