LG MH6341N [98/102] Використанням м1крохвильово енергп
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Untitled 3
- Вгоз 3
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Роликовая подставка 4
- Стеклянный поднос 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- В нижеследующем примере мы покажем вам как готовить какое либо блюдо на уровне мощности 640 от максимального в течение 5 минут и 30 секунд 8
- Микроволновой энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- В вашей печи можно выбирать 5 уровней микроволновой мощности что обеспечивает максимальную гибкость в управлении приготовлением пищи в нижеследующей таблице приведены примеры продуктов и рекомендуемые уровни мощности для их приготовления с использованием этой микроволновой печи 9
- Высокий 100 9
- Мощности 9
- Низкий 20 9
- Разморозка средний низкий 40 9
- Средний 60 9
- Средний высокий 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- Приготовление 10
- Быстрый 11
- В следующем примере мы покажем вам как задать приготовление в течение 2 минут на высоком уровне микроволновой мощности 11
- Старт 11
- В режиме гриля 12
- В следующем примере мы покажем вам как использовать гриль для приготовления какого либо блюда в течение 12 минут и 30 секунд 12
- При го товление 12
- Будьте осторожны вынимая пищу так как посуда в которой она готовилась будет горячей 13
- В следующем примере мы покажем вам как запрограммировать вашу печь для приготовления в комбинированном режиме со 3 в течение 25 минут 13
- Комбинированный 13
- Режим приготовления 13
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 кг гречневая каша 14
- Повар 14
- Русский 14
- Инструкция категория кол во посуда 16
- Категория кол во посуда 17
- Авто 18
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 кг жареная говядина 18
- Повар 18
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 кг поварёнок 21
- Поварёнок 21
- В следующем примере я покажу вам как использовать функцию подогрева 22
- Готовое блюдо 22
- Дисплей накрыть и завернуть разница температур после разогрева 22
- Для разогрева пищи на высоком уровне мощности в течение 90 минут 22
- Поддержание пищи в разогретом состоянии после автоматического приготовления 22
- Подогрев в ручном режиме 22
- Ав тома ти чес кое 23
- За мо рож овощи 23
- Мясо 23
- Птица 23
- Размораживание продуктов 23
- Рыба 23
- Так как темпера тура и плотность продуктов могут быть различными мы рекомендуем вам проверить продукты перед началом приготовления особенное внимание обращайте на большие куски мяса и птицы так как некоторые продукты не должны быть полностью оттаяв шими перед приготовлением например рыба готовится так быстро что иногда лучше начи нать приготовление тогда когда она еще слегка заморожена в нижеследующем примере мы покажем вам как разморозить 1 кг замороженной птицы 23
- Аеб2 24
- Аее4 24
- Инструкции по автоматическому размораживанию 24
- Мер 24
- Быстрое 25
- Размораживание 25
- Эта функция подходит для очень быстрого размораживания 0 кг рубленого мяса кусочков курицы или рыбного филе чтобы середина тоже разморозилась понадобится дать продукту немного постоять в примере ниже мы покажем вам как разморозить 0 кг куриного филе 25
- Времени приготовления 26
- Увеличение и уменьшение 26
- Безопасности 27
- Важные инструкции по 27
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 27
- Важные инструкции по безопасности 28
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 28
- Микроволновой печи 29
- Посуда для 29
- Предостережение 29
- Использованием микроволновой энергии 30
- Характеристики продуктов и приготовление с 30
- Использованием микроволновой энергии 31
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 31
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 31
- Характеристики продуктов и приготовление с 31
- Чистка вашей печи 31
- Экранирование 31
- В будет ли микроволновая печь повреждена если ее включить 32
- В можно ли готовить в микроволновой печи воздушную кукурузу 32
- В почему моя печь не всегда готовит так быстро как это указано в 32
- В почему не горит освещение в камере печи 32
- В почему при нажатии кнопки на панели управления подается 32
- В почему рекомендуется дать пище постоять после того как 32
- В почему яйца иногда взрываются 32
- В пропускает ли микроволновую энергию смотровое окно в дверце 32
- Закончилось время ее приготовления в печи 32
- Звуковой сигнал 32
- Ответы на наиболее 32
- Печи 32
- Поваренной книге для микроволновой печи 32
- Предостережение 32
- Тогда когда она пуста 32
- Часто возникающие вопросы 32
- Untitled 33
- А предупреждение 33
- Информация о монтаже сетевой вилки 33
- Предупреждение 33
- Технические характеристики 33
- Гри 35
- Микротол 35
- Пеш 35
- А ескерту 36
- Ескертулер 36
- Микротолкынды энергияныц ыктимал аскын эсер нен абай болу учйн саетык шаралары 36
- Вгоз 37
- Мазм ны 37
- Микротолкынды пеш калай жумыс стейд 37
- Оте цаушсв цурылгы________________________ 37
- Пешт1 орамнан алу жэне орнату 38
- Енд1 с13д1ц пеш1ц13 жумысца дайын 39
- Сагатты орнату 40
- Теменде бер лген мысалда б з с зге 14 35 уацытты цапай орнату керек екены керсетем з знзд1ц пештен барлыц орамдау материалдарын алып тастаганынызга кез жетюзнз 40
- Балалардан 41
- Бубаттау 41
- Куаттылык 42
- Микро 42
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 42
- Децгей1 43
- Микротолкынды дуа ттылык 43
- Ек1с аты да дайындау 44
- Жылдам 45
- Старт 45
- Гриль режимшде 46
- Гт а м гл н гт ал 46
- Дайындау режим1 47
- Курамдас 47
- Орыс аспазы 48
- Русский повар орыс аспазшысы 49
- Авто аспазы 52
- Аспазбала 55
- Жылы куйде колмен сацтау 56
- Жылы куйде сацтау 56
- Орыс татамынан кей н жылы куйде сактау мысал 56
- Автоматты ж1б1ту 57
- Н1мдерд1 57
- Автома тты ж1б1ту ж0н1нде нускдулыктар 58
- Жылдам ж б ту 59
- Жылдам ж1б1ту жон1нде нусцаулыцтар 59
- Дайындау уакытын улгайту жэне азайту 60
- Дау1пс13д1к жвшнде мацызды 61
- Нусдаулыдтар 61
- Цаушсгзд1к жоншде мацызды нусцаульщтар 62
- Микротолкынды 63
- Пешке арналган ыдыс 63
- Н1мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 64
- Оздщ neminhdi тазалау 65
- Ошмдердщ сипаттамаларыжэне микротолдынды 65
- Пештщ iuiki беттерш таза устацыз 65
- Пештщ сырткы беттерш таза устаныз 65
- Энергияны пайдаланып дайындау 65
- Ескерту 66
- Нег рлым жш туындаитын сурацтарга жауаптар 66
- С неге менщ пеним микротолкынды пешке арналган аспаздык кггапта корсетыген эркез жылдам дайындамайды 66
- А ескерту 67
- Ескерту 67
- Желшк ашаны жинацтау туралы аппарат 67
- Техникалык сипаттамалары 67
- М1крохвильова п1ч 3 грилем 69
- Нструкц1я для користувача 69
- Застереження 70
- Заходи безпеки для запоб гання можливого надм рного впливу м крохвильовот енерги 70
- Попередження 70
- Вгоз 71
- Дуже безпечний пристрш 71
- Зм ст 71
- Як працюе м крохвильова тч 71
- Розпакування й 72
- Установка печ 72
- Годинника 74
- За сво м вибором ви можете встановити годинник так щоб в н працював в 12 годинн й або 24 годинн й систем у нижченаведеному приклад ми покажемо вам як установити час 14 35 при робот годинника в 24 годинн й систем переконайтесь що ви видалили з печ вс пакувальн матер али 74
- Установка 74
- Блокування 75
- Вщ д тей 75
- Готування з використанням 76
- М крохвильово1 енерги 76
- У нижченаведеному приклад ми покажемо вам як готувати будь яку страву на р вн потужносп 640 вщ максимального в плин 5 хвилин й 30 секунд 76
- Потужност 77
- Р вн1 м1крохвильово1 77
- Готування 78
- У два етапи 78
- Старт 79
- У наступному приклад ми покажемо вам як задати готування протягом 2 хвилин на високому р вн мжрохвильово потужност 79
- Швидкий 79
- Готування 80
- У наступному приклад ми покажемо як використовувати гриль для готування будь яког страви протягом 12хвилин i30 секунд 80
- У режим гриля 80
- Готування 81
- У наступному приклад ми покажемо вам як запрограмувати вашу п ч для готування в комб нованомурежим со 3 протягом 25 хвилин 81
- У режим конвекцп 81
- Кухар 82
- Росшський 82
- У наступному приклад ми покажемо вам як приготувати 0 3к 82
- Р0с1йський кухар 83
- Авто 86
- Кухар 86
- Кухарчук 89
- У наступному приклад ми покажемо вам як приготувати 0 кг продукта у режим кухарчук 89
- Готова отрава 90
- Дисплей накрити загорнути 90
- Наступному приклад я покажу вам як використовувати функц ю п д гр ву для роз гр ву ж на високому р вн потужност протягом 90 хвилин 90
- Но н х 90
- П д гр в в ручному режим 90
- Пщтримання тж у роз гр тому стан п сля автоматичного приготування 90
- Автоматична 91
- Продукт в 91
- Розморожування 91
- Нструкцп3 автоматичного розморожування 92
- Iиструкцн 31 швидкого розмороження 93
- Розморожування 93
- Шеидке 93
- Зб льшення й зменшення 94
- Часу приготування 94
- Будь ласка завжди перев ряйте що ви правильно встановили час готування ък1 тому що занадто тривале готування може призвести до займання 1ж 1 й наступному ушкодженню печ1 95
- Важлив нструкцп з безпеки 95
- Прочитайте уважно й збережкь п для довщок у майбутньому 95
- Важлив нструкцп з безпеки 96
- Прочитайте уважно й збережпъ п для довщок у майбутньому 96
- Застереження 97
- М1крохвильово печ 97
- Патр 97
- Посуд для 97
- Використанням м1крохвильово енергп 98
- Висота тж 98
- Вм ст к сток жиру в продуктах 98
- Готування з 98
- К льк сть продукт в 98
- Накривання 98
- Накривання жиронепроникним папером 98
- П друм янювання 98
- Розм щення й забезпечення пром жк в 98
- Спостер1гайте за процесом готування 98
- Ум ст вологи в продуктах 98
- Фактори що впливають на час готування тж 98
- Форма продукт в 98
- Характеристики продукто 98
- Щ льн сть продукт в 98
- Екранування 99
- З використанням м крохвильовот енергп 99
- П дтримуйте внутр1шн поверхн печ в чистоп 99
- П1дняття 99
- П1дтримуйте зовн шн поверхн печ в чистот 99
- Перев рка готовност 99
- Перевертання 99
- Перем шування 99
- Протикання 99
- Розм щення б льш товстих порц й зовн 99
- Характеристики продуктов готування 99
- Час вщстоювання 99
- Чищення вашот печ 99
- Вона порожня 100
- Вщповщ на найчаст1ш 100
- Готування в печ 100
- Застереження 100
- Книз для мжрохвильово печ 100
- П чи буде м крохвильова п ч ушкоджена якщоп включити тод коли 100
- П чи можна готувати в м крохвильов й печ пов тряну кукурудзу 100
- П чи пропускав м крохвильову енерг ю оглядове в кно у дверцятах 100
- П чому моя тч не завжди готус так швидко як це зазначено в поварен й 100
- П чому при натисканн кнопки на панел керування подасться звуковий 100
- П чому рекомендусться дати тж постояти п сля того як зак нчився час п 100
- П чому яйця нод вибухають 100
- Печ 100
- Питания 100
- Питания чому не торить осв тлення в камер пен 100
- Сигнал 100
- Нформац я щодо монтажу мережного штепселю 101
- Попер еджен ня 101
- Попередження 101
- Техннн характеристики 101
Похожие устройства
- Trust GXT10 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPAM-07Н Инструкция по эксплуатации
- Nexx NF-910 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6329H Инструкция по эксплуатации
- Trust BT-2400p Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPAM-09Н Инструкция по эксплуатации
- Yamaha PSR-2000 Инструкция по эксплуатации
- Sony PlayStation VITA 3G+WiFi Инструкция по эксплуатации
- LG MH6049FS Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPPC-07Н Инструкция по эксплуатации
- BBK LT2617S Инструкция по эксплуатации
- Sony PlayStation 3 Super Slim 500Gb + FIFA 13 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6041N Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPPC-09Н Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-114 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6029FS Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPPC-12НD Инструкция по эксплуатации
- Miele KWT 4154 UG Инструкция по эксплуатации
- LG MH-6688W Инструкция по эксплуатации
- Tucano MPDEL-137 Инструкция по эксплуатации
Характеристики продуктов 7 готування з використанням м1крохвильово енергп Спостер1гайте за процесом готування Рецепта в поварен й книз були ретельно розроблен але ваш усп х у приготуванн страв з Тх використанням заложить в д того насмльки уважно ви спостер гаете за процесом готування Завжди спостер гайте за Тжею при п готуванн У вашу п ч вмонтований свиильник що автоматично загоряеться при готуванн Тж так що ви можете заглядати усередину й перев ряти як проходить готування В рецептах наведен вказ вки про те коли потр бно пщняти перем шати Ужу й т п Якщо вам здаеться що Тжа готуеться нер вном рно потр бно вжити заходи як на вашу думку виправлять положения Фактори що впливають на час готування Тж Ум ст вологи в продуктах Тому що тепло що генеруеться м крохвилями мае тенденц ю випаровувати вологу то вщносно сух продукта так як м ясо для смаження й деяк види овоч в необхщно або оббризкувати водою перед готуванням або готувати накритами дпя того щоб утримувати пару Вм ст к сток жиру в продуктах К стки проводить тепло а жир готуеться швидше м яса Внаслщок цього при готуванн кютлявих або жирних шматюв м яса треба подбати про те щоб м ясо готувалося р вном рно й не пересмажилося К льк сть продукт в Час готування заложить в д багатьох фактор в Температура нгред ент в що К льк сть м крохвиль у ваш й м крохвильов й печ залишаеться незм нним поза використовуються в рецепт дуже сильно впливае на час готування залежност в д к лькосл продукт в що готуються Отже чим б льше продукте ви Наприклад пир г з масла молока яець т льки що вийнятих з холодильника пом стили в м крохвильову тч там довше вони будуть готуватись Коли ви готуете буде вип катися суттево довше н ж пир г з тих же нгред ент в але юмнатноТ будь яку страву вага яко наполовину менша ваги зазначеноТ в рецепт не температури У вс х рецептах блюд наведених у даному Пос бнику забудьте зменшити зазначений у рецепт час готування принайми на одну третину зазначен д апазони часу готування Якщо ви готуете отраву протягом Форма продукт в м н мального часу зазначеного в рецепт вона може бути не готова до к нця М крохвил проникають у продукта т льки на глибину близько 2 см внутр шня частина 1нод для готування страви за вашим смаком доводиться нав ть товстоТ страви готуеться за рахунок того що тепло що генеруеться зови перевищувати максимально зазначений час Основний принцип прийнятий в ц й переноситься усередину Т льки зовн шн шари будь яко страви готуються за рахунок поварен й книз полягае в консервативному пщход при визначенн часу готування мжрохвильовоТ енергп нша частина страви готуеться за рахунок теплопровщност Адже якщо Тжа пригор ла то це вже не можна виправити Виходячи з цього найпршою можливою формою страви при приготуванн в У деяких рецептах особливо в рецептах готування хл ба пиропе заварного крему м крохвильов й печ е товстий квадрат Кути вже давно будуть готов а центр ще рекомендуеться виймати блюдо з леч злегка наготовим Це не помилка нав ть не нагр еться У м крохвильов й печ найб льше усп шно готуються кругл тонк Якщо дати страв постояти особливо накритою вона продовжуе готуватись нав ть страви й страви що мають форму к льця п сля виймання з печ тому що тепло поглинене зовн шн ми шарами страви поступово Накривання проникав усередину Якщо залишити страву у печ до приготування у повному Кришка утримуе тепло й пару за рахунок чого Тжа готуеться швидше Для накривання обсяз зовн шн шари будуть пересушен або нав ть пригорять Ви поступово використовуйте кришку або пл вку що облягае пщнявши один з ГТ кут в щоб пл вку станете усе б льш майстерними у визначенн часу готування р зних блюд не роз рвало тиском пари Щ льн сть продукт в Легк порист страви так як торт або хл б готуються швидше н ж важк щ льн страви так як ростб ф або тушковане м ясо При готуванн пористих блюд ви повинн подбати про те щоб Тх зовн шн крат не стали занадто сухими й тендгтними Висота Тж Верхня частина високих продукт в зокрема ростб фа буде готуватися швидше н ж нижня Внаслщок цього блюдо що мае велику висоту рекомендуеться перевертати п д час готування нод к лька раз в П друм янювання М ясо й птах як готуються 15 хвилин або довше злегка пщрум яняться за рахунок Тхнього власного жиру На страви як готуються б льш короткий час можна нанести соус для пщрум янювання такий як вустерширський соус соевий соус або соус для барбекю що дозволяе домогтися апетитних кольор в Осюльки до страв додаються вщносно невелика к льк сть соусу для п друм янювання первинний аромат страв залишаеться незм нним Накривання жиронепроникним папером Жиронепроникний пап р ефективно запоб гае розбризкуванню й допомагае Тж утримати настану тепла Але тому що вона накривае Тжу менш щ льно н ж кришка або пл вка що облягае це дозволяе Тж злегка пщсохнути Розм щення й забезпечення пром жк в Штучн продукт так як печена картопля кекси у формочках закуски будуть нагр ватися б льш р вном рно якщо Тх розм сгити в м крохвильов й печ на однакових вщстанях один вщ одного переважно в коло Н коли не клад ть продукта стопкою один на одного 94