Korting OKB440CFX [35/44] Cooking table
![Korting OKB440CFX [35/44] Cooking table](/views2/1078422/page35/bg23.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
33
Содержание
- Руководство по эксплуатации 1
- Декларация соответствия 3
- Общие указания по технике безопасности 3
- Технические характеристики 4
- Установка 4
- Подключение к сети электропитания 6
- Первое включение духовки 7
- Функции приготовления 8
- Тип панели управления 10
- Описание типов программирования 11
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 13
- Рекомендации по приготовлению 13
- Аксессуары 14
- Дополнительные 14
- Описание аксессуаров 14
- Чистка и уход 16
- Замена лампы 17
- Снятие дверцы духового шкафа 17
- B b a a 18
- Замена уплотнителя 19
- Сервисная служба и запасные части 19
- Утилизация 20
- Instructions manual 23
- Declaration of compliance 25
- General warnings 25
- Installation 26
- Technical characretistics 26
- Electrical connection 28
- Cooking functions 30
- Types of control panel 32
- Description of types of cooking programmers 33
- Cooking table 35
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 35
- Description of accessories 36
- Optionals 36
- Telescopic rails 36
- Self cleaning panels 37
- Cleaning and maintenance 38
- Oven door disassembly 39
- Replacing of the oven bulb 39
- B b a a 40
- Raplacement of the oven gasket 41
- Technical service and spare parts 41
- Disposal 42
Похожие устройства
- Scarlett SL-1529 Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB460CJN Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4507 Инструкция по эксплуатации
- Severin KH 2043 Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB460CJW Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4511 Инструкция по эксплуатации
- Severin TO 2036 Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB571CJN Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4512 Инструкция по эксплуатации
- Samsung GE83MR Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB9102CSGNPRO Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4513 Инструкция по эксплуатации
- Gorenje GN51101AX Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB9102CSGWPRO Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4514 Инструкция по эксплуатации
- Loewe 69474B00 Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SKS 4515 Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB9102CSXPRO Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SCO 5002 Инструкция по эксплуатации
- Loewe Equipment Board Floor Stand CID Chrome Silver Инструкция по эксплуатации