Haier HOQ-K5AAN3GB [27/113] Drying

Haier HOQ-K5AAN3GB [27/113] Drying
25
5.
Пицца
При использовании данной функции в течение 10 минут выполняется
ПРЕДВАРИТЕЛЬНЫЙ НАГРЕВ до 250°C.
Вентилятор обеспечивает циркуляцию тепла от нижнего элемента по
всей печи.
Отлично подходит для приготовления пиццы, так как прекрасно
прожаривает основу, не пережаривая начинку.
Для достижения наилучших результатов разогревайте форму для
пиццы не менее 1 часа и выпекайте на полке духовки в положении 1
или 2.
Пицца Тип Аксессуары/ посуда
Уровень
полки
Температура
в °C
Время
приготовления
в минутах
Заморо-
женная
На тонком
тесте
Проволочная решетка 2 190~210 15~20
На классиче-
ском тесте
Проволочная решетка 2 180~200 20~25
Домашняя
На тонком
тесте
Противень для
выпечки
2 230~250 10~15
На тонком
тесте
Противень для пиццы 2 230~250 8~12
На классиче-
ском тесте
противень для
выпечки
2 210~220 15~20
На классиче-
ском тесте
Противень для пиццы 2 210~220 15~20
ВАЖНО!
Если не установить продолжительность для режима Пицца, духовка будет
продолжать работать, пока вы не отключите ее вручную. Внимательно
следите за блюдом в духовке, чтобы избежать его пережаривания.
6.
Сушка
вентилятор и задний элемент
Сушка — это режим деликатного нагрева, который позволяет сушить
фрукты, овощи и зелень с превосходными результатами.
При таком способе заготовки в результате высушивания аромат
продуктов становится более интенсивным. При помощи этой функции
можно готовить блюда, требующие медленного томления, такие как
запеканки, рагу и тушеное мясо.
Устройство оптимально контролирует подачу энергии в отделение для
приготовления пищи. Блюда готовятся поэтапно с использованием
остаточного тепла. Это означает, что они остаются более сочными и
меньше поджариваются.
25
This function will PREHEAT for around 10 minutes to 250°C.
The fan circulates heat from the lower element throughout
the entire oven.
Excellent for cooking pizza as it crisps the base beautifully
without overcooking the topping.
For best results, pre-heat a pizza stone for at least 1 hour and
bake on oven shelf position 1 or 2.
Pizza type
Accessories/
cookware
Shelf
position
Temperature in
°C
Cooking
time in
mins.
Frozen
Thin base Wire rack 2 190~210 15~20
Thick base
Wire rack 2 180~200 20~25
Homemade
Thin base Baking tray 2 230-250 10~15
Thin base
Pizza tray 2 230-250 8~12
Thick base
baking tray 2 210-220 15~20
Thick base
Pizza tray 2 210-220 15~20
IMPORTANT!
If you don`t set a duration for Pizza mode, the oven will
continuously work until you stop the oven manually. You should
pay more attention to observe the status of food to avoid the
food overcooked.
5.
Pizza Mode
6.
fan and rear element
Drying
Drying are intelligent heating functions that allow you to dry fruit,
vegetables and herbs with outstanding results. With this type of
preserving, avourings are concentrated by the dehydration. Also
you can gently cook baked items, such as casseroles, stews and
braises.
The appliance optimally controls the supply of energy to the
cooking compartment. The food is cooked in phases using residual
heat. This means that it remains more succulent and browns less.
25
This function will PREHEAT for around 10 minutes to 250°C.
The fan circulates heat from the lower element throughout
the entire oven.
Excellent for cooking pizza as it crisps the base beautifully
without overcooking the topping.
For best results, pre-heat a pizza stone for at least 1 hour and
bake on oven shelf position 1 or 2.
Pizza type
Accessories/
cookware
Shelf
position
Temperature in
°C
Cooking
time in
mins.
Frozen
Thin base Wire rack 2 190~210 15~20
Thick base
Wire rack 2 180~200 20~25
Homemade
Thin base Baking tray 2 230-250 10~15
Thin base
Pizza tray 2 230-250 8~12
Thick base
baking tray 2 210-220 15~20
Thick base
Pizza tray 2 210-220 15~20
IMPORTANT!
If you don`t set a duration for Pizza mode, the oven will
continuously work until you stop the oven manually. You should
pay more attention to observe the status of food to avoid the
food overcooked.
5.
Pizza Mode
6.
fan and rear element
Drying
Drying are intelligent heating functions that allow you to dry fruit,
vegetables and herbs with outstanding results. With this type of
preserving, avourings are concentrated by the dehydration. Also
you can gently cook baked items, such as casseroles, stews and
braises.
The appliance optimally controls the supply of energy to the
cooking compartment. The food is cooked in phases using residual
heat. This means that it remains more succulent and browns less.

Содержание

Похожие устройства

Скачать
Случайные обсуждения

Ответы 0

не могу установить время
5 месяцев назад

Ответы 1

Установка часов
1 год назад