Hansa FCCI 68266080 [43/60] Utilizare
![Hansa FCCI 68266080 [43/60] Utilizare](/views2/1032334/page43/bg2b.png)
43
UTILIZARE
Cuptor cu circulare automata a
aerului (include un ventilator si un
element de incalzire cu ventilator
ultra)
Cuptorul poate fi incalzit cu ajutorul elemen-
tului de incalzire inferior si cel superior, gra-
tarului si al elementului de incalzire cu ultra
ventilator. Utilizarea cuptorului este controlata
cu ajutorul butonului pentru functii – pentru a
seta o anumita functie, trebuie sa rotiti butonul
in pozitia selectata,
si butonul pentru reglarea temperaturii – pen
-
tru a seta o anumita functie, trebuie sa rotiti
butonul in pozitia selectata.
Cuptorul poate fi oprit prin setarea ambelor
butoane in pozitia „ ” / „0”.
Atentie!
Atunci cand selectati o functie de in
-
calzire (pornirea unui radiator, etc.),
cuptorul va fi pornit doar dupa ce a
fost setata temperatura.
50
100
150
200
250
0
Functiile cuptorului si utilizarea
acestuia
Ventilator ultra si element de
incalzire inferior pornit
Cu ajutorul acestei functii, se va
mari temperatura de jos pentru
alimentele preparate.
Lumina pentru cuptor separata
Daca setati butonul in aceasta pozi
-
tie, va fi aprinsa lumina in interiorul
cuptorului.
Ventilator ultra pornit
Prin setarea butonului in pozitia “ul
-
tra-fan” (ventilator ultra) se permite
incalzirea cuptorului intr-un mod
fortat cu ajutorul termo
ventilatorului ce se
afla in partea centrala in spatele camerei
cuptorului.
Incalzirea cuptorului in acest mod este per
-
misa circulatia caldurii in jurul recipientelor
ce se afla in interior.
Avantajele acestui mod de incalzire sunt:
Reducerea timpului de incalzire al cup-
torului si eliminarea etapei de incalzire
initiala,
Posibilitatea de preparare pe doua niveluri
simultan,
Reducerea cantitatii de grasime si suc
ce iese din carne, rezultand un gust mai
bun.
Se va reduce varsarea alimentelor in
interiorul cuptorului.
Setari posibile cu ajutorul butonului pen-
tru functii
Ventilator si gratar pornite
Atunci cand butonul este setat
pe aceasta pozitie, cuptorul ac
-
tiveaza functia
Поджаривание производится при закрытой
дверце духовки.ventilator si gratar. Aceasta
functie permite accelerarea procesului de
prajire si imbunatatirea gustului alimentelor.
Utilizati gratarul doar cu usa inchisa de la
cuptor.
Содержание
- Rus инструкция по эксплутации ro manual de utilizare 1 1
- Содержание 3
- Указания по технике безопасности 4
- Как экономить электроэнергию 5
- Описание устройства 7
- Описание устройства 8
- Монтаж 9
- Монтаж 10
- Подключение плиты к электропроводке 10
- Рекомендуемый тип соединительного кабеля 10
- Схема возможных подключений внимание напряжение нагревательных элементов 230 в 10
- Перед первым включением плиты 11
- Эксплуатация 11
- Неправильно правильно неправильно 12
- Управление работой конфорок керамической панели 12
- Эксплуатация 12
- Эксплуатация 13
- Духовка с принудительной конвек цией с конвекцией и кольцевым нагревателем 14
- Функции духовки и ее обслужива ние 14
- Эксплуатация 14
- Эксплуатация 15
- Эксплуатация 16
- Эксплуатация 17
- Эксплуатация 18
- Обслуживание и уход 19
- Замена лампочки освещения духовки 20
- Обслуживание и уход 20
- Обслуживание и уход 21
- Обслуживание и уход 22
- В каждой аварийной ситуации следует выключить рабочие узлы плиты отсоединить электропитание вызвать мастера некоторые мелкие дефекты пользователь может исправить сам следуя указаниям в таблице прежде чем обращаться в сервисный центр просмотрите таблицу 23
- Поведение в аварийных ситуациях 23
- Выпечка 24
- Приготовление пищи в духовке практические советы 24
- Вид выпечки 25
- Конвекция конвекция 25
- Приготовление пищи в духовке практические советы 25
- Таблица 1 пироги 25
- Функция духовки нагреватель верхний нижний 25
- В духовке готовится мясо порциями более 1 кг порции вес которых меньше рекомендуется готовить на газовых горелках плиты 26
- Вид выпечки температура 26
- Время выпчеки 26
- Выпечка в духовке практические советы 26
- Для приготовления рекомендуется применять жаропрочную посуду с ручками не поддающимися воздействию высокой температуры 26
- Мин 26
- Минимум один раз на этапе полуготовности нужно перевернуть мясо на другую сторону в процессе выпечки время от времени поливать мясо выделяющимся соком или горячей соленой водой поливать мясо холодной водой не рекомендуется 26
- Поджаривание мяса 26
- При приготовлении пищи на решетке или вертеле на самом низком уровне нужно разместить поддон с небольшим количеством воды 26
- Таблица 1a пироги функции духовк пирог верхний и нижний нагреватели конвекция 26
- Внимание на этапе полуготовности мясо перевернуть мясо хорошо готовить в жаропрочной посуде 27
- Время в мин 27
- Мясо 27
- Приготовление в духовке практические советы 27
- Таблица 2 приготовление мяса 27
- Термооборот термооборот 27
- Указанные в таблице значения относятся к продуктам весом 1 кг в случае если порция больше на каждый следующий килограмм нужно прибавить еще 30 40 минут 27
- Уровень снизу tемпература c 27
- Функция духовки верхний и нижний нагреватели 27
- Tемпература c время мин 28
- Мясо температура c время приготовле ния 28
- Приготовление в духовке практические советы 28
- Продукт 28
- Таблица 3 усиленный гриль 28
- Таблица 4 гриль 28
- Функции духовки гриль 28
- Функции духовки гриль верхний нагреватели усиленный гриль 28
- C время мин вес кг мясо 29
- В процессе выпечки переворачивать мясо и поливать соусом или горячей соленой водой 29
- Внимание параметры приведенные в таблицах являются справочными и могут изме няться в зависимости от ваших кулинарных пристрастий и опыта 29
- Приготовление в духовке практические советы 29
- Таблица 5 вентилятор с печкой 29
- Температура 29
- Функции духовки усиленный гриль конвекция 29
- Технические данные 30
- Cuprins 32
- Instructiuni de siguranta 33
- Cum sa economisiti energie 34
- Descrierea aparatului 36
- Descrierea aparatului 37
- Instalare 38
- Cablul de conectare 39
- Conexiuni electrice 39
- Diagrama de conectare atentie voltaj al elementelor de preparare 230v 39
- Instalare 39
- Tip recomandat pentru 39
- Inainte de prima utilizare 40
- Utilizare 40
- Controlarea zonelor de preparare de pe plita ceramica 41
- Gresit corect gresit 41
- Utilizare 41
- Utilizare 42
- Cuptor cu circulare automata a aerului include un ventilator si un element de incalzire cu ventilator ultra 43
- Functiile cuptorului si utilizarea acestuia 43
- Utilizare 43
- Utilizare 44
- Utilizare 45
- Utilizare 46
- Utilizare 47
- Curatare si intretinere 48
- Curatare si intretinere 49
- Inlocuirea becului cuptorului 49
- Curatare si intretinere 50
- Curatare si intretinere 51
- Cum se procedeaza in caz de urgenta 52
- In caz de urgenta trebuie sa opriti toate unitatile de functionare ale aragazului scoateti stecherul cablului de alimentare din priza apelati la un centru de service autorizat unele erori minore pot fi rezolvate prin verificarea instructiunilor oferite in tabelul de mai jos inainte de a apela la un centru de service autorizat verificati urmatoarele puncte din tabel 52
- Coacere 53
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 53
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior 54
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 54
- Tabelul 1 prajituri 54
- Tipul de prajitura 54
- Ventilator ultra ventilator ultra 54
- Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar va recomandam sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa 55
- C timp preparare 55
- Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare nu turnati apa rece pe carne 55
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 55
- Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul cu gaz 55
- Rumenirea carnii 55
- Tabelul 1a prajituri functiile cuptorului prajituri element de incalzire superior si inferior ventilator 55
- Tip preparare temperatura 55
- Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor cu manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate 55
- Atentie la jumatatea timpului de preparare carnea trebuie sa fie intoarsa este recomandabil sa preparati carnea in recipiente termorezistente 56
- Cantitatile prezentate in tabel se refera la o portie de 1 kg daca portia este mai mare se adauga cate 30 40 minute pentru fiecare kilogram suplimentar 56
- Functiile cuptorului element de incalzire superior si inferior ventilator ultra 56
- In minute 56
- Nivel de jos temperatura c 56
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 56
- Tabelul 2 prepararea carnii in cuptor 56
- Tipul de carne 56
- C timp de preparare pe gratar 57
- Functiile cuptorului gratar 57
- Functiile cuptorului gratar element de incalzire superior gratar combinat 57
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 57
- Tabelul 3 gratar rotisor 57
- Tabelul 4 gratar 57
- Temperatura 57
- Timp de preparare pe gratar minute 57
- Tip aliment 57
- Tipul de carne temperatura 57
- Atentie valorile oferite in tabelele 2 5 sunt aproximative si pot fi modificate in functie de experienta si de preferintele dumneavoastra 58
- C timp pre parare minute 58
- Functiile cuptorului gratar ventilator 58
- Greutate tip de carne 58
- In timpul prepararii trebuie sa intoarceti carnea si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare 58
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 58
- Tabelul 5 gratar cu ventilator 58
- Temperatura 58
- Capacitate utila cuptor 53 58 litri 59
- Conform en 50304 capacitatea depinde de reglajele cuptorului indicate in specificatiile tehnice si pe eticheta energetica 59
- Date tehnice 59
- Dimensiuni aragaz ixlxa 60 60 85 cm 59
- Energie vezi eticheta energetica 59
- Fise tehnice 59
- Greutate aproximativ 47 kg 59
- Marca hansa 59
- Putere maxim 10 1 kw 59
- Respecta regulile ue standarde en 60335 1 en 60335 2 6 59
- Voltaj 400 230v 50hz 59
Похожие устройства
- Vitek VT-1373 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic SC-HC15EP-K Инструкция по эксплуатации
- LG GA-B489EMKZ Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCI 67336060 Инструкция по эксплуатации
- Toshiba RD-XS25SR Инструкция по эксплуатации
- Panasonic RP-HV094GU-K Инструкция по эксплуатации
- LG GA-E489EAQA Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCI 64136010 Инструкция по эксплуатации
- Miele G 1522 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic RP-HV154GU-K black Инструкция по эксплуатации
- LG GR-B217 Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCI 63004010 Инструкция по эксплуатации
- Samsung WD8122CVD Инструкция по эксплуатации
- LG GW-P227NAXV Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCI66366055 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic RP-HJE120E-P Инструкция по эксплуатации
- Philips 25PT7106 Инструкция по эксплуатации
- LG GW-F499BNKZ Инструкция по эксплуатации
- Hansa FCCW 68236010 Инструкция по эксплуатации
- Nikon Coolpix 4200 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения
Ответы 0
Здравствуйте. Есть ли в наличии стекло на дверку плиты данной модели Hansa FCCI68266080.
5 лет назад
Ответы 1
Какие цвета поддонов рекомендуется использовать для приготовления пищи в духовке?
1 год назад