Hotpoint-Ariston OT 857 CORFH [10/28] Cooking advice table
![Hotpoint-Ariston OT 857 CORFH [10/28] Cooking advice table](/views2/1867870/page10/bga.png)
10
GB
Cooking advice table
Cooking
modes
Foods Weight
(in kg)
Rack Positio
n
Pre-heating
time
(minute s)
Recommended
temperature
Cooking
time
(m inutes)
Leavening
Leave ning proc ess of dou g h m ad e with
yeas t or baki ng powd er (b rioc hes, br ead,
su
g
ar
p
ie, croissants, etc.
)
Traditional
Oven
Duck
Roast vea l or be ef
Pork roast
Biscuits (short pastry)
Tarts
1
1
1
-
1
3
3
3
3
3
15
15
15
15
15
200
200
200
180
180
65-75
70-75
70-80
15-20
30-35
Baking
Mode
Tarts
Fruit cakes
Plu m c ake
Sponge cake
Stu ffed p ancakes ( on 2 racks)
Small cakes (on 2 racks)
Chees e puffs (on 2 rac ks )
Cream puffs (on 3 racks)
Biscuits (on 3 racks)
Mer in
g
ues
(
on 3 r acks
)
0.5
1
0.7
0.5
1.2
0.6
0.4
0.7
0.7
0.5
3
2 o r 3
3
3
2 and 4
2 and 4
2 and 4
1 and 3 a nd 5
1 and 3 a nd 5
1 and 3 a nd 5
15
15
15
15
15
15
15
15
15
15
180
180
180
160
200
190
210
180
180
90
20-30
40-45
40-50
25-30
30-35
20-25
15-20
20-25
20-25
18 0
Fast
cooki ng
Frozen food
Piz za
Courgette and prawn pie
Country style spinach pi e
Turn overs
Lasag ne
Golden Rolls
Chicken morsels
0.3
0.4
0.5
0.3
0.5
0.4
0.4
2
2
2
2
2
2
2
-
-
-
-
-
-
-
250
200
220
200
200
180
220
12
20
30-35
25
35
25-30
15-20
Pre -cook ed fo o d
Golden chicke n win
g
s
0.4
2
-
200
20-25
Fresh Food
Biscuits (short pastry)
Plu m c ake
Chees e puffs
0.3
0.6
0.2
2
2
2
-
-
-
200
180
210
15-18
45
10-12
Multi-
cooki ng
Piz za ( on 2 rac ks)
Lasag ne
Lamb
Roast chicken + potatoes
Mac kerel
Plu m c ake
Cream puffs (on 2 racks)
Biscuits (on 2 racks)
Sponge cake (on 1 rack)
Sponge cake (on 2 racks)
Savoury pies
1
1
1
1+1
1
1
0.5
0.5
0.5
1
1.5
2 and 4
3
2
2 and 4
2
2
2 and 4
2 and 4
2
2 and 4
3
15
10
10
15
10
10
10
10
10
10
15
230
180
180
200
180
170
190
180
170
170
200
15-20
30-35
40-45
60-70
30-35
40-50
20-25
10-15
15-20
20-25
25-30
Pizza Mode
Piz za
Roast vea l or be ef
Chicken
0.5
1
1
3
2
2 o r 3
15
10
10
220
220
180
15-20
25-30
60-70
Barbecue
Soles and cutt lefish
Squid and praw n kebabs
Cuttlefish
Cod filet
Grill ed vegetabl es
Veal s teak
Saus ages
Hamburgers
Mac kerels
Toasted sandwiches
(
or toast
)
0.7
0.6
0.6
0.8
0.4
0.8
0.6
0.6
1
4 and 6
4
4
4
4
3 o r 4
4
4
4
4
4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
Max
10-12
8-10
10-15
10-15
15-20
15-20
15-20
10-12
15-20
3-5
With rotiss er ie ( wh ere prese nt)
Veal on the spit
Chicken on the spit
Lamb on th e s
p
it
1.0
1.5
1.0
-
-
-
-
-
-
Max
Max
Max
80-90
70-80
70-80
Gratin
Grilled chicken
Cuttlefish
1.5
1.5
2
2
10
10
200
200
55-60
30-35
With rotiss er ie ( wh ere prese nt)
Veal on the spit
Lamb on th e s pit
Chicken on the spit +
p
otatoes
(
roasted
)
1.5
1.5
1.5
-
-
-
-
2
10
10
10
10
200
200
200
200
70-80
70-80
70-75
70-75
Содержание
- Analogue programmer 7 1
- Contents 1
- Cooking modes 8 10 1
- Description of the appliance 4 1
- Installation 2 3 1
- Maintenance and care 12 1
- Mos 837 j x ru ha mos 838 j x ru ha mot 857 ru ha mot 857 c ru ha 1
- Operating instructions 1
- Precautions and tips 11 1
- Start up and use 5 1
- The electronic cooking programmer 6 1
- Installation 2
- Positioning 2
- Electrical connections 3
- Control panel 4
- Description of the appliance 4
- Overall view 4
- Start up and use 5
- Starting the oven 5
- Programming cooking 6
- Setting the clock 6
- Setting the timer 6
- The electronic cooking programmer 6
- Analogue programmer 7
- Programming cooking 7
- Setting the time 7
- Starting the oven 7
- Cooking modes 8
- Practical cooking advice 9
- Baking mode 10
- Barbecue 10
- Cooking advice table 10
- Cooking modes foods weight in kg rack position pre heating time minutes 10
- Fast cooking 10
- Gratin 10
- Leavening 10
- Multi cooking 10
- Pizza mode 10
- Recommended temperature cooking time minutes 10
- Traditional oven 10
- Assistance 11
- Disposal 11
- General safety 11
- Precautions and tips 11
- Respecting and conserving the environment 11
- Cleaning the appliance 12
- Cleaning the oven door 12
- Maintenance and care 12
- Replacing the light bulb 12
- Sliding rack kit assembly 12
- Switching the appliance off 12
- Mos 837 j x ru ha mos 838 j x ru ha mot 857 ru ha mot 857 c ru ha 13
- Электрическое подключение 15
Похожие устройства
- Samsung PS-43 D490A1W Руководство по эксплуатации
- Samsung PS-64 D8000FS Руководство по эксплуатации
- Hansa ZIM 446 EH Руководство по эксплуатации
- Hansa ZIM 636 EH Руководство по эксплуатации
- Hansa AMM 20BIH Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-1307 Руководство по эксплуатации
- Krona MERY 600 Black 3P-S Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-1304 Руководство по эксплуатации
- Beko CWB 6660 X Руководство по эксплуатации
- Samsung PS-50 C490 B3W Руководство по эксплуатации
- Samsung PS50 C6900 YW Руководство по эксплуатации
- Philips HP 8605 Руководство по эксплуатации
- Scarlett SC-063 Black Инструкция по эксплуатации
- Babyliss E823E Руководство по эксплуатации
- Panasonic ER-GB40-A520 Руководство по эксплуатации
- HP PAVILION G6-2208SR Руководство по эксплуатации
- Sony HDR-AX2000E Руководство по эксплуатации
- Sony HDR-FX7E Руководство по эксплуатации
- Sony HDR-FX1000E Руководство по эксплуатации
- Toshiba SATELLITE C70-A-K2W Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения
Ответы 0
Нужна схема переключателя режимов духового встраивоемого шкафа Хотпоинт Аристон. При ремонте перепутали провода. Пришлите картинку переключателя режимов с проводами.
6 лет назад
Ответы 1
Правда ли, что для включения духовки нужно обязательно всегда выставлять таймер? Так нам сказал продавец -консультант. И что если сломается таймер,то духовка вообще не включится больше.
9 лет назад