Magio MG-352 Инструкция по эксплуатации онлайн [6/28] 462828
Содержание
Похожие устройства
- Magio MG-685 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-686 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-687 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-824 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-825 Инструкция по эксплуатации
- Magio MG-823 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 010 M Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 010 M Технические данные
- Galletti MPI DC 014 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 014 Технические данные
- Galletti MPI DC 018 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 018 Технические данные
- Galletti MPI DC 023 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 023 Технические данные
- Galletti MPI DC 029 Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC 029 Технические данные
- Galletti MPIDC H 008 М Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPIDC H 008 М Технические данные
- Galletti MPI DC H 010 м Инструкция по эксплуатации
- Galletti MPI DC H 010 м Технические данные
УКРАШСЬКА фрукта в приготовану рщину на 2 хвилини СУШКА ФРУКТ1В Вимити фрукта Усунути вс метки гнил частини та н Роздшити фрукта на шматки так щоб вони вшьно помктилися м ж зимними секц ями Щоб фрукта не стали коричневими можна Тх покропити або занурити в натуральний ак лимона або ананаса Щоб фрукта присмно пахли Тх можна посипати корицею або кокосовою стружкою Деяк фрукти покрит натуральним захисним шаром який продовжус час Тх сушки Щоб йога прибрати Тх потр бно спочатку занурити в киплячу воду на 1 2 хвилини а пот м в холодну воду осушити ТАБЛИЦЯ СУШКИ ФРУКТ1В Фрукти Яблуко Абрикос Ананас св жий Ананас з банки Слива Банан Полуниця Вишня Пщготовка Очисть витягнпъ наання нар жте шматочками На 2 хв помкть в маринад Висушпъ поклад ть на секц ю Розр жте навил або начетверо висушпъ Щоб зберегти кол р Тх потр бно на деякий час покласти в маринад Очисть нар жте шматочками або кубиками Процщити висушити а пот м викласти на секц ю Вимити залишити Щлими або нар зати навил витягнути к сточки Очистити нар зати шматочками по 3 мм Вимити порвати на шматочки 9 мм Перед сушнням з вишень потр бно видалити ккточки Журавлина Добре вимити залишити Щлою Виноград родзинки Вимити видалити плодоижки залишити цшим Видалити юсточки шк рку пор зати навил або начетверо Нектарин Стушнь суш ння Приблизний час години суш ння Гнучк 4 15 Гнучк 8 36 Тверд 6 36 Гнучк 6 36 Волог сть не помина Тверд Гнучк Тверд Волог сть не помина Гнучк тверд Гнучк 5 25 6 36 5 25 6 36 4 20 6 36 6 24