Kadzama 20 кг с колесным миксером [10/45] Unit of measurement indicator c f
![Kadzama 20 кг с колесным миксером [10/45] Unit of measurement indicator c f](/views2/1898072/page10/bga.png)
5 — Unit of measurement indicator (C° ❘ F°);
6 — Control output indicator (OUT). The indicator lights up
when the heating elements are activated;
7 — The (MODE) key is used to enter / exit adjustable
parameters mode and save the set values;
8 — Settings keys ( ) are used to change setting
values.
———
1 — Кнопка включить / выключить электропитание;
2 — Дисплей для отображения показаний температуры: на дисплее
отображается текущее значение температуры, а также заданное
значение температуры, если нажать любую кнопку;
3 — Индикатор отклонения температуры (▲ ❘ ▃ ❘ ▼). Индикатор (▼)
сигнализирует о том, что текущая температура меньше заданной.
Индикатор (▲) сигнализирует, что текущая температура превышает
заданную температуру. Индикатор (▃) сигнализирует, что текущая
температура соответствует заданной температуре;
4 — Индикатор заданной температуры (SV). Для проверки или
изменения текущего значения заданной температуры (SV) однократно
нажмите любую клавишу на лицевой панели, при этом индикатор
заданного значения (SV) включен и мигает установочное значение;
5 — Индикатор, отображающий единицу измерения (C°, F°);
6 — Индикатор управляющего выхода (OUT). Индикатор загорается при
активации нагревательных элементов;
10
Содержание
- Wheeled chocolate molding machine 1
- A pleasant work experience 2
- Acquainted with this manual and understood the rules of 2
- Before use carefully read the instructions below 2
- Characteristics operating principle and rules of technical 2
- Improper use of the equipment can be a source of danger by 2
- Kadzama ltd appreciates your purchase and wishes you 2
- Operation of chocolate tempering bowl 20 kg with wheeled 2
- Operation of the device 2
- Starting work with the device you confirm that you are fully 2
- This manual is designed for study the main technical 2
- Chocolate tempering bowl 20 kg 3
- Chocolate tempering bowl 20 kg is designed for heating and 3
- Purpose of the device 3
- Specifications 3
- Tempering chocolate 3
- Назначение изделия 3
- Технические характеристики 3
- Chocolate tempering bowl 20 kg 1 pc 4
- Configuration 4
- Lid 1 pc 4
- Manual 1 pc 4
- Warranty card 1 pc 4
- Wheeled mixer for chocolate add option 1 pc 4
- Комплектность 4
- Safety measures 5
- Указания мер безопасности 5
- Before start 7
- If the chocolate tempering bowl 20 kg was at sub zero temperatures for a long time allow it to warm up to room temperature before turning it on 7
- Remove the packaging 7
- Set the chocolate tempering bowl 20 kg on a flat hard surface providing easy access to controls 7
- Подготовка к работе 7
- Empty the container and load at least 5 kg of chocolate into it 8
- Make sure that the power supply is correct and that the power source is properly grounded plug the equipment into a 220v 8
- Control panel description 9
- Описание панели управления 9
- Control output indicator out the indicator lights up 10
- Parameters mode and save the set values 10
- Settings keys are used to change setting 10
- The mode key is used to enter exit adjustable 10
- Unit of measurement indicator c f 10
- Values 10
- When the heating elements are activated 10
- Exploitation 12
- Эксплуатация 12
- Troubleshooting 19
- Выявление и устранение неисправностей 19
- A list of parameters and values for correct operation 21
- After entering all the parameters press the mode button again for 2 3 seconds to exit the setting mode the 23
- Next you need to calibrate the device 23
- Operating mode cyclic phase 23
- Out ssr 23
- Ssr n cycl 23
- Temperature will be displayed on the controller 23
- A while it will change to the current temperature value and the calibration process will start 26
- After automatic calibration is complete the indicator will return to normal state and the temperature value will no longer change 26
- Block activation this should be performed after calibration only 29
- If all of the above conditions are met and the equipment cannot be restored to work please inform the kadzama manager about all the steps you have done for further consultation 29
- Loc loc2 29
- Блокировки 29
- Выключение 29
- Функции 29
- Maintenance and care 31
- Обслуживание и уход 31
- Are specified in the warranty card 33
- The warranty period as well as the terms of warranty service 33
- Warranty 33
- Гарантия изготовителя 33
- Into a complete device for tempering and pouring chocolate 34
- Into molds 34
- Power intake kw 34
- Power supply v hz 34
- Purpose of the device 34
- Specifications 34
- Tempering bowl 20 kg this mixer transforms a tempering bowl 34
- Wheeled mixer for chocolate 34
- Wheeled mixer is an additional option for the chocolate 34
- Назначение изделия 34
- Технические характеристики 34
- Configuration 35
- Manual 1 pc 35
- Warranty card 1 pc 35
- Wheeled mixer for chocolate 1 pc 35
- Комплектность 35
- Safety measures 36
- Указания мер безопасности 36
- Before start 38
- Remove the packaging 38
- Set a wheeled mixer into the bowl with an s bracket as shown on a picture below 38
- Set a wheeled mixer on a working surface 38
- Подготовка к работе 38
- Make sure that the distance between the body of a wheeled mixer and the nearest objects is at least 10 cm 39
- Plug the equipment into a 220v 39
- Constructive elements description 40
- Описание конструктивных элементов 40
- Exploitation 41
- Эксплуатация 41
- Maintenance and care 42
- Обслуживание и уход 42
- Are specified in the warranty card 43
- The warranty period as well as the terms of warranty service 43
- Warranty 43
- Гарантия изготовителя 43
- Certificate of acceptance 44
- Controller signatur 44
- Release dat 44
- Tcd stamp 44
- Свидетельство о приемке 44
Похожие устройства
- Kadzama 30 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama Колесный для температора 20 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama с сепаратором Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 27 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 5 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 2 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama Автоматическая 20 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama Автоматическая 30 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama Автоматическая 60 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 6 м Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 8 м Инструкция по эксплуатации
- Kadzama 12 м Инструкция по эксплуатации
- Kadzama mini Инструкция по эксплуатации
- Kadzama загрузка 10 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama загрузка 20 кг Инструкция по эксплуатации
- Kadzama загрузка 20 кг с колесным миксером Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для корпусных конфет Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для шоколада Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для погружной Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для кристаллов какао-масла Инструкция по эксплуатации