Beko CE 61210 [51/64] Part 7 important do s and don ts
Содержание
- Содержан и е 2
- Уважаемый покупатель 2
- Рзздвл 1 меры предосторожности и важные замечания 3
- Рзздвл 2 установка и подготовка плиты к работе 4
- Без вилки подсоедините вилку следующим образом 5
- Если ваша духовка поставляется с проводом электропитания н05 v у р 30 2 5 м 5
- Снимите зажим 5
- Таблица 1 5
- Таблица 2 5
- Внимание никогда не пользуйтесь спичками или зажигалкой для проверки утечки газа 6
- Внимание шланг соединяющий выходной клапан магист ральной трубы природного газа должен быть коротким и не пропускать газ длина шланга не должна превы 6
- Контроль за утечкой газа 6
- Подключение газового шланга к плите 6
- Установка газовых плит 6
- Шать 125 см в целях безопасности 6
- О 0 00 0 0 q0 7
- Pзt t 4 как пользоваться газовыми 4 как пользоваться газовыми горелками 8
- Горелками 8
- Для достижения макси мальной зффективности 8
- Если на газовых горелках есть устройство контроля 8
- Зажигание газа кнопкой 8
- Использование верхних газовых горелок 8
- Пламени 8
- Как пользоваться электрическими конфорками 9
- Во фритюре 10
- Выбор кастрюль 10
- Полезные советы 10
- Рекомендации па мерам безопасности при жарке 10
- Как пользоваться стеклокерамическими конфорками 11
- Внимание важное замечание немедленно отключите плиту от электросети если на стеклокерамической поверхности обнаружилась трещина 12
- Как пользоваться стеклокерамическими конфоркам 12
- __ раздел 5 13
- Если у вос плита с таймером 13
- Как пользоваться духовкой 13
- Fít 7 14
- Как установить текущее время суток 14
- Ручной режим или как отменить программу 14
- Автоматический режим 15
- Сигнал таймера 15
- Для моделей с блокировкой клавиши 16
- Как пользоваться механическим таймером 16
- Духовки управление одной ручкой 17
- Выбор функций 18
- Для стандартных духовок 18
- Духовки управление двумя ручками 18
- Контроль нагрева духовки 18
- Ручка выбора функций 18
- Ручка контроля нагрева духовки эта ручка используется с ручкой выбор функций выберите необходимый уровень ручкой выбор функций затем поверните ручку контроль нагрева духовки по часовой стрелке в зависимости от выбранного вами уровня включается лампа и нагревательный элемент либо вентилятор температура в духовке отслеживается термостатом когда в духовке достигается заданная температура термостат отключает нагревательный элемент и подсветку термостата когда температура падает термостат и подсветка термостата снова включаются таким образом во время готовки поддерживается заданная температура 18
- Таймер см описание его использования 18
- Уровни ручки выбора функций 18
- Уровни ручки выбора функций для стандартных духовок 18
- Верхний нагревательный 19
- Положения полки во многофункциональных моделях 19
- Уровни многофункциональной ручки выбора 19
- Уровни ручки выбора электро турбо функции 19
- Функция ускорения 19
- Время готовки мин 20
- Данные указанные в таблице получены в результате тестирования в лаборатории вы можете получить различную по вкусу пищу в зависимости 20
- Для поджаривания мяса термостат установлен на максимальный уровень а через 15 минут температура падает до 150 с 20
- От ваших кулинарных навыков и навыков обращения с духовкой при желании вы можете указать время необходимое для разогрева духовки до температуры указанной в таблице 20
- Пища 20
- Положения полки положения термостата 20
- При наличии 20
- Противень 20
- Стол для готовки 20
- Как пользоваться грилем и вертелом 21
- Раздел 6 21
- Можно и нужно 22
- Можно нужно и нельзя 22
- Нельзя 22
- Раздел 22
- Обслуживание и чистка 23
- Раздел 8 23
- Чистка стеклокерамики 24
- Как снять дверцу духовки 26
- 7 мм есл 27
- В случа 27
- Видн 27
- Внимание обращайтесь в городскую 27
- Газовую службу для переналадки плиты все регулировки должны выполнять только квалифицированные специалисты уполномоченной городской газовой службы 27
- Гриля 27
- Замена форсунок рабочего стола 27
- Источни 27
- Переключение на использование другого вида газа 27
- Плит 27
- Прежд 27
- Раздел 9 27
- Регули ровочного винта 27
- Регулировка малого уровня пламени 27
- С помощь 27
- Сдерайте оди 27
- Форсунку на другую 27
- Горелки 28
- Использование 28
- Маркировка 28
- Форсунок 28
- Горелки 29
- Использование 29
- Маркировка 29
- Форсунок 29
- Раздел 10 30
- Транспортировка 30
- Транспортировка плиты 30
- Dear customer 31
- O n t e n t s 31
- Qelüeass 3nh 31
- Part 2 important installation and preparation of your oven 33
- In mix models a cable supplied with a plug with your oven h05 v v f 3g 1 mm2 34
- In models with covered terminal block 34
- Lf a cable without a plug is provided together with your oven h05 v v f 3g 2 5 mm2 34
- Schema ii 34
- Connection of the gas hose 35
- Gas leakage control 35
- Installation of gas cookers 35
- To the oven 35
- Nical specifications 36
- Efficiency 37
- If your cooker has flame failure device on gas burners 37
- Ignition by button 37
- Ignition from the knob in models with ignition 37
- In models with ignition 37
- Maximum 37
- Minute 37
- Operating the top burners 37
- To obtain 37
- Use of top gas burners 37
- Warning do not keep the knob in pressed position more than 15 seconds 37
- Drying the hotplates max 5 min 38
- Good quality pans 38
- Hotplate operating knobs 38
- Operating the hot plates 38
- That all the cooker controls have been switched off after use 38
- The red indicator light on the control panel will be on 38
- Choice of saucepans 39
- Cooking guidelines 39
- In the unfortunate event of a chip pan fire or other pan fire 39
- Safety recommendations for deep frying 39
- Warning do not use water on the fire leave the pan to cool for at least 30 minutes 39
- Caution the 40
- Do not touch and keep children away from the 40
- Heating zones 40
- Hob hot indicator lights 40
- Operating the ceramic 40
- Stage of your dual or extended burners will not operate by itself 40
- How to operate ceran ceramic hobs 41
- M in models with timer 42
- Part 5 0perating the 42
- Programmable timer 42
- Setting the electronic timer 42
- The following functions are available on your 42
- How to cancel automatic programme 43
- How to set the current time of day 43
- Manual cooking or to cancel a programme 43
- Please note 43
- Semi automatic programming 43
- Automatic programming 44
- How to cancel automatic programme 44
- Timer alarm 44
- Activating the demo mode key lock 45
- Does not start 45
- For models equipped with a key lock 45
- If the clock does not switch into manual mode or the oven 45
- If your cooker has a minute minder 45
- To activate the demo mode key lock 45
- To deactivate the demo mode key lock 45
- Use of the minute minder 45
- Warning the heating elements does not work unless the timer and thermostate knobs are opened together 45
- Burning off the protective coating process 46
- Conventional ovens 46
- Operating the ovens controlled by single knob 46
- Temperature range 46
- Turbo ovens 46
- Function selection 47
- Function selection knob 47
- Heating control 47
- Knob for conventional ovens 47
- Operating the ovens controlled by two knobs 47
- Oven heating control knob 47
- Selection knob 47
- The stages of the function selection 47
- The stages of the function selectior 47
- Timer refer to the description of timer usage 47
- The stages of the multi function oven selection knob 48
- Cooking pan 49
- Cooking table 49
- Do not allow children to sit 50
- For multifunction ovens 50
- Function 0 50
- Grill p 50
- Grilling should be performed the oven door closed 50
- If your cooker has rotisserie 50
- Or stand on the oven door 50
- Part 6 operating the grill and rotisserie function 50
- When the door is open 50
- Allow the appliance to cool before cleaning 51
- Cleaned off before the hob is switched on again to prevent baking on 51
- Don t allow children to sit or stand on the oven door when open in its down position or allow any person to sit or stand on part of the appliance 51
- Don t attempt to grill with the door open 51
- Don t cover oven shelves with aluminium foil as the air circulation in the oven will be disrupted 51
- Don t cover ventilation slots in any way 51
- Don t leave a hotplate on for long periods when not covered by a pan spillage should be dealt with as soon as it occurs taking due care as the hob surface may be hot any spillage left on the surface after cooking should be 51
- Don t place flammable or plastic items on or near the hob and never place wet cloths etc on the hob to dry 51
- Don t store items above the cooker that children may attempt to reach 51
- Don t use round bottomed traditional woks use flat bottomed types 51
- Don t use the cooker as space heater dryer 51
- Don ts 51
- Keep all ventilation slots clear of obstructions 51
- Keep children away from the cooker at all times when in use as surfaces will get extremely hot 51
- Make sure you understand the controls prior to using your appliance 51
- Note that times and temperatures in this book are for guidance only ensure meat and poultry is thoroughly defrosted before cooking 51
- Part 7 important do s and don ts 51
- Select the correct shelf position before turning the oven or grill on 51
- Take care when opening the door let steam and hot air escape before removing the food 51
- Control panel 52
- Never wash the gas burner caps and the pan supports in the dishwasher 52
- Part 8 maintenance and cleaning 52
- Solid hotplates 52
- Turn off the mains switch before cleaning 52
- Vitreous enamel hob surround 52
- Above materials to clean 53
- Agents 53
- Ceramic glass and stainless 53
- Do not use the 53
- Steel surfaces 53
- The ceramic glass and glass burner s plates cleaning 53
- Use cream or liquid cleaning 53
- Catalytic enamelled models if available 54
- Do not use dry powder agents for cleaning 54
- If your oven obtains steel rack 54
- Lowering the heating element available 54
- Oven door 54
- Oven interior 54
- Warning 54
- Attention 55
- Replacing the oven door 55
- Call authorized service for gas 56
- Convertion 56
- Part 9 gas conversion 56
- Reduced tap flow 56
- Replacement of the top burner injector 56
- Injector marks 57
- Injector table 60x60 57
- Part 9 gas conversion table 57
- Utilization 57
- Burners 58
- Injector marks 58
- Injector table 60x60 58
- Utilization 58
- If you do not have the original carton 59
- Part 10 future transportation 59
- Transporting the oven 59
- Сервисная сеть веко в россии 60
- 435 9 r b 16 9 005 64
Похожие устройства
- Tp-Link TD-W8968 Инструкция по эксплуатации
- Asus K53SK-SX110R Инструкция по эксплуатации
- Sony NWZ-B153F 4Gb Gold Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TD-W8961NB Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TC-15PM10R Инструкция по эксплуатации
- Sony NWZ-B153F 4Gb Blue Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TD-W8960N Инструкция по эксплуатации
- Panasonic KX-FT26RU Инструкция по эксплуатации
- Sony SMP-U10 Инструкция по эксплуатации
- Sony NWZ-B153F 4Gb Black Инструкция по эксплуатации
- Toshiba GR-H64TRA Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TD-W8951ND Инструкция по эксплуатации
- Sony SMP-N100 Инструкция по эксплуатации
- Asus U31SG-RX066R Инструкция по эксплуатации
- Sony NWZ-B153F 4Gb Red Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TD-W8950ND Инструкция по эксплуатации
- Pioneer DV-220KV-K Инструкция по эксплуатации
- Sony NEX-VG10E Инструкция по эксплуатации
- Sony NWZ-B163F Pink Инструкция по эксплуатации
- Tp-Link TD-W8951NB Инструкция по эксплуатации
Part 7 Important do s and don ts Don ts Don t leave children unsupervised where the cooker is installed and in use as all surfaces cleaned off before the hob is switched on again to prevent baking on Always turn off the electricity supply at the wall switch before cleaning will get hot Don t store flammable materials aerosol Don t allow children to sit or stand on the oven door when open in its down position or allow any person to sit or stand on part of the appliance etc In adjacent cabinets switched off after cooking Don t cover ventilation slots in any way Keep all ventilation slots clear of obstructions dishcloths etc Don t use large preserving pans or fish will be very hot when in use Don t use the handles to hang towels kettles across two hotplates as this will damage Don t use round bottomed traditional Woks Use flat bottomed types the hob Don t place dishes pans trays directly onto Don t store items above the cooker that children may attempt to reach the oven compartment base Don t use water to extinguish oil or fat fires Don t use the cooker as space heater dryer Don t cover oven shelves with aluminium foil as the air circulation in the oven will be disrupted Don t line the grill pan with aluminium foil as pressure can build up causing the container Don t attempt to grill with the door open to burst Don t use the grill to warm plates Don t heat up unopened food containers Check Remember that on the the oven appliance and the are utensil Take care when removing utensils from the grill as they may be hot Take care when opening the door Let steam and hot air escape before removing the food Use Do s Don t use biological washing powder or engineer or a technician harsh abrasives or chemical cleaners for Make sure you understand the controls prior to using your appliance each use Don t leave a hotplate on for long periods when not covered by a pan Spillage should be dealt with as soon as it occurs taking due care as the hob surface may be hot Any spillage left on the surface after cooking should be controls Note that times and temperatures in this book are for guidance only Ensure meat and poultry is thoroughly defrosted before cooking Don t place flammable or plastic items on or near the hob and never place wet cloths etc on the hob to dry cleaning the oven inner panels all quality oven gloves for removing hot food utensils from the oven gnll Have your appliance installed by a qualified Ensure that no flammable materials are Select the correct shelf position before turning the oven or grill on Clean your appliance become hot during operation service engineer 21 regularly ideally after Allow the appliance to cool before cleaning adjacent to the appliance as the sides of the Keep children away from the cooker at all times when in use as surfaces will get extremely hot cooker Always refer servicing to a qualified appliance