Kadzama для погружной [7/15] Before start
![Kadzama для погружной [7/15] Before start](/views2/1898091/page7/bg7.png)
4.9. Не эксплуатируйте емкость для погружной глазировки при
температуре окружающего воздуха ниже 10 и выше 40 градусов
цельсия и относительной влажности воздуха выше 80%.
4.10. В случае транспортировки емкости для погружной глазировки при
отрицательных температурах перед первым включением ее следует
выдержать при комнатной температуре не менее 1 часа.
4.11. Любые действия по техническому обслуживанию или уходу
проводить только при отключенном от сети шнуре сетевого питания!
4.12. Ремонт или разборка емкости для погружной глазировки могут
проводиться только при участии квалифицированного специалиста
компании KADZAMA.
5 — Before start
Подготовка к работе
5.1. Remove the packaging.
5.2. Set the frosting container on a working surface.
5.3. If the frosting container was at sub zero temperatures for
a long time, allow it to warm up to room temperature before
turning it on.
5.4. Empty the container and load at least 3 kg of chocolate
into it.
5.5. Make sure that the power supply is correct and that the
power source is properly grounded. Plug the equipment into a
220V.
7
Содержание
- A pleasant work experience 2
- Acquainted with this manual and understood the rules of 2
- Before use carefully read the instructions below 2
- Characteristics operating principle and rules of technical 2
- Improper use of the equipment can be a source of danger by 2
- Kadzama ltd appreciates your purchase and wishes you 2
- Operation of frosting container 2
- Operation of the device 2
- Starting work with the device you confirm that you are fully 2
- This manual is designed for study the main technical 2
- Frosting container is designed for coating food with a thin 3
- Layer of chocolate glaze etc 3
- Purpose of the device 3
- Specifications 3
- Назначение изделия 3
- Технические характеристики 3
- Configuration 4
- Frosting container 1 pc 4
- Manual 1 pc 4
- Warranty card 1 pc 4
- Комплектность 4
- Safety measures 5
- Указания мер безопасности 5
- Any maintenance should be carried out when the frosting container is disconnected from the power supply 6
- Repair or disassembly of the frosting container may only be provided with the assistance of qualified personnel of kadzama ltd 6
- When transporting the frosting container at sub zero temperatures prior to first use it should be kept at room temperature for at least 1 hour 6
- Before start 7
- Empty the container and load at least 3 kg of chocolate into it 7
- If the frosting container was at sub zero temperatures for a long time allow it to warm up to room temperature before turning it on 7
- Make sure that the power supply is correct and that the power source is properly grounded plug the equipment into a 220v 7
- Remove the packaging 7
- Set the frosting container on a working surface 7
- Подготовка к работе 7
- Control panel description 8
- Power on off button 8
- Pressed 8
- Temperature display it shows the current temperature 8
- Value as well as the set temperature value if any button is 8
- Описание панели управления 8
- Exploitation 10
- Set the required heating temperature on the controller 10
- Switch the frosting container on with the power on off button in this case the controller display should light up 10
- Эксплуатация 10
- During the work keep the frosting container clean any maintenance should be carried out when the device is disconnected from the power supply and cooled to room temperature 11
- Maintenance and care 11
- Place the solid or liquid glaze chocolate in the container to be used to coat the food ice cream waffles bananas fruit canapes etc 11
- Wait until the temperature of the glaze chocolate reaches the value you need and put the product in the container and then remove it 11
- Обслуживание и уход 11
- If the equipment won t be used for a long time more than 2 days it is necessary to disconnect it from the power supply and clean it thoroughly repeat steps 8 and 8 before putting the container to work 12
- It is allowed to wipe the body with a clean wet sponge or cloth 12
- Wash the inside of the container if necessary with warm soapy water first and then rinse several times with clean water and wipe dry 12
- Are specified in the warranty card 13
- The warranty period as well as the terms of warranty service 13
- Warranty 13
- Гарантия изготовителя 13
- Certificate of acceptance 14
- Controller signatur 14
- Frosting container complies with stated specifications and is 14
- Recognized as serviceable 14
- Release dat 14
- Tcd stamp 14
- __________________ 14
- Дата выпуска 14
- Подпись контролера 14
- Свидетельство о приемке 14
- Штамп отк 14
Похожие устройства
- Kadzama для кристаллов какао-масла Инструкция по эксплуатации
- Kadzama mini для кристаллов какао-масла Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для окрашенного какао-масла Инструкция по эксплуатации
- Kadzama струнная резка Инструкция по эксплуатации
- Kadzama для гитары Инструкция по эксплуатации
- Kadzama Мини (струнная резка) Инструкция по эксплуатации
- Intercold ВО-2250-4 Инструкция по эксплуатации
- Intercold ВО-4350-6 Инструкция по эксплуатации
- Intercold LCM 108 Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold LСМ 112 Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold МСМ 231 Evolution 380 В Инструкция по эксплуатации
- Intercold LCM 316 FT Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold LCM 324 FT Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold LCM 316 FT Evolution (опция -30 С) Инструкция по эксплуатации
- Intercold LCM-447 FT (опция -30 С) Инструкция по эксплуатации
- Intercold MCM-223 FT Evolution 220 В Инструкция по эксплуатации
- Intercold MCМ-231 FT Evolution 220 В Инструкция по эксплуатации
- Intercold MCM-335 FT Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold МСМ 110 Evolution Инструкция по эксплуатации
- Intercold МСМ 115 Evolution Инструкция по эксплуатации