Magio MG-352 Инструкция по эксплуатации онлайн [5/28] 462828
Содержание
Похожие устройства
- Magio MG-685 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-686 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-687 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-824 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-825 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-823 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 010 M Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 010 M Технические данные
- Galletti MPI DC 014 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 014 Технические данные
- Galletti MPI DC 018 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 018 Технические данные
- Galletti MPI DC 023 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 023 Технические данные
- Galletti MPI DC 029 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 029 Технические данные
- Galletti MPIDC H 008 М Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPIDC H 008 М Технические данные
- Galletti MPI DC H 010 м Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC H 010 м Технические данные
УКРАШСЬКА 1 Кришка 2 Вимикач 3 Регулятор температури 4 Секци для сушки ПЕРЕД ПЕРШИМ ВИКОРИСТАННЯМ 1 Розпакуйте вир б 2 Перед першим ув мкненням ретельно протрпв вс смносп та деталI теплою вологою тканиною та витрпвТх досуха 3 Переконайтеся що робоча напруга припаду вщповщас на пруз мереж ЕКСПЛУАТАЦ1Я 1 Установив сушку на стыку горизонтальну поверхню 2 Розкл ад ть заздалепд в пщ готовлен продукта 3 Секци повинн бути встановлен таким чином щоб надати можливктв повпрю в л вно циркулювати м ж ними Не клад тв забагато продукты у кожну секц ю 4 Накрийте прилад кришкою Кришка повинна знаходитисв на прил ад протягом всвого часу його роботи 5 Пщключпъ прилад до мереж Перевед тв кнопку ув мкнення в положения ОМ Засв титвся свиловий ндикатор 6 Задайте необхщну температуру за допомогою регулятора 7 П сля завершения сушки встановив регулятор температури в м н малвне положен ия вимкнив прилад за допомогою кнопки вимкнення в д еднайте шнур живлення вщ електромереж 8 Почекайте поки продукти охолонутв п сля чого упакуйте Тх ТЕМПЕРАТУРНI РЕЖИМИ 35 40 С трави 40 50 С хл б 50 55 С овоч 55 60 С фрукти 50 55 С гриби 65 70 С м ясо риба Увага Тривал ств сушки залежитв в д бажаного резулвтату ПОПЕРЕДНЯ ОБРОБКА ФРУКТ1В Попередня обробка фрукт в дозволяе зберегти натуралвний кол р смак аромат фрукт в Осв кшвка корисних порад як правилвно пщготувати фрукти до суш ння В звмпв 1 4 склянки соку бажано натуралвного Пам ятайте с к що використовуетвся повинен в дпов дати фрукту що готуетвся Наприклад для яблук використовуйте яблучний с к С к зм шайте з 2 склянками води Пот м занурвте попереднво оброблен