Beko HIAW64225SW [17/68] How to use the hob
Содержание
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- For safety and environment 4 3
- How to use the hob 17 3
- I general information 9 3
- Important instructions and warnings 3
- Installation 11 3
- Maintenance and care 19 3
- Preparation 16 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 20 3
- Environment 4
- Q important instructions and warnings for safety and 4
- Package information 8
- General information 9
- Package contents 9
- Injector table 10
- Technical specifications 10
- Before installation 11
- Installation 11
- Installation and connection 12
- Gas conversion________________________ 14
- Future transportation 15
- Initial use 16
- Q preparation 16
- Tips for saving energy 16
- General information about cooking 17
- How to use the hob 17
- Cleaning the control panel 19
- Cleaning the hob 19
- General information 19
- Maintenance and care 19
- Check fuses in the fuse box 20
- Clean burner components 20
- Dry the burner components 20
- Install gas pipe properly 20
- Mount the burner cap properly 20
- Open gas valve 20
- Q troubleshooting 20
- Replace gas cylinder 20
- This is not a fault 20
- Руководство поль 21
- Страиваемая варочная поверхность 21
- Ссеш 22
- Безопасности и охране 23
- Важные инструкции и 23
- З ни 23
- Общие сведения 11 23
- Окружающей среды 4 23
- Панели 20 23
- Подготовка к эксплуатации 19 23
- Поиск и устранение неисправностей 23
- Правила экплуатации варочной 23
- Предупреждения по технике 23
- Содержание 23
- Установка 13 23
- Уход и техническое обслуживание 23
- Безопасности и охране окружающей среды 24
- О важные инструкции и предупреждения по технике 24
- Утилизация упаковочных материалов 30
- Ю ии 30
- И ии 31
- Общие сведения 31
- Содержание упаковки__________________ 31
- Технические характеристики 32
- Характеристики горелок 32
- До начала установки 33
- Установка 33
- Установка и подключение 34
- Переход на другой вид газа 36
- Для будущей транспортировки 37
- Подготовка к эксплуатации 39
- Рекомендации по экономии 39
- Электроэнергии 39
- Общие сведения о приготовлении 40
- Пищи 40
- Правила экплуатации варочной панели 40
- Эксплуатация варочных панелей 40
- Уход и техническое обслуживание 42
- Q поиск и устранение неисправностей 43
- Замените газовый баллон 43
- Откройте газовый кран 43
- Очистите компоненты горелки 43
- Правильно расположите газовый шланг 43
- Правильно установите накладку горелки 43
- Проверьте предохранители в блоке предохранителей 43
- Просушите компоненты горелки 43
- Это не 43
- Является неисправностью 43
- 5йнисе 15тапьи1 тиикеу 46
- Агсенк а 46
- К 1 1 46
- Кагсюда cаddesi ыо 2 6 46
- С made 46
- Тиркеу 46
- Важлив нструкцнта попередження 47
- Догляд технике обслуговування20 47
- З ик 47
- З техыки безпеки й охорони 47
- Загальна 1нформац1я 10 47
- Зм1ст 47
- Навколишнього середовища 4 47
- П дготовка 17 47
- Панел 18 47
- Пошук та усунення несправностей21 47
- Правила експлуатациварильно 47
- Установка 12 47
- О важлив нструкцпта попередження з техн ки безпеки й 48
- Охорони навколишнього середовища 48
- Утил зац я пакувальних матер ал в 53
- Вмют упаковки________________________ 54
- Загальна 1нформац1я 54
- Ю ик 54
- Таблиця нжектор в 55
- Техжчж характеристики 55
- До початку установки 56
- Установка 56
- Встановлення та пщключення 57
- Перехщ на кший тип газу 59
- Утил зац я старого припаду 60
- Електроенергн 61
- Поради щодо збереження 61
- Початок використання 61
- Пщготовка 61
- Використання варильних панелей 62
- Загальна 1нформац1я щодо 62
- Правила експлуатацнварильнотпанел 62
- Приготування 62
- Догляд i технике обслуговування 64
- Загальна нформац я 64
- Очищения панел управл ння 64
- Чистка варильно панел 64
- Q пошук та усунення несправностей 65
- В дкрийте кран подач газу 65
- Висуилть компоненти конфорок 65
- Встаное ть кришку конфорки щ льно 65
- Встаное ть трубу подач газу е дпое дним чином 65
- Газовий балон 65
- Зам н ть 65
- Несправнють 65
- Очист ть компоненти конфорок 65
- Пepeeipme зanoбiжнuкu 65
- Це не 65
Похожие устройства
- Beko HIAW75225SX Руководство пользователя
- Beko HIZG64126AR Руководство пользователя
- Beko HIAW64225SX Руководство пользователя
- Beko HIAG64235SX Руководство пользователя
- Beko HIAG64223SX Руководство пользователя
- Beko HIAG64223X Руководство пользователя
- Beko HIAW64223SX Руководство пользователя
- Beko HIAG64223B Руководство пользователя
- Beko HIAW64225SCR Руководство пользователя
- Beko HILG64225SZG Руководство пользователя
- Beko HILG64225SBR Руководство пользователя
- Beko HIAG64225SAR Руководство пользователя
- Beko HIAG64225SB Руководство пользователя
- Beko DIN15420 Руководство пользователя
- Beko DIN26420 Руководство пользователя
- Beko DIN28420 Руководство пользователя
- Beko DIN48430 Руководство пользователя
- Beko DIN46420 Руководство пользователя
- Beko DIN28320 Руководство пользователя
- Beko DIN26220 Руководство пользователя
How to use the hob General information about cooking Never fill the pan with oil more than one third of it Do not leave the hob unattended when heating oil Overheated oils bring risk of fire Never attempt to extinguish a possible fire with water When oil catches fire cover it with a fire blanket or damp cloth Turn off the hob if it is safe to do so and call the fire department Before frying foods always dry them well and gently place into the hot oil Ensure complete thawing of frozen foods before frying Do not cover the vessel you use when heating oil Place the pans and saucepans in a manner so that their handles are not over the hob to prevent heating of the handles Do not place unbalanced and easily tilting vessels on the hob Do not place empty vessels and saucepans on cooking zones that are switched on They might get damaged Operating a cooking zone without a vessel or saucepan on it will cause damage to the product Turn off the cooking zones after the cooking is complete As the surface of the product can be hot do not put plastic and aluminum vessels on it Such vessels should not be used to keep foods either Use flat bottomed saucepans or vessels only Put appropriate amount of food in saucepans and pans Thus you will not have to make any unnecessary cleaning by preventing the dishes from overflowing Do not put covers of saucepans or pans on cooking zones Place the saucepans in a manner so that they are centered on the cooking zone When you want to move the saucepan onto another cooking zone lift and place it onto the cooking zone you want instead of sliding it Gas cooking Size of the vessel and the flame must match each other Adjust the gas flames so that they will not extend the bottom of the vessel and center the vessel on saucepan carrier 1 Normal burner 14 20 cm 2 Wok burner 22 30 cm 3 Auxiliary burner 12 18 cm 4 Normal burner 14 20 cm is list of advised diameter of pots to be used on related burners Large flame symbol indicates the highest cooking power and small flame symbol indicates the lowest cooking power In turned off position top gas is not supplied to the burners Igniting the gas burners 1 Keep burner knob pressed 2 Turn it counter clockwise to large flame symbol Gas is ignited with the spark created 3 Adjust it to the desired cooking power Turning off the gas burners Turn the knob to off upper position Gas shut off safety system in models with thermic component As a counter measure against blow out due to fluid overflows at burners safety mechanism trips and shuts off the gas 1 Gas shut off safety Push the knob inwards and turn it counter clockwise to ignite After the gas ignites keep the knob pressed for 3 5 seconds more to engage the safety system If the gas does not ignite after you press and release the knob repeat the same procedure by keeping the knob pressed for 15 seconds 17 EN