Koje bilje i začine preporučujete za pojačivač okusa pri kuhanju na pari? Philips HD 9120 [Ответы 1]

Koje bilje i začine preporučujete za pojačivač okusa pri kuhanju na pari?

Philips HD 9120

Вопрос 636226
User_q636226, Редмонд
1 год назад
0 0
Koje bilje i začine preporučujete za pojačivač okusa pri kuhanju na pari?
Ответы 1
Aves, Редмонд
9 месяцев назад
0 0
Гуру, Ответы: 223604, Оценили: 6334 раз

Za pojačivač okusa pri kuhanju na pari možete koristiti timijan, korijander, bosiljak, kopar, curry i estragon. Također, možete kombinirati ove začine s češnjakom, crvenom papričicom i drugim začinskim biljem po ukusu. Подробнее смотрите по следующей ссылке https://mcgrp.ru/files/viewer/13859/45

Не получили ответ на свой вопрос? Вы можете ознакомиться с онлайн-руководством