Korting OKB481CRC [25/36] Oven cooking chart
![Korting OKB481CRN [25/36] Oven cooking chart](/views2/1076487/page25/bg19.png)
Содержание
- Общие указания 2
- Содержание 2
- Подключение к сети переменного тока 4
- Технические характеристики 4
- Установка 4
- Установка прибора 4
- Подключение к стандартной розетке 5
- Подключение соединительного кабеля 5
- К источнику переменного тока 6
- Общая информация и меры предосторожности в пользовании 6
- Прямое подключение 6
- Управление духовым шкафом 6
- Режимы приготовления пищи 7
- Таблица для выпекания 8
- Описание принадлежностей 9
- Охлаждающий вентилятор 9
- Вертел опция 10
- Инструкции по пользованию элементами управления духовым шкафом в зависимости от модели 10
- Использование вертела 10
- Автоматическое включе ние и выключение 11
- Автоматическое отключение 11
- Времени 11
- Длительность приготовления 11
- Интервальный таймер а 11
- Отмена заданных программ 0 11
- Установка текущего 11
- Таймера 12
- Установка интервального 12
- Установка программ приготовления пищи 12
- Установка текущего времени 12
- Аналоговые часы со вре менем завершения приго товления 14
- Блокировка кнопок 14
- Механический таймер 14
- Панель управления временем завершения 14
- Работы 14
- Снятие дверцы духового шкафа 15
- Чистка и уход 15
- Подсветка духового шкафа 17
- Установка дверцы открыва ющейся вбок 17
- General warnings 20
- Technical features 21
- Connecting of feeding cable 22
- Connection to normal socket 22
- Electrical connection 22
- Fitting the appliance 22
- Installation 22
- Installing the appliance 22
- Direct connection to electric supply 23
- Cooking functions 24
- General information and use precautions 24
- How to cook 24
- Oven cooking chart 25
- Cooling motor 26
- Descriptions of accessories 26
- Turnspit optional 26
- Use of the turnspit 26
- A minute minder x increase time 27
- Clock 0 cooking time 27
- Cooking end time 0 27
- Cooking time 27
- Instructions for use of control devices depending on model 27
- M reduce time 27
- Minute minder a 27
- Mode selector g end of cooking 27
- Setting the time of day 27
- Setting the cooking programme 29
- Setting the key lock 29
- Analog clock with cooking end time 30
- Minutes counters 30
- Programmer with cooking end time 30
- Cleaning and maintenance 31
- Fig 11 31
- Removal of oven door 31
- Fig 11a 32
- Oven light depending on model 33
- Side opening door 33
Похожие устройства
- Stihl SE 122 E Инструкция по эксплуатации
- Yota LiTE LU156 4G Инструкция по эксплуатации
- Darina 1D1 GM241 014 X Инструкция по эксплуатации
- Stihl KG 550 Инструкция по эксплуатации
- Gefest 1500 К32 Инструкция по эксплуатации
- Stihl KG 770 Инструкция по эксплуатации
- Gefest 1500 К19 Инструкция по эксплуатации
- Stihl KGA 770 Инструкция по эксплуатации
- Logitech C300 Инструкция по эксплуатации
- Gefest 1500 К33 Инструкция по эксплуатации
- Stihl SR 420 Инструкция по эксплуатации
- Logitech QC Sphere AF Инструкция по эксплуатации
- Gefest 6100-01 Инструкция по эксплуатации
- Stihl SR 430 Инструкция по эксплуатации
- Logitech K800 Инструкция по эксплуатации
- Gefest 6100-01 К Инструкция по эксплуатации
- Stihl SR 450 Инструкция по эксплуатации
- Gefest 6100-02 СН2 Инструкция по эксплуатации
- Stihl SR 200-D Инструкция по эксплуатации
- Gefest 6100-02 СК Инструкция по эксплуатации
60 260 60 260 60 260 60 200 60 260 Natural convection Both the lower and upper heating elements operate together This is the traditional cooking very good for roasting joints ideal for biscuits baked apples and crisping food You obtain very good results when cooking on a shelf adjusting the temperature 260 C Fan oven Both the fan and the circular heating element operate together The hot air adjustable between 60 and 260 C is evenly distributed inside the oven This is ideal for cooking several types of food meat fish at the same time without affecting taste and smell It is indicated for delicate pastries Fan assisted natural convection Both the top and bottom elements are on as is the fan This is the conventional cooking method excellent for a variety of foods It produces good results for cooking on one level ideal for biscuits cakes and canapes with the temperature adjustable from 60 to 260 C Fan assisted total grill The air which is heated by the grill heating element is circulated by the fan and so helps to distribute the heat between 60 and 200 C The fan assisted grill replaces perfectly the turnspit You can obtain very good results also with large guantities of poultrv sausage red meat Lower heating element This function is particularly indicated for cooking from the bottom warming up food or sterilizing glass jars It is also indicated for food requiring long and slow cookings i e casserole This function can be used between 60 and 260 C Oven cooking chart Function Level C Minutes Fan oven Fan oven GriN 4 4 5 190 190 230 130 130 6 6 Roast chicken Grill per qir 2 230 85 90 Scones Fan oven 3 5 190 20 22 Bread Fan oven 4 I80 25 30 Pastres Biscuits Spongecake Small cake Fan oven Fan oven Fan oven 3 5 4 4 200 150 160 15 50 25 Cakes Apple pie Fan oven 1 4 190 45 Meats Roast veal Roast pork FNet Poultry 25 UK