Delfa DFD-02 [4/11] Попередня п1дготовка овоч1в до суш1ння до суш1ння
Содержание
- Dfd 02 1
- Л dglf a 1
- Використання приладу 2
- Заходи безпеки 2
- Опис припаду 2
- Перед першим використанням 2
- Рекомендацн 3 п1дготовки фрукт1в до суш1ння 3
- Н боби спаржа т п смак лимона помютпъ тх 4
- Попередня п1дготовка овоч1в до суш1ння до суш1ння 4
- Попередня пщготовка м яса потр бна для здоров я для суш ння використовуйте нежирне м ясо 4
- Прим1тка вказан поради мають рекомендований характер не обов язков до виконання 4
- Прим1тка вказана тривалють суш ння е приблизною i може ва р юватися особист вподобання споживач в у при готуванн продукта можуть вщр знятися вщ описа них у дан й таблиц 4
- Пщготовкам яса риби домашньот птиц1 та дичини до суш1ння 4
- Рекомендуеться кип ятити перед суш нням боби кольорову капусту брокол спаржу та картоплю помюлть овоч у киплячу воду на 3 5 хвилин злийте воду трохи пщсуш ть овоч та помютпъ тх в електросушарку якщо ви хочете додати до таких овоч в як зеле 4
- Рекомендуеться перед суш нням замаринувати 4
- Таблиця 2 4
- У лимонний сж на 2 хвилини 4
- Очищения та догляд 5
- Техн1чн1 характеристики 5
- Л оесг а 6
- Оео 02 6
- Использование прибора 7
- Меры безопасности 7
- Описание прибора 7
- Перед первым использованием 7
- Рекомендации по подготовке фруктов к сушке 8
- Зеленые бобы спаржа и т п вкус лимона 9
- Овощей к сушке до сушки 9
- Поместите их в лимонный сок на 2 минуты 9
- Поместите их в электросушилки если вы хотите добавить в таких овощей как 9
- Предварительная подготовка 9
- Примечание указана продолжительность сушки приблизи тельная и может варьироваться личные предпо чтения потребителей в приготовлении продуктов могут отличаться от описанных в данной табли це 9
- Примечание указанные советы несут рекомендательный 9
- Рекомендуется кипятить перед сушкой бобы цветную капусту брокколи спаржу и картошку поместите овощи в кипящую воду на 3 5 минут слейте воду немного подсушите овощи и 9
- Таблица 2 9
- Характер и не обязательны к исполнению 9
- Домашней птицы и дичи к сушке 10
- Очищение и уход 10
- Подготовка мяса рыбы 10
- Технические характеристики 10
Похожие устройства
- Texet TN-770 TV Инструкция по эксплуатации
- Bort BBT-1400A Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-733 Инструкция по эксплуатации
- Bort BLF-338 Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-722 Инструкция по эксплуатации
- Bort BLF-824W Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-711HD BT ATLAS 5 Инструкция по эксплуатации
- Bort BAB-14.4U-LiK Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-711 ATLAS 5 Инструкция по эксплуатации
- Bort BAB-18Ix2-DK Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-710BT ATLAS 5 Инструкция по эксплуатации
- Bort BSM-250 Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-710 ATLAS 5 Инструкция по эксплуатации
- Bort BCT-140 Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-610 VOICE HD Инструкция по эксплуатации
- Bort BFR-100 Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-610 VOICE A5 Инструкция по эксплуатации
- DEXP 16A3000 Инструкция по эксплуатации
- Texet TN-607 Инструкция по эксплуатации
- DEXP 19A3000 Инструкция по эксплуатации
КАРТОПЛЯ ЦИБУЛЯ МОРКВА ОПРОК ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ ПЕТРУШКА ПОМ1ДОР РЕВ1НЬ БУРЯК СЕЛЕРА ЗЕЛЕНА ЦИБУЛЯ СПАРЖА ЧАСНИК ШПИНАТ ШАМП1НЬОНИ Нар зати ш маточками хрустка Кип ятити 8 10 хвилин Пор зати на тоню кругл хрустка шматочки Кип ятити до м якого стану пор зати хрустка на кругл шматочки Почисти та пор зати тверда на шматочки товщиною 12 мм Пор зати на смужки або кружечки хрустка товщиною 6 мм вир зати серцевину Пом стити хрустка листя в секцп Почистити пор зати на тверда шматочки або кружечки Почистити I пор зати на втрата вологи шматочки товщиною 3 мм Прокип ятити охолодити в др зати кор нець хрустка верх вку пор зати на шматочки Пор зати на шматочки хрустка товщиною 6 мм Нашинкувати Пор зати на шматочки товщиною 2 5 мм Почистити та пор зати на кругл шматочки Кип ятити до тьмяного стану Оберпъ гриби з загнутою усередину шапкою Пор зати на шматочки або засушити ц лими 8 30 8 14 8 14 Рекомендуеться кип ятити перед суш нням боби кольорову капусту брокол спаржу та картоплю Помюлть овоч у киплячу воду на 3 5 хвилин Злийте воду трохи пщсуш ть овоч та помютпъ Тх в електросушарку Якщо Ви хочете додати до таких овоч в як зелен боби спаржа т п смак лимона помютпъ Тх у лимонний сж на 2 хвилини 6 18 ПРИМ1ТКА вказан поради мають рекомендований характер не обов язков до виконання Таблиця 2 4 14 Продукт для суш ння 2 10 8 24 8 38 8 26 6 14 хрустка 6 10 хрустка 6 14 тверда хрустка 3 10 13 28 крихка 8 16 тверда 6 36 м яка 6 36 хрустка 8 38 м яка 8 38 ВИШНЯ Ц лою тверда 8 26 м яка 8 30 тверда 6 26 м яка 6 26 тверда 10 34 м яка 5 7 ГРУШ ПЕРСИК 6 16 м яка Ц лим 6 16 хрустка Консистенц я Тривалють п сля суш ння суш ння год ВИНОГРАД ЖУРАВЛИНА хрустка Подготовка Нар зати половинками АБРИКОС покласти зр зом догори Пор зати у АПЕЛЬСИНОВА форм довгих ЮРКА смужок Почистити АНАНАС нар зати св жий скибочками Вилити с к та АНАНАС висушити консервований Почистити нар зати БАНАНИ скибочками товщиною 3 4 мм 1НЖИР ПРИМ1ТКА вказана тривалють суш ння е приблизною I може вар юватися Особист вподобання споживач в у приготуванн продукта можуть вщр знятися вщ описаних у дан й таблиц 4 ПОПЕРЕДНЯ П1ДГОТОВКА ОВОЧ1В ДО СУШ1ННЯ ДО СУШ1ННЯ ЯБЛУКА Почистити нар зати часточками Нар зати шматочками Ц лою Розр зати навп л витягнути юсточку коли фрукт наполовину пщсохне Почистити вир зати серцевину нар зати шматочками або скибочками ПЩГОТОВКАМ ЯСА РИБИ ДОМАШНЬОТ ПТИЦ1 ТА ДИЧИНИ ДО СУШ1ННЯ Попередня пщготовка м яса потр бна для здоров я Для суш ння використовуйте нежирне м ясо Рекомендуеться перед суш нням замаринувати