Scarlett SL-1550 Инструкция по эксплуатации онлайн [6/45] 38485
![Scarlett SL-1550 Инструкция по эксплуатации онлайн [6/45] 38485](/views2/1041665/page6/bg6.png)
IM010
www.scarlett-europe.com SL-1550
6
Celery
½ pound thinly sliced
14-16
Carrots
1 pound thinly sliced
18-20
Cauliflower, whole
1 pound
20-22
Corn or Cob
3-5 ears
14-16
Eggplant
1 pound
16-18
Mushrooms, whole
1 pound
10-12
Onions
½ pound thinly sliced
12-14
Parsnips
½ pound
8-10
Peas
1 pound shelled
12-13
Peppers, whole
Up to 4 medium (not stuffed)
12-13
Potatoes (whole, red)
1 pound (6 small potatoes)
30-32
Rutabaga
1 medium diced
28-30
Spinach
½ pound
14-16
Squash
- Summer Yellow and Zucchini
- Winter Acorn and Butternut
1 pound sliced
1 pound
12-14
22-24
Turnips
1 pound sliced
20-22
All Frozen Vegetables
10 oz.
28-50
FISH AND SEAFOOD
Steaming times listed in the chart are for fresh, or frozen and fully thawed seafood and fish. Clean and prepare fresh
seafood and fish before steaming.
Most fish and seafood cook very quickly. Steam in small portions or in amounts as specified.
Clams, oysters and mussels may open at different times. Check the shells to avoid overcooking.
You may steam fish fillets in the rice bowl; serve steamed seafood and fish plain or use seasoned butter or
margarine, lemon or favorite sauces.
Adjust steaming times accordingly.
Variety
Weight / Number of Pieces
Approx. Time (Minute)
Clams in shell
- Littlenecks/Cherrystones
1 pound
10-12
Crab
- King Crab, legs/claws
- Soft Shell
½ pound
8-12 pcs.
20-22
8-10
Lobster
- Tails
- Split
- Whole, Live
2-4
1-1 ¼ pounds
1-1 ¼ pounds
16-18
18-20
18-20
Mussels (fresh in shell)
1 pound
14-16
Oysters (fresh in shell)
3 pound
18-20
Scallops (fresh)
- Bay (shucked)
- Sea (shucked)
1 pound
1 pound
14-16
18-20
Shrimps
- Medium in shell
- Large/Jumbo in shell
1 pound
1 pound
10-12
16-18
Fish
- Whole
- Dressed
- Fillets
- Steaks
½ to ¾ pound
½ to ¾ pound
1 pound
1 pound, 1“ thick
10-12
10-12
10-12
16-18
MEAT
Variety
Weight / Number of Pieces
Approx. Time (Minute)
Beef
- Chuck
- Hamburger
- Meatballs
1 pound
1 pound
1 pound
28-30
16-18
22-24
Chicken
1 pound
- Pieces
2-4 pcs
24-26
Lamb
- Cubes
1 pound
26-28
Pork
- Cubes
1 pound
26-28
Hot Dogs
1 pound
14-18
Pre-Cooked Sausage
1 pound
14-18
Содержание
- Apraksts 2
- Aprašymas 2
- Description 2
- Kirjeldus 2
- Leírás 2
- Stavba vyrobku 2
- Опис 2
- Описание 2
- Сипаттама 2
- Устройство изделия 2
- 240v 50 hz 3
- W 800 w 2 2 875 kg 3
- Www scarlett europe com 3
- Gb instruction manual 4
- Rus руководство по эксплуатации 7
- Cz návod k pouţití 11
- Bg ръководство за експлоатация 14
- Ua інструкція з експлуатації 18
- Scg упутство за руковање 21
- Est kasutamisjuhend 25
- Lv lietošanas instrukcija 28
- Lt vartotojo instrukcija 31
- H hasznalati utasítás 35
- Kz жабдық нҧсқауы 38
- Sl návod na pouţívanie 42
Похожие устройства
- Tp-Link TL-WR2543ND Инструкция по эксплуатации
- Sony KDL-20B4050 Инструкция по эксплуатации
- Beko CS 51110 Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TL-WDN4800 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-143 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TC-2155R Инструкция по эксплуатации
- Sony KDL-20G3030 Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TL-WDN3200 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-1342 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic KX-FT76RU Инструкция по эксплуатации
- Sony KDL-20S2000 Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TL-WDN3800 Инструкция по эксплуатации
- Toshiba GR-N59TRA Инструкция по эксплуатации
- Siemens KG36VZ46 Инструкция по эксплуатации
- Sony KDL-20S2020 Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TL-WR1043ND Инструкция по эксплуатации
- Sony KDL-20S2030 Инструкция по эксплуатации
- Pioneer DV-510K-K Инструкция по эксплуатации
- Siemens KG39VZ46 Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TL-WR841N Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения